Şimdi Ara

11 e geçerken bilinmesi gereken konular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben yeni 11.sınıfa geçtim ve pandemi yüzünden okulların açılmama tehlikesi çok yüksek uzaktan eğitimdende malum verim alamıyorum derece isteyen bir öğrenciyim ve 11. sınıfımı max seviyede bitirmek istiyorum bu yüzden size şunu sormak istedim 11.sınıf matematik fizik kimya biyoloji deslerindeki konuları anlamak ve bir problemmimizin kalmaması için 9.ve10. sınıftaki hangi konuları çok iyi bilmemiz gerektiğini sormak istedim ve aynı zamanda şunuda sorucam bunları şu andan itibaren nasıl bir plana oturtarak çalışabilirim okuduğunuz için teşekkürler ve birde şu bu konuları bilmesem 11 de zorlanırmıyım

• kimyadan molü biraz bilsen yetiyor konular çok farklı matematikten işlem temelin olmalı bi de 11 deyken geometri problem paragraf dilbilgisi bunlardan 2 şer kitap çöz fizik ve biyoloji hiç bir şey bilmene gerek yok
  • Geometriyi en azından Üçgenler konusunu tam anlamıyla bitirmeni tavsiye ederim çünkü 11. sınıfın konularında neredeyse hepsinde karşına çıkacak yani iç içe. Mesela çember konusunu işleyeceksiniz ama çemberin içinde üçgen verecek benzerlik falan kullanacaksın keza Trigonometri'de aynı şekilde bunları geometrin olmadan tam anlamıyla anlayamazsın teoremlere falan hakim ol öklid,benzerlik vb çok kullanırsın hatırladığım kadarıyla analitik geometri de 11 deydi onda da aynı şekilde
  • Fuow kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ediyorum

• hocam bu konularda üçgenler üzerinden mi zorluyorlar yoksa üçgenlerden küçük bir noktayı yakalatıp o konu üzerinden (trigonometri, çember vs) mi zorluyorlar?

• up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Soruya göre değişiyor mesela ben en çok birim çember içerisinde sorulan trigonometri sorularında zorlanırdım üçünü karıştırabiliyorlar genellikle üçgen küçük nokta oluyor ama geometrisiz yapmanız zor soruları en azından temel kuralları benzerlik,thales,öklid vb. bilirseniz iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya yok zorlamiyorlar sallamis yukaridaki. ucgenin kc acilari toplamini bilmen trigonometri icin yeterli.

• hankm00dy kullanıcısına yanıt
    hocam tyt de çıkıyor karşımıza zaten. öğrenecez zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.