Şimdi Ara

11.SINIF PROGRAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
5
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 11.sınıf yazı için program yapacağım ama nelere dikkat etmeliyim örneğin 1 günde matematikden 1 günde konu bitebilirmi? yardımlarınızı bekliyorum örnek program yada kendinizin kullandığı programlarıda atabilirsiniz

• Takip
  • Takip!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip
  • Takip

• anlaşılan herkesin ihtiyacı var up
  • Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 tatil çalışması(10,sınıf)
    13 yıl önce açıldı
    Windows 11 ANA KONU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Up
  • matematikten 1 günde 1 konu bitebilir ama her konu 1 günde bitmez mesela kartezyen bağıntı ve çarpım biter ama obeb okek ve fonksiyonların temeli olmayan birisi için 1 günde biteceğini düşünmüyorum.soru kaçırmayacak şekilde bitirmekten bahsediyosakta yine bitmez hiçbirisi diyebilirim
    not:bende program arıyorum
  • Bugun femin ygs sinavina giriyorum ve hazirliklarimi baslatiyorum. bu 2 haftalik surecte eksikliklerimi belirleyip, kendime uygun olan plani bulmaya calisicam. Ki bu 2 hafta icinde sinavlarim performans odevlerim falan var. Hepinize basarilar arkadaslar.

• 11.sinifim ygsden baya konu hallettim ancak donup tekrar calisip pekistirecegim eger hic temelin yoksa bir gunde bitmeyecek
    Konular var egerki ben ygs den soru kacirmayacagim
    Diyorsan lysde zaten bir gunde biticek az konu var ancak polinom tarzi seyler biter
    Ygsdeki en buyuk sikinti her konudan cok
    Farkli tipte sorular olmasi bol calismak iyi oturtmak lazim ygsde orjinal
    Soru gelme ihtimali yuksek mattan, ama lysyi de boslama

• takipteyim
  • valla bende kabataslak bi program yaptım kendime. 2 hafta sonra sınavlar bitince bismillah demeyi planlıyorum.

her gün matematikten 1 er konu bitirmeyi planlıyorum ( konu eksigim yok. fem konu özetliden konu testlerini halletmeyi planlıyorum )

Yanında kimyayı gotürecem 10 15 günde bitiririm diye düşünüyorum.

Daha sonra kimyayı bitince , matematigin yanında fizik ve geometriden ilerleyebildigim kadar ilerlemeyi planlıyorum. Amacım ağustos 15 inde yapılacak dersane sınavında iyi bir sınıfta başlamak.

Biyoloji dersane başlayınca başlamayı planlıyorum. Çünkü az zamanda kolay net artmaz diye tahmin ediyorum.

Sanıyorum ağustosun 15 ine kadar mat ve kimya tamamen halletmiş , fizikte az kalmış geo da ise üçgenler bitmiş, kare , dikdödrgen vs çalışıyor olurum.

ağustosun 15 inden sonra 12.sınıf matematigine başlamayı planlıyorum.

Sizce nasıl ?

• up
  • takip bu arada bir günde bitse bile mutlaka tekrar yapın unutursunuz sonra
  • ups
  • Ben acayip iyi bir program yaptım ama bakalım uyabilecek miyim. Haftalara ayırın dersleri. örneğin 1.hafta matematikten şuraya kadar,kimyadan buraya kadar geleceğim.2.hafta şu dersten bunu yapacağım vs.
  • banada sağolsun okulda hocam program yapmıştı şu an yarıya geldim temmuzda ygs bitiyo

• UP
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.