Şimdi Ara

11.Sınıf Çalışma Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Şuan biliyosunuz yaz tatilindeyiz ve ben 11. sınıfa geçtim.Açıkçası yaz tatilinde sadece ygs Mat çalışıyorum.Çalşıyorum derken 1 soru bankası bitiricem ve okul açılıncada Okul dersleriyle mühendislik istediğim için ygs fizike biraz daha fazla önem vericem.Yani okul açılınca günde 3 saat veya 4 saat yeterli olurmu sizce.Bu arada Boğaziçi Bilgisayar Mühendisliği istiyorum ve olmamasından çok korkuyorum. Sizce nasıl çalışmalıyım lütfen ama lütfen yardım edin :) Not:Sayısalcıyım ve 10.Sınıf ve 9. sınıf karne notu 80 ikiside fazla önem vermedim o sınıftayken fakat şuan farkındayım herşeyin

• Doğru yoldasın tebrik ederim
    Mat başlangıç olarak ygs simetri serisi sonra karekok fem konu özetli üçdörtbeş soru bankası çöz
    geometri simetri ygs ve lys al birey b ve c ygs lys kitaplarıda iş görür.
    Fen derslerinden palme fem ve yayındenizi muhteşemdir. belli bir derece ilerleyince fem yayındenizi ndemik denemeleri yap
    Günde 4 saat ayırrsan okul zamanı tertemiz edersin ygs yi biyolojiyi şimdiden kndine yük etme mf4 puan türünden gireceğin için fizik ve geometrin çok iyi olmalı özelliklede boğaz içi istiyorsan. Şimdiden başarılar :D
  • HyperAkif H kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler :) Biyoloji zaten sıkıntı bana dediğiniz yayınları almayı düşünüyorum 4 saat umarım yeter fakat hala korkum aşırı derecede çünkü çevremde başarısızlıkları görüyorum umarım Boğaziçini kazanırım kazanırsam bunda sizinde etkiniz olucak çok teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperAkif

Doğru yoldasın tebrik ederim
    Mat başlangıç olarak ygs simetri serisi sonra karekok fem konu özetli üçdörtbeş soru bankası çöz
    geometri simetri ygs ve lys al birey b ve c ygs lys kitaplarıda iş görür.
    Fen derslerinden palme fem ve yayındenizi muhteşemdir. belli bir derece ilerleyince fem yayındenizi ndemik denemeleri yap
    Günde 4 saat ayırrsan okul zamanı tertemiz edersin ygs yi biyolojiyi şimdiden kndine yük etme mf4 puan türünden gireceğin için fizik ve geometrin çok iyi olmalı özelliklede boğaz içi istiyorsan. Şimdiden başarılar :D

Hocam Fem demişsin de egmye sikayet etmesinler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NoNickMan kullanıcısına yanıt
    Kayyum atadıkları için Devlete gidiyor artık paralar problem yok :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    15 tatil çalışması(10,sınıf)
    13 yıl önce açıldı
    11.SINIF KAYNAK ÖNERİLERİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.