Bildirim
11 Adet Dota 2 Mevcut E-Posta ile Yolluyorum.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
pm. hep diyolar bi başlayak dotaya -
pm. Bakalım nasılmış. -
alan arkadaşlar ilk olarak botlarla oynamaya başlasınlar.Sonra biz çekiyoruz oyunda
şaka bir yana botla oynarsanız daha iyi kapıyorsunu işi.Diğer türlü çok küfür yerseniz. -
Gönderdim. -
pm
edit: profili baskalarıan engellemisin msj atın diyosun ne ictin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phunk -- 15 Ocak 2013; 16:10:03 > -
simdiye kadar acilan mesajlar hep hikaye oldu bakalim sen yollican mi tegmen kaldiysa alim :D -
quote:
Orijinalden alıntı: freedomfighter
simdiye kadar acilan mesajlar hep hikaye oldu bakalim sen yollican mi tegmen kaldiysa alim :D
Özel mesaj olarak e-posta adresinizi yollarsanır gönderebilirim. -
varsa bende alabılırım tesekkurler.
-
Hocam dota 2 dandik ya dota nın yerini tutmuyor kael puşt a benziyor, axe ve taurenin delikanlığı kalmamış biri goril biri ayı olmaz öyle şey -
quote:
Orijinalden alıntı: 2Shane
quote:
Orijinalden alıntı: freedomfighter
simdiye kadar acilan mesajlar hep hikaye oldu bakalim sen yollican mi tegmen kaldiysa alim :D
Özel mesaj olarak e-posta adresinizi yollarsanır gönderebilirim.
yolladim hocam -
mail gelmis cok tesekkurler sonunda yollayan biri cikti deniyelim dotayi eve gidince :) -
pm. Bende merak ediyorum dotayı -
Elimdeki 14 oyunu da yolladım arkadaşlar özel mesaj atanlar e-postalarını kontrol etsin. -
pm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 2Shane
Arkadaşlar Valve hesabıma Dota 2 yollayıp duruyor. Bu kalanları da sizlere dağıtmak istedim. Oyunu hiç edinemeyenler var ise özel mesaj yoluyla posta bilgilerini iletirse yollarım.
Kardeşim varsa bende alıyım ya arıyordur yeni gördüm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X