Şimdi Ara

11 Kasım 2011 Cuma Bim Market Aktüel Ürünler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
11.140
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11 Kasım 2011 Cuma Bim Market Aktüel Ürünler (11.11.2011)
    • Sallanan At -27.90 TL (Oyuncak)
    • Trekking Ayakkabısı-25.90 TL
    • Plates topu-12.90 TL
    • Alez çift kişilik 15,90 TL
    • Yağmurluk 5.95 TL
    • Çocuk Polar eşofman 12.90 TL
    • Likralı bay korse 19.90 TL
    • Kilitli saklama kabı 9.90 TL
    • Koko paspas 7.90 TL
    • Leke tutmaz masa örtüsü 6.90 TL
    • Tek kişilik nevresim takımı 19.90 TL

BİM KAZ TÜYÜ YORGAN GETİRMİŞTİ alan arkadaş varmı kalitesi nasıl bende alacam boşa almayım

• geçenki soslardan 3er tane aldım hepsinden neredeyse, ilk denemek için birer tane almıştım, makarnada denedim sosları baya güzeldi gittim 2 şertane daha aldım stok yaptım
  • Ben geçen seferkinde birer tane almıştım bu sefer o soslardan bende depoladım 2şer 3er
  • soslar güzel bende kaptım takım elbisede ucuz 48 beden yok
  • Soslara dikkat edin, içinde E serisi koruyucu olanların aşırı tüketimi ergenlerde meme büyümesi yapar.
  • Eden sonraki 3 rakamın son 2sinin 21 olması yani E621 E321 gibi maddeler kötü biliyorum. Çok tüketmemek lazım tabi bunlar 1 senelik falan her zaman satılmıyor diye depoladık tabi.
  • E li hepsi kötü, 2 sini 3 unu bosverin. hepsi katkı maddesi ama mecburen yiyoruz malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM Aktüel - 14 Ağustos 2020
    5 yıl önce açıldı
    23-26 Haziran 2020 BİM Aktüel
    5 yıl önce açıldı
    A101 16 Temmuz 2015 Aktüel
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neymiş bu soslar yahu haberimiz yok. Hala satışta mıdır?
  • geçen senede vardı salata soslarından hepsinden birertane aldım hiç birini kullanmadım hepsi çöpe gitti 6- 6 şişe bid bolbol sarımsaklı mayonez hepsini tüketmeden attım çok kalitesizler içlerinde tatlındırıcıdan tut çakma limon suyuna kadar herşey mevcut ve kesinlikle sağlıksız..
    almayın tavsiye etmem..
    şu jolepe biber turşusundan gelsede alsam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

neymiş bu soslar yahu haberimiz yok. Hala satışta mıdır?

geçtiğimiz cumanın sosları, belki kalmış olabilir
  • Dağ ayakkabıları nasıldır bilen var mı acaba ?
  • Harbiden nasıldır acaba dağ ayakkabıları ?? bot niyetine de kullanabilirmiyiz acaba yoksa fileli falanmıdır önü
  • ayıptır sorması bu likralı bay korse nedir
  • geçen sene satılan yürüyüş ayakkabıları 20 tl den satılmıştı baya sağlam ama uzun zaman giyince ne olur bilemem alan varsa bilgi versin 25 tl boşa gitmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

geçen senede vardı salata soslarından hepsinden birertane aldım hiç birini kullanmadım hepsi çöpe gitti 6- 6 şişe bid bolbol sarımsaklı mayonez hepsini tüketmeden attım çok kalitesizler içlerinde tatlındırıcıdan tut çakma limon suyuna kadar herşey mevcut ve kesinlikle sağlıksız..
    almayın tavsiye etmem..
    şu jolepe biber turşusundan gelsede alsam..

jalopeno biberler geldi ben şişeyi yarıladım bile...
  • Trekking Ayakkabısı-25.90 TL

şunun fotoğrafını nasıl görebiliriz?
  • Broşürde benden olsun bari
     11 Kasım 2011 Cuma Bim Market Aktüel Ürünler
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

E li hepsi kötü, 2 sini 3 unu bosverin. hepsi katkı maddesi ama mecburen yiyoruz malesef.

Niye mecburen yiyosun? Yemen icin kafana silah dayayan mi var? Biraz azim ve kararlılık ile bu katkili ve zararlı ürünlerden uzak durabiliyorsun, tecrübe ile sabit.
  • quote:

Niye mecburen yiyosun? Yemen icin kafana silah dayayan mi var? Biraz azim ve kararlılık ile bu katkili ve zararlı ürünlerden uzak durabiliyorsun, tecrübe ile sabit.

Merhabalar,
    Zahmet olmassa nasıl uzak durduğunuzu, ne yediğinizi anlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurgenli

quote:

Merhabalar,
    Zahmet olmassa nasıl uzak durduğunuzu, ne yediğinizi anlatırsanız sevinirim.

Ne bunları yemeyeni sopalarla mı dövüyorlar. Yemeyen yaşayamıyor mu ?
    Ya da ben şu an yaşamıyorum mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keleminabi -- 9 Kasım 2011; 22:32:01 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.