Şimdi Ara

11.11 - Black Friday Değerlendirmesini Yapıyoruz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
5
Favori
5.731
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11 > Altlimitsiz kuponlar alabilenler için gayet makuldu özellikle 444/44 ve 111/1 kuponu çok idealdi. Gelecek sene ekonomik durumu toparlarsa artırmalarını bekliyoruz. Satılan Altlimitli kuponların büyük çoğunluğu müşteriyi enayi yerine koymak gibiydi. Sabah parayla sattığını 2 saat sonra Tık Hızında ücretsiz veriyordu . Bu hatayı yapmamaları gerekiyor. Bot olayına geç müdahale edildi. Daha sağlam önlem alınmalı madem herkes tek üyelik açsın isteniyor TC Kimlik No doğrulamalı sisteme geçilebilir.
    Tık Hızında 100/25 zirvedeydi bu sene. Günde 4 seans olması güzeldi ancak bot vs olayları yüzünden mağdur olundu.
    Kuponmatik çıktığından beri çöp. Tık Hızında verilen 100/25 gibi yada 11 TL altlimitsiz gibi kuponlar Kuponmatik de yer almalı.
    Eşle Kazan ve İstek Listesi ise fiyasko bence. Hele ki İstek Listesinde ısrar etmelerini anlamıyorum.
    Hadi ile yapılan işbirliği tanıtım için iyi bir tercihti. Ancak 11.11 günü sürekli sitenin çökmesi Doğuş Grubuna yakışmadı.
    Ayrıca 2 yıl önce bazı ürünlerde çok iyi fiyatlarla satış yapılıyorken o politikadan vazgeçmeleri büyük yanlış oldu.
    N11 00:00da attığı bildirimle zaten büyük tepki toplamışken gelecek seneye çok daha iyi hazırlanmalı. Bu sene ciro açıklayamayan n11 seneye daha berbat duruma gelebilir. Müşