Şimdi Ara

11.SINIF TM YİM 2.DÖNEM NASIL DEĞERLENDİRİLMELİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben 11 TM öğrencisiyim orta halli bi anadolu lisesindeyim,seneye marmara hukuk istiyorum Allahın izniyle.
    9-10.sınıflarda hiç çalışmadım diyebilirim sürekli 50 tutturmaya çalışırdım her dersten.9.sınıfta ortalamam 60 10.sınıfta 67ydi
    Ama bu sene biraz daha gayret ettim ilk dönem ortalamam 80 geldi
    İstediğim okul için 13-14k lık bir derece yapmam gerekiyor. Ama benim temelim neredeyse hiç yok. ilk dönem ygs-lysye dönük hiçbir şey yapmadım okul derslerime ağırlık verdim genellikle.
    Bu II.dönemin benim için çok önemli olduğunun farkındayım mat1 çalışmaya başladım geçen gün üslü sayılarla.
    Ama ders çalışırken çok oyalıyorum kendimi telefonla vs. çabuk sıkılıyorum, bu tam olarak ne yapacağımı planlamama ile ilgili de olabilir tam emin değilim.
    Matematik temelim biraz da olsa var ama geometrim çok kötü
    İçinizde de tecrübeli olan pek çok kişi var sizin fikirlerinizi de alarak ne yapmalıyım nasıl çalışmalıyım diye sormak istedim.Aranızda başarısız olanlar bile varsa nerde hata yaptıklarını falan yazarsa çok iyi olur benim için
    Yazın nasıl çalışmalıyım okul zamanı nasıl çalışmaşıyım bana yardımcı olursanız sevinirim tek problemim matematik ve geometri..
    yeterli çalışma ve azimlebaşaracağıma inanıyorum

• up
  • Tm değilim ama ölümüne kasmanı söyleyebilirim böyle gidersen obp düşük gelebilir buda işini zorlaştırabilir 11. Sınıfa iyi çalış obpni yükselt ygs için bu sana kalmış ben başladım bende 11. Sınıfım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayısal olarak yönlendirebilirim belki seni. Eşit ağırlık öğrencisisin ama sayısal yapabilirsen sana çok katkısı olacak. Zor olmayan bölümlerden bahsedeyim sana ama Önce 11.Sınıfta dahil olmak üzere 3 yılın müfredatını çıkar önüne hangilerini bilmiyorsun hangilerinde eksiğin var çıkar. 11.Sınıf matematiği önemlidir permutasyon kombinasyon vs. Sakın okulda anlatılanları kaçırma iyi dinle seneye çok işine yarayacaktır. En azından altyapı oluşturursun kendine. Gel gelelim çalışmana. Matematik ağırlıklı çalış derim çünkü kitap okuyorsan zaten türkçede 23 soru garanti anlam çıkıyor. Geri kalanı dil bilgisi yazım kuralları vs. Diğerlerinede biraz bakıp soru çözersen 33-40 arası yapabilirsin. Matematikte YGS de sanırım 18tane konu var bunların 5-6 tanesi 11.sınıf. ki bu yıl kaçırma iyi dinle derim. Geri kalanları ise hafta hafta bölerek çalış temel atabilmek için. ilk hafta sayılar ikinci hafta taban aritmetği vs. buda sana 4 ay demek oluyor yani yaz geliyor :) Yazında biraz dinlen gez dolaş ama temmuzdan sonra tekrar başa dön bu sefer temeli olan biri olarak çalışacaksın ;) işi anlayarak soru çeşitlerini görerek öğreneceksin. Zaten çözmeye başladığında olay eğlenceli gelecek sana da. Eşit ağırlıkcısın ama ygs Kimya çok basittir yazın 1 aylık çalışmayla bitirebilirsin. Eğer ki yazı değerlendircem diyorsan 8 tane konu vardır. ki bunun 5 tanesi 9.sınıf temel bilgiler anlayacağın sonrasıda biraz gayret :) Matematik, Türkçe ve Kimyan halloldu bak yazdan :) + Din yapabiliyorsundur sanırım bunun yanında 15 günlük çalışmayla felsefede bitirirsin. Biyolojide sözel ağırlıklıdır işlem gerektirmez full ezber. Fiziği boşver ben bile yapamıyorum :D Eğer ki dershane (etüt merkesi, danışmanlık merkezi yada yeni yasa göreye herneyse) gideceksen. Ağustosta başlayacaktır. En baştan alırlar seninde temelin olduğu için çocuk oyuncağı gibi gelir zaten oralarda da tekrar edersin bol soru çözersin. Tarih ve Coğrafya tavsiyesini diğer arkadaşlara bırakıyorum :)
    Ama unutma en geç Aralıkta LYS'ye başlamış ol ;)

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.