Selam bu forumda yeniyim. daha doğrusu forumla alakam da yok sadece buraya hangi gün ne çalıştım ne kadar çalıştım yazacağım ve siz de ister kendinizle karşılaştırın ister sizler de buraya ne kadar çalıştığınız konusunda bilgi verebilirsiniz Bazı konularda ben yetkinimdir belki bazı konularda siz, karşılıklı yardımlaşırız vesaire kendimden bahsetsem mi edeyim haydi. ben 11.sınıfım başlıktan da idrak edilebileceinis üzere off iyice kanser oldum 75.yıl fen lisesinde okuyorum mersinliyim. son zamanlarda pek istediğim gibi çalışamıyorum ve takribi 1 ay sonra t*şşaklı bir dersanenin bursluluk sınavı var ve ben bu 1 ay içerisinde o sınavdan yüzde elli en olmadı yermibeş burs almak amacıyla deliler gibi çalışıcam fizik ve biyolojiden çok eksiğim var genel olarak profilim böyle herkese iyi çalışmalar yarın zabah saat 4.30ta burada günlük çalışma hedefimi atıcam akabinde hemen derse yumulup akşam 11de de planımın ne kadarına uyabildiğimi görücez iyi çalışmalar herkese |
11.sınıf Çalışma Günlüğüm

-
-
Bu arada planlamamı notion uygulaması üzerinden yapıyorum. kullanmayanlara da tavsiye ederim gayet güzel uygulamadır kendileri. Bu uygulamada program hazırlarken biraz zorlanabilirsiniz yeni başladıysanız eğer.. Bana uygulamaya katıldığınız email adresinizi özel mesajdan atarsanız keni planımı da hazırladığım taslağı sizlerle paylaşabilrim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-409326EC1 -- 24 Ocak 2021; 10:17:52 > -
notino çok güzelmiş saol
-
reca ederim efenim
-
merhaba notion uygulmamasını bilmiyorum anlatırmısın
-
not almak planlama yapmak için birebir bi uygulamadır fazla bilginiz yoksa hakkında barış özcanın bir videosu vardı one munite
heh bu işte. buradan bakabilirsiniz. ama yine de kendinize plan yapamazsanız biraz karmaşıktır zira bana notion hesabınızdaki nick inizi verirseniz kendi kullandığım taslağı paylaşabilirim keyfinize göre değiştirirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-409326EC1 -- 23 Ocak 2021; 12:34:29 >
-
herkese merhabalar arkadaşlar nasılsınız keyifler nasıl arkadaşlar dvbhydfvbd efe aydal girişini de yaptıysak hemen plana geçelim;
Benimtaktiğim genel olarak şudur her gün paragraf problrm üstüne matematik ve üstüne fen derslerinden 2 tanesi üstüne tyt matematik geometri ve türkçe üçlüsünden 1 tanesini seçerek plan hazırlamak.. sizlere de tavsiye ederim tytden de mahrum kalmamış hissedersiniz
eveet plan da bu şekilde yaklaşık 8 saat çalışmam gerekiyor. şimdiye kadar en fazla 6 saate çıkabildim ama sizlere de kanıtlamanın hırsıyla umarım daha iyisini yapıcam herkese iyi çalışmalar arkadaşlar
-
Kitaplarımın yarısından çoğu pdf bu arada arkadaşlar nedense söyleme gereği hissettim telegramdaki bir gruptan pdf alıp telefona indirdim akabinde telefondan pc ye attım pdf leri bir de fatih kalem uygulaması var ya onu yükledim oooh miss onunla çözüyorum valla ama sarıyor tavsiye ederim hiç çalışma isteğim yokken bile bunu yaparak ekstradan bi 20 soru yapıyorum ne kadar arttırsak kar deil mi ama
-
uyguna kitap satan bir yer var nadirkitap.com da çetin kitap yaz çıkar inanılmaz ucuz hemde kitapların çoğu 0 nerdeyse.Ben 20 tane kitap aldım 2 tane de hediye göndermişler hediyede apotemi fizik ile biyoloji palma sen düşün yani 22 kitap 100 tl ye gelmiş oldu .
kitap fiyatları 4-5-6 arası değişiyor tavsiye ederim.
-
nası yaaa çok iyiymiş yanlız bir araştırıyım..çok iyi gerçekten 2.el ama fazla kullanılmış mıı ne yapılmış görebiliyormuyuz acaba
-
hay gays evribadi may neymis ATAĞKAAAn evet normalde ahşam 11de plan hakkında mesaj atacaktım lakin ilk defa bu kadar fazla çalıştım birazcık da ego tatmini dimi ama
daha günün yarısındayız arkadaşlar ve şimdiden 5 saatlik çalışmamı tamamlamış durumdayım. peki ne yaptım bu süreçte fizik ve matematikten 50şer soru toplamda 100 soru çözdüm ve biyolojide de sindirim sistemine konu olarak giriş yaptım evet fazla gerideyim ama bir yerinden başlamak lazım...Bu arada planımı biraz bol keseden hazırlamış olacağım ki 8 saatte bitmeyecek gibi gözüküyor neyse ama o plan bitecek neticede kendime o disiplini kazandırmak için elimden geleni ardıma koymuycam koyarsam da bana da hades demesinler ya da şey koyarsam bana koysunlar filan yok olmadı bu neyse iyi çalışmalarrr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-409326EC1 -- 23 Ocak 2021; 12:35:30 >
-
evet yazıyor kitaplar kaç sayfa çözüldüğü
-
Nox ocean uygulamasını kullanıyormusunuz arkadaşlar kullanıyorsanız eğer beraber eşzamanlı çalışabileceğimiz sanal çalışma odaları var. bunlar bir tane de biz kurarız. beraber çalışabiliriz. uygulamadan çok az bahsetmek gerekirse, uygulamada mesajlaşma fln yok sadece arkadaş eklediğiniz insanların hangi zaman aralıklarında ne kadar süre çalıştıklarını görebilirsiniz. uygulamada sizi çalışmaya teşvik etmek için dükkan denen bir bölümde var ve buradan çalışmanız karşılığında kazandığınız parayla arka plan müziğidir veya deniz altı yapılarıdır süsleridir alabilirsiniz haa zaten asıl olayı buydu ilk bundan bahsetmem gerekiyordu
evet her neyse siz varmısınız onu deyin bana bi oda kuralım beraber
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X