Şimdi Ara

11. SINIF ZAMAN DENEMESİNDE 100 NET KÖTÜ MÜ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar geçenlerde zaman denemesi çözeyim dedim 100 net yapabildim.. özellikle kimya-biyo-coğrafya çok kötüydü..sizce başlangıç için kötü mü? haziranın sonuna kadar 120 130 lara çıkabilir mi?

• biraz düşük bence 10.sınıfta 120+ yapılmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzenim 9 da son zaman denemesinde 136 neti vardı galiba..

• 8. sinifta Ygs Lys zaman denemesinde 147 net yapan var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • milletteki bu acele niye gidin hayatınızı yaşayın 11. sınıfın yazında çalışmaya başlarsınız yazık ediyosunuz kendinize :
  • quote:

Orijinalden alıntı: buluthakk

arkadaşlar geçenlerde zaman denemesi çözeyim dedim 100 net yapabildim.. özellikle kimya-biyo-coğrafya çok kötüydü..sizce başlangıç için kötü mü? haziranın sonuna kadar 120 130 lara çıkabilir mi?

100 mu ? Hadi ama dostum su bilgisayarin basindan kalkip calismaya baslaman gerekmiyor mu? Senden en az en az 135+ bekliyoruz seneye guncellerim konuyu

• quote:

arkadaşlar geçenlerde zaman denemesi çözeyim dedim 100 net yapabildim.. özellikle kimya-biyo-coğrafya çok kötüydü..sizce başlangıç için kötü mü? haziranın sonuna kadar 120 130 lara çıkabilir mi?

hiç ygs ye konu olarak çalışıyor musun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 100 net nedir arkadaşım senin yaşında birinin 140+ yapması gerekir 4.sınıfa giden kardeşim ygs konularını şimdiden bitirdi lys kasıyor. Bence sen çok geç kalmissin simdiden sanayide iş bakmaya başla bence..

• Fareyi yavaşça bırak fişi çek ve çalışmaya başla
  • 12. sınıfım, son zaman'da 90 küsür net yapıp girdim buraya. Oğlum.. Döverim seni :D :D

• quote:

Neye göre kötü mü?Şu an hiç çalışmasan su ürünleri mühendisliğine girebilirsin mesela.Ama mesela hedef tıp ya da itü,odtü,boğaziçi gibi üniversitelerde mühendislikse o zaman biraz daha artırman lazım.Sakin bir şekilde çalışmaya başlamalısın.Yok yazı geçir tatil yap falan diyenleri pek takmaman lazım.Çünkü zor bu netlerle.Moralini bozma ve çalışmaya devam et.Foruma da takılma fazla.Git ders çalış.Netlerini artırınca arada trollersin buraları keyfin yerine gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: uchiha69

quote:

Neye göre kötü mü?Şu an hiç çalışmasan su ürünleri mühendisliğine girebilirsin mesela.Ama mesela hedef tıp ya da itü,odtü,boğaziçi gibi üniversitelerde mühendislikse o zaman biraz daha artırman lazım.Sakin bir şekilde çalışmaya başlamalısın.Yok yazı geçir tatil yap falan diyenleri pek takmaman lazım.Çünkü zor bu netlerle.Moralini bozma ve çalışmaya devam et.Foruma da takılma fazla.Git ders çalış.Netlerini artırınca arada trollersin buraları keyfin yerine gelir.

hocam dediğiniz gibi hedefim biraz büyük..bunun tek nedeni de yaşadığım şehirden nefret ediyor olmam ilk yılımda üniversiteyi kazanıp istanbula gitmeyi düşünüyorum.bölüm de önemli tabi.

ben yazın ramazan boyunca belkş de ortalama 1 saat çalışamayacağımı bildiğim için şimdiden biraz yüksek netler yapmak istiyorum.çünkü uzun süreli tatillerde bende hep gevşeme olur.. millet ders çalışırken ben o sıcakta yapamıycam..umarım haziran sonuna kadar biraz yükselirim...

• ben 7 yaşındayım ama ben bile zamanda 145-150 net arası yapıyorum. bence çok kötü durumdasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vmaskesi

ben 7 yaşındayım ama ben bile zamanda 145-150 net arası yapıyorum. bence çok kötü durumdasın.

hocam senin durum da o kadar iyi değilmiş. Ben spermim, şu anda 156 yapıyorum, hedef döllenmeden önce 160...

• quote:

quote:

quote:

hocam dediğiniz gibi hedefim biraz büyük..bunun tek nedeni de yaşadığım şehirden nefret ediyor olmam ilk yılımda üniversiteyi kazanıp istanbula gitmeyi düşünüyorum.bölüm de önemli tabi.

ben yazın ramazan boyunca belkş de ortalama 1 saat çalışamayacağımı bildiğim için şimdiden biraz yüksek netler yapmak istiyorum.çünkü uzun süreli tatillerde bende hep gevşeme olur.. millet ders çalışırken ben o sıcakta yapamıycam..umarım haziran sonuna kadar biraz yükselirim...

