Şimdi Ara

11.Sınıf için Matematik Soru Bankası Karekök ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar matematiğim sağlam,11.sınıf için güzel bir soru bankası istiyorum.Esen'i aldım düzenli olarak bitiriyorum onu zaten.
    Forumu iyice gezdikten sonra Karekök yayınlarına karar verdim ama bunların iki kitabı varmış; Karekök LYS Matematik-4(11.sınıf konularını içeriyor) ve 11.Sınıf Karekök Matematik Soru bankası.Hangisini alayım karar veremedim

Karekök LYS Matematik-4 :http://www.karekok.com.tr/yayincilik/?p=yayinlar&id=45&kat=
    11.Sınıf Karekök Matematik Soru bankası :http://www.karekok.com.tr/yayincilik/?p=yayinlar&id=188&kat=

Edit: 11.Sınıf Karekök almaya karar verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inzheneer -- 5 Şubat 2014; 11:12:27 >

• karekök çok zordur söyliyim sana kardeş 1 test 20 soruysa 40 dk uğraştırır (Son testler)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazwsx21

karekök çok zordur söyliyim sana kardeş 1 test 20 soruysa 40 dk uğraştırır (Son testler)

Kardeşim zorluğu önemli değil yararlı olsun yeter.Sen bu ikisinden hangisini aldın onu soruyorum ben sana.
  • Temelin sağlamsa öyle ahım şahım bir zorluğu yok Karekök'ün. Ben 11. Sınıf Soru Bankası'nı kullanıyorum ama Köşetaşlı olan kitabını da inceleme fırsatı buldum. Soru tipleri hemen hemen aynı çok bir fark yok aralarında hatta soruların bazıları aynı. Ama çıkmış soruları verdiği için ben LYS Matematik 4'ü seçerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcodearena -- 5 Şubat 2014; 10:51:46 >
  • Normal Al Mps4 bu esen gibi bi örnek veriyo diğerlerinide sen çöz diyo öyle yanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcodearena

Temelin sağlamsa öyle ahım şahım bir zorluğu yok Karekök'ün. Ben 11. Sınıf Soru Bankası'nı kullanıyorum ama Köşetaşlı olan kitabını da inceleme fırsatı buldum. Soru tipleri hemen hemen aynı çok bir fark yok aralarında hatta soruların bazıları aynı. Ama çıkmış soruları verdiği için ben LYS Matematik 4'ü seçerdim.

Çıkmış sorular ESEN'de olduğu için zaten çözüyorum onlara gerek yok.Başka bir avantajı yoksa 11.sınıflı olanı seçebilirim.

quote:

Normal Al Mps4 bu esen gibi bi örnek veriyo diğerlerinide sen çöz diyo öyle yanı

Anladım test soruları daha az yani.

Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

• quote:

karekök çok zordur söyliyim sana kardeş 1 test 20 soruysa 40 dk uğraştırır (Son testler)

11 karekök s.b bende var.
    kavrama testleri var başlarda 20 testlik falan, onlar kolay.
    sonra uygulama testleri var onlar da kolay başlıyo sadece son testlerde "görmen" gereken sorular oluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ln21 -- 5 Şubat 2014; 11:05:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KAF 4 ve AYT Matematik Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman 11. Sınıf Soru Bankası'nı al geç düşünmene gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcodearena

O zaman 11. Sınıf Soru Bankası'nı al geç düşünmene gerek yok.

Aynen öyle yapacağım teşekkürler tekrardan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.