Şimdi Ara

11 Adet Dota 2 Mevcut E-Posta ile Yolluyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Valve hesabıma Dota 2 yollayıp duruyor. Bu kalanları da sizlere dağıtmak istedim. Oyunu hiç edinemeyenler var ise özel mesaj yoluyla posta bilgilerini iletirse yollarım.

• pm. hep diyolar bi başlayak dotaya
  • pm. Bakalım nasılmış.
  • alan arkadaşlar ilk olarak botlarla oynamaya başlasınlar.Sonra biz çekiyoruz oyunda

şaka bir yana botla oynarsanız daha iyi kapıyorsunu işi.Diğer türlü çok küfür yerseniz.
  • Gönderdim.
  • pm

edit: profili baskalarıan engellemisin msj atın diyosun ne ictin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phunk -- 15 Ocak 2013; 16:10:03 >
  • simdiye kadar acilan mesajlar hep hikaye oldu bakalim sen yollican mi tegmen kaldiysa alim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

simdiye kadar acilan mesajlar hep hikaye oldu bakalim sen yollican mi tegmen kaldiysa alim :D

Özel mesaj olarak e-posta adresinizi yollarsanır gönderebilirim.
  • varsa bende alabılırım tesekkurler.
  • Hocam dota 2 dandik ya dota nın yerini tutmuyor kael puşt a benziyor, axe ve taurenin delikanlığı kalmamış biri goril biri ayı olmaz öyle şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2Shane

quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

simdiye kadar acilan mesajlar hep hikaye oldu bakalim sen yollican mi tegmen kaldiysa alim :D

Özel mesaj olarak e-posta adresinizi yollarsanır gönderebilirim.

yolladim hocam
  • mail gelmis cok tesekkurler sonunda yollayan biri cikti deniyelim dotayi eve gidince :)
  • pm. Bende merak ediyorum dotayı
  • Elimdeki 14 oyunu da yolladım arkadaşlar özel mesaj atanlar e-postalarını kontrol etsin.
  • pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2Shane

Arkadaşlar Valve hesabıma Dota 2 yollayıp duruyor. Bu kalanları da sizlere dağıtmak istedim. Oyunu hiç edinemeyenler var ise özel mesaj yoluyla posta bilgilerini iletirse yollarım.

Kardeşim varsa bende alıyım ya arıyordur yeni gördüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.