Sen çalışmaya başla ve devam et.Gerisi gelir İnşallah.Moralini üst düzeyde tut canını çok sıkma, bu da çok önemli bir konu.Eğer kendine karşı bir güvensizlik oluşursa önceden çok rahat anlayabildiğin konuları anlamakta zorluk çekebilirsin.Hedefin de yüksek olsun ama kazanamazsam diye kendini strese sokma.Hedefin boğaziçi mühendislikse boğaziçi gibi çalış ama yapamazsan da itü veya ytü veya başka bir bölüm gibi tercihleri de düşün.Ama şunu söyliyim eğer günde 5 saat çalışabilirsen boğaziçine rahat girersin.Hatta garanti derdim ama büyük konuşmak istemiyorum ve bunu Allah'tan başkası garanti edemez zaten.Eğer günde 4-5 saat düzenli çalışır,kendine güvenir ve moralini yüksek tutarsan kazanamaman sadece nasip olmadığı içindir derim.Ama zaten asıl zor olan da bu dediklerim.Bu şekilde çalışan biri olmak ve hedeflediğim yerden daha düşük bir üniversite de olmak isterdim.Çünkü böyle bir insan hangi üniversiteye giderse gitsin veya ne iş yaparsa yapsın mutlu olabilir bence.Hakkında hayırlısını dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: şekspiyer

quote:

Orijinalden alıntı: vmaskesi

ben 7 yaşındayım ama ben bile zamanda 145-150 net arası yapıyorum. bence çok kötü durumdasın.

hocam senin durum da o kadar iyi değilmiş. Ben spermim, şu anda 156 yapıyorum, hedef döllenmeden önce 160...

• arakdaşlar bende 11. sınıfım ortalamam 100 net fln Körfez öğrencisiyim bölge geneli Süper yfsler oluyo mesela ordada 100 falan yaptım gene ben o sınafa akdeniz ve geende herkes girdiAntalyada uluslararası antalya üniversitesinde izmirde gediz üniversitesinde herkes toplantı o sınavda herilin iyi okullarından 3er 5er ve körfezin en iyileri girdi 100 netle 500 kisi arasından 100üncü falan oldu mbrinici 136 falan yaptı o 136 net yapan adamlardan türkiye derecesi falan beklyiorlar zaten 100 net o kadarda kötü değil hatta geyet iyi bence meslea Burak şahinoğlu var adam 12. sınıf Zamanında türkiye birincisi oldu 10. sınıfta tüm lise müfredatını bitirdi 11 deyken o bile 145 net fala nyapıodu suan 156-157 net falan yapıo kendini ona göre mukayese et mesela sınavlara sıralamalı şekilde giriyorsan sıralama da Yüzde 10 + - falan oynar diyor öğretmenlerim(genelde böylemiş istisnalar vardır) admlar yıllardır bu işi yapıyoruz genelde bu şekilde diyor yani suan 100 net falan yapıyorsan seneye zamanda 130-140 net çok rahat yaprsın kafanı yorma

• bende 95-100 yapıyorum inşaallah artar
  • Son derece iyi yazin gerekli calismayi yaparsan iyi yerlere getirebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sen çalışmaya başla ve devam et.Gerisi gelir İnşallah.Moralini üst düzeyde tut canını çok sıkma, bu da çok önemli bir konu.Eğer kendine karşı bir güvensizlik oluşursa önceden çok rahat anlayabildiğin konuları anlamakta zorluk çekebilirsin.Hedefin de yüksek olsun ama kazanamazsam diye kendini strese sokma.Hedefin boğaziçi mühendislikse boğaziçi gibi çalış ama yapamazsan da itü veya ytü veya başka bir bölüm gibi tercihleri de düşün.Ama şunu söyliyim eğer günde 5 saat çalışabilirsen boğaziçine rahat girersin.Hatta garanti derdim ama büyük konuşmak istemiyorum ve bunu Allah'tan başkası garanti edemez zaten.Eğer günde 4-5 saat düzenli çalışır,kendine güvenir ve moralini yüksek tutarsan kazanamaman sadece nasip olmadığı içindir derim.Ama zaten asıl zor olan da bu dediklerim.Bu şekilde çalışan biri olmak ve hedeflediğim yerden daha düşük bir üniversite de olmak isterdim.Çünkü böyle bir insan hangi üniversiteye giderse gitsin veya ne iş yaparsa yapsın mutlu olabilir bence.Hakkında hayırlısını dilerim.

inşallah dediğin gibi olur hocam.. günde 5 saate çıkmak şimdilik zor görünse de deniycem..

umarım her şey hepimizin gönlünce olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.