Şimdi Ara

11. Sınıf tyt mat hızlanma tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 11. Sınıfım bu ara tatilde toplam 2 tane tyt denemesi yaptım kendime ve zaman sıkıntısı yaşadım. Matı en sona bıraktığım için mi oluyor acaba dün denemede mata 60 dakika hatta biraz daha fazla zaman arttırdım sona bırakarak fakat sadece 30 tane soruya bakabildim 23.75 net yaptım hızlanmak için sıramı mı değiştireyim yoksa brani denemesi alıp hızlanmayı mı deneyeyim konu eksiği olarak sadece olasılığım kötü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hızını bu kadar kafaya takma simdiden

• kalyüncü kullanıcısına yanıt
    Fakat dershanede 2. Dönemden itibaren türkiye geneli tyt denemeleri yapacaklar biraz daha hazırlıklı olmak istedim.

• deneme cozdukce hizlanirsin ekstra yapabileceğin bir sey yok bunu cok fazla kafaya takmadigin an gelismeye basliyorsun zaten

• kalyüncü kullanıcısına yanıt
    Anladım o zaman şimdilik yetiştiremesem bile çözmeye devam edeyim sürece bırakayım

• Hocam 11de temelini sağlam atarsan 12de 11deyken seni geçenlerin birçoğunu geçersin zaten TYTde net artması çok zahmetli önce temel atarsın sonra denemelere gire gire belli bi hakimiyet kazanırsın sonra da branşlara geçince en az 30lara sabitlersin zaten temelin iyi olsun cilası geç olsun dert değil

• Tyt mat zamanla oturuyor mesela ben hayatımda birkaç kez 40 soru işaretleyebilmişimdir ama yks 22'de 40/40 yaptım sen düzenli problem ve deneme falan çöz yeter

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fabianoo kullanıcısına yanıt
    Dershane dolayısı ile paragraf ve problem çözmekte zorlanıyorum ama yaz tatilinde bs paragrafı bitirmiştim. Sabah saat 7de kalkıyorum onun yerine 6da kalkıp paragraf çözmem mantıklı mı sence

• Herkes farklı dostum bu dediğin teoride güzel ama uyku düzenini bozacaksa veya daha şimdiden seni ders çalıştırmaktan bıktıracaksa hiç bulaşma. Ayrıca 11. sınıfta senin tek yapman gereken şey 11'i yalayıp yutman, ben haftanın 1 günü tyt mat ve tyt türkçe bakıyordum arada da mat ve türkçe yerine tyt fenden bazı konulara çalışıyordum, geri kalan günlerde 11. sınıf çalışıyordum. Emin ol 11. sınıfın yazında zaten tyt için yeterli vaktin olacak. Sana en önemli tavsiyem 11. sınıfı çok sağlam bitirmen. 12'ye geçtiğinde tekrar kitap açmayacak seviyede bitir 11. sınıfı. Biyolojide 5 - 6 kaynak bitirmiştim mesela 11deyken. Bunun bana ne katkısı oldu dersen 12. sınıfta gerçekten az çalıştım yani sadece 12. sınıfı hallettim ve iyi bir sonuç aldım. Tyt'yi ağırdan al ve odağının çok büyük kısmını 11. sınıfa ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabianoo -- 18 Kasım 2022; 19:47:39 >
  • Fabianoo kullanıcısına yanıt
    Zaten bu ara tatil harici tytye vakit ayırmıyordum bile denebilir 10 yazında tyt mat için kaynak bitirmiştim zaten her dersten 11. Sınıf için 4 kaynağım var yani önem veriyorum sen 11. Sınıfta günlük paragraf problem çözdün mü?

• 10. sınıfın yazından başlayarak 11. sınıfın mart nisan aylarının sonuna kadar limit tyt paragraf bitirdim ama 11'e geçtiğimde günlük çözmüyordum çünkü limit biraz can sıkıcıydı ve moralimi bozuyordu. Kısacası 1 kitap paragraf çözdüm ve türkçede konu eksiklerimi (ögeler vb.) kapadım, 2. dönem ise daha çok deneme ağırlıklı gittim türkçede. Mesela 1 hafta boyunca her gün türkçe denemesi attım sonra biraz mola verdim sonra yine 1 hafta boyunca deneme falan çözdüm

Problem için 10. sınıfın yazında toprak çözdüm, 12. sınıfta ise apotemi problemler çözdüm (yarısını)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabianoo -- 18 Kasım 2022; 19:53:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.