Şimdi Ara

11. sınıf kimya için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11. sınıfım ve yarıyıl tatilinin gelmesiyle fen derslerine ağırlık vemek istiyorum. bana 11. sınıfın kimyasını örneklerle en iyi anlatacak bi kitap önerir misiniz? soru bankası şeklinde de olsa iyi olur. finalinki var ama pek hoşnut kalmadım. ya da kimyaya çalışma taktikleri verirseniz iyi olur. dengeye kadar 150ye yakın sorudan 20 soruyu falan anlamayarak yapamadım.

önerilerinizi bekliyorum.

• ben de 11. sınıfım ve senin durumundayım özetle. Bende şu an Dersane'nin (Uğur Yayınları) verdiği kitap var. Bunu genelde konu anlatımı için kullanıyorum. Bir de 1 ay önce Esen Konu Özetli şu kahverengi kitaptan almıştım. Sadece örnekleri çözmüştüm, normal testleri duruyor. Ben onu bitirmeye çalışıcam.

Bir de Esen'in siyah konu anlatımlısını da tavsiye ederim, testlerden önce klasik soruları var ve gerçekten kaliteli zor soruları mevcut Konu Özetli'ye göre.

YGS olarak bir şey düşünürsen de YGS Fem Simetri Kimya'yı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spycho

ben de 11. sınıfım ve senin durumundayım özetle. Bende şu an Dersane'nin (Uğur Yayınları) verdiği kitap var. Bunu genelde konu anlatımı için kullanıyorum. Bir de 1 ay önce Esen Konu Özetli şu kahverengi kitaptan almıştım. Sadece örnekleri çözmüştüm, normal testleri duruyor. Ben onu bitirmeye çalışıcam.

Bir de Esen'in siyah konu anlatımlısını da tavsiye ederim, testlerden önce klasik soruları var ve gerçekten kaliteli zor soruları mevcut Konu Özetli'ye göre.

sağol da konu anlatımlısında baya çözümlü örnek var mı yani neredeyse her soru çeşidinden? konu özetlisi de esen geometri gibi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Stark -- 20 Ocak 2013; 3:03:34 >

• Ben de dengeden hiçbir şey bilmiyordum esen konu özetli aldım sınavdan önceki gün çalıştım sınavda çıkan 5 sorunun 4'ünü yaptım. Rehber soru ve altında da çözümünü veriyor sana. Ordan bakıp öğreniyorsun sonra da 4-5 tane soru çözdün mü tamamdır zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vmaskesi

quote:

ben de 11. sınıfım ve senin durumundayım özetle. Bende şu an Dersane'nin (Uğur Yayınları) verdiği kitap var. Bunu genelde konu anlatımı için kullanıyorum. Bir de 1 ay önce Esen Konu Özetli şu kahverengi kitaptan almıştım. Sadece örnekleri çözmüştüm, normal testleri duruyor. Ben onu bitirmeye çalışıcam.

sağol da konu anlatımlısında baya çözümlü örnek var mı yani neredeyse her soru çeşidinden? konu özetlisi de esen geometri gibi mi?

Konu anlatımlısı bende yok arkadaşımda gördüm ve çözdüğü sorulara baktım da. Klasik soruları var testlerden önce konuyu anlattıktan sonra. Onlar baya bir zor ve güzel sorulardı.

Aslında ESEN genel anlamda soru bakımından basit, kolay bir kitap ama ben Kimya olduğu için tercih ediyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: asb96

Ben de dengeden hiçbir şey bilmiyordum esen konu özetli aldım sınavdan önceki gün çalıştım sınavda çıkan 5 sorunun 4'ünü yaptım. Rehber soru ve altında da çözümünü veriyor sana. Ordan bakıp öğreniyorsun sonra da 4-5 tane soru çözdün mü tamamdır zaten.

Konu özetlide enerji'yi rahat anladım ama hız ve denge için konu özetli, konuyu kavramamda pek etkili olmadı ben de Denge'yi dersanenin konu anlatımından bitirdim. Bir de ESEN konu özetlide rehber sorular, diğer örneklere göre çok basit oluyor ve diğer örnekleri çözmek için yetersiz kalıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vmaskesi

quote:

Konu anlatımlısı bende yok arkadaşımda gördüm ve çözdüğü sorulara baktım da. Klasik soruları var testlerden önce konuyu anlattıktan sonra. Onlar baya bir zor ve güzel sorulardı.

Aslında ESEN genel anlamda soru bakımından basit, kolay bir kitap ama ben Kimya olduğu için tercih ediyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: asb96

Ben de dengeden hiçbir şey bilmiyordum esen konu özetli aldım sınavdan önceki gün çalıştım sınavda çıkan 5 sorunun 4'ünü yaptım. Rehber soru ve altında da çözümünü veriyor sana. Ordan bakıp öğreniyorsun sonra da 4-5 tane soru çözdün mü tamamdır zaten.

Konu özetlide enerji'yi rahat anladım ama hız ve denge için konu özetli, konuyu kavramamda pek etkili olmadı ben de Denge'yi dersanenin konu anlatımından bitirdim. Bir de ESEN konu özetlide rehber sorular, diğer örneklere göre çok basit oluyor ve diğer örnekleri çözmek için yetersiz kalıyor.

ben kimyanın sözel sorularından yatıyorum aga. Sayısal sorularını bi örnekle çözerim. Mesela diyor ki hcl koyarsak şunlar sunlar olur. Genelde testlerde oluyor o tür sorular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• başka önerisi olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.