Bildirim
11.Sınıf Paralelkenar Sorularım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
up up up yarın sınavım var yardım arkadaşşlar -
-
-
Diğerlerini çizemedim. :)
1. Soruda, h1 ve h2 de oranlarından git. h1+h2= h paralelkenar olacak.. Bulursun oradan.
4. soruda, dikmeyi uzat, öklid çıkacak ortaya, tabii diğer tarafın 4 olduğunu bulabilmelisin. Oradan gelir.
Diğerlerine bakan olmazsa, gecce bakabilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Peker7
1. Soruda, h1 ve h2 de oranlarından git. h1+h2= h paralelkenar olacak.. Bulursun oradan.
4. soruda, dikmeyi uzat, öklid çıkacak ortaya, tabii diğer tarafın 4 olduğunu bulabilmelisin. Oradan gelir.
Diğerlerine bakan olmazsa, gecce bakabilirim.
şu 1.soruyu biraz ayrıntılı anlatırmsın kardeş -
Yukarda çözmüş arkadaş soruyu ama biraz zaman kaybetmiş zaman onemlı sonucta http://sketchtoy.com/56802142
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheXLarGe
quote:
Orijinalden alıntı: Peker7
Diğerlerine bakan olmazsa, gecce bakabilirim.
şu 1.soruyu biraz ayrıntılı anlatırmsın kardeş
Sol ust koseden kosegen indir sonra sinus alan formulunden 36 cikiyor yarimlik dilim.Diger parcada koselerin kesisim yeri agirlik merkezi oldugundan 6parcaya bolersin orasi 6 parca 36 ise 2 parca 12 br2 olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X