Şimdi Ara

11.sınıf YURT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11 im seneye ygs lys için güzel bi yurt da kalmayı istiyorum sizce kalmalımıyım işe yarar mı evde biraz ses oluyor bilgili kişiler yardımcı olabilirlermi

• Yurtun sorunu hç bitmez maddi manevi kayıplar yaşatır maalesef her insan düşenceli değil yurtlarda genelde pek çalışma ortamı yaratamuyosun yurt parasını dersae eye vermen daha mantıklı bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dershaneye zaten yazıldım yurt kötümü sence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan1760 -- 18 Mart 2017; 20:58:21 >
  • Yurtta daha çok ses olur inan bana. Gideceğin yurda da bağlı tabi ama her insan aynı olmuyor amaçları, davranışları yani sen yürürken bile uyuyan vardır çalışan vardır der dikkat edersin belki ama herkesten bunu bekleyemezsin ki çok değişik tipler var. Bir de yemek var yani her zaman iyi şeyler olmaz, sevdiğin olmaz, canının çektiği olmaz. Uyur kalırsın yemek gider, beğenmezsin içinden bir şey çıkar aç kalırsın. Ara sıra eve gidip geleceksin o vakitler tam bir karmaşa zaten ve de aile bence mecbur kalmadıkça bırakılmamalı çünkü ne olursa olsun insan özlüyor, sorunlu bir ailen bile olsa. Biraz caydırıcı bir yazı gibi oldu ama senelerdir yurtta kaldığım için her şeyi düşünüp öyle karar ver istedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lisede 3 sene (9-10-11) yurtta kaldım
    yurda alışma süreci çok uzun oluyor
    kimsenin saati kimseye uymuyor
    saat 02.00 de kalkıp 06.00 kadar çalışan insan da oluyor 18den 24 e kadar çalışan da oluyor
    kalıcağın insanlar 3-4 senelik arkadaşın olmadığı sürece yurtta kalmakla çok büyük hata edersin
    ışık açma kapamasından tuvalete kadar günde 15 konuda tartışırsınız
    ayrıcı yeme içme düzenin de bozulur
    akşam önüne konan meyve tabaklarını vs. geçtim yemekhanenin iğrenç yemeklerine yiyemeyip aç kaldığın günler olur
    bir de dışarıdanyemek söyleme konusunda çok sıkıntı yaşatan okullar oluyor
    okulda hangi arkadaşım yurttan ayrılıp eve çıktıysa daha başarılı oldu
    her yurtta düzgün etüt odaları olmuyor olsa bile yer tutma sıkıntısı oluyor benim tavsiyem çalışabiliyorsan evde
    evde çalışamıyorsan dershanede kütüphanede çalışman

• Right- kullanıcısına yanıt
    Yurt hayati ozetim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de denemiştim yurdu . sorumsuz bir öğrenciysen benim gibi biraz işe yarar ama birkaç gün sonra salmaya başlarsın. benim arkadaşlarım var onlar 2 hafta kaldı ben 1.5 hafta kalmıştım . onlarla güzel gidiyorduk ilk ghünler ama 6.günden sonra yavaş yavaş salmaya başlamıştık ve onlar 2.ayda falan artık ders çalışmıyorlarmış öyle oturuyorlarmış . şöyle söylemem lazım çalışan öğrenci her yerde çalışabilir evde de çalışabilirsin kütüphanede de yurtta da bu mekan olayı biraz bahane gibi gözüküyor . eminim çoğu kişiye oluyor bu ilk hafta harıl hurul çalışıyorlar ikinci hafta sabahlamalar , hadi akşama cs atalım lol atalımlar falan gelmeye başlıyor . ona göre düşün derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 tatil çalışması(10,sınıf)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.