Bildirim
11 eylül itibari ile yüksek lisans başvurusu devam eden üni var mı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Cevaplayacak olan yok mu? Tek tek üniversitelere bakıyorum ancak çoğu bitmiş bitmeyen özel üniversitelerde en az 9 bin istiyor. Dönemlik fiyat alsalar ilk dönem parasını verip daha sonra bahar döneminde tezli yüksek lisansa geçmeyi düşünüyorum. Şu an için ucuz yollu çözüm olarak bir tek bu aklıma geliyor. Birileri yardımcı olursa çok sevinirim zor durumdayım. -
Bu zamana kadar kalacağını zannetmiyorum özel öğrenci durumunu araştırmanı tavsiye ederim sana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Darkweither
Bu zamana kadar kalacağını zannetmiyorum özel öğrenci durumunu araştırmanı tavsiye ederim sana
Araştırdım askerliği tecil ettirmiyormuş malesef
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de aynı durumdan muzdaripim. Hangi üniversiteler var ? Ücretleri nedir ? Sadece bir dönem parası yatırarak kabul eden üniversite var mı ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mamimamima
Ben de aynı durumdan muzdaripim. Hangi üniversiteler var ? Ücretleri nedir ? Sadece bir dönem parası yatırarak kabul eden üniversite var mı ?
Bende arıyorum hala bulursanız bana da haber verin mutlaka
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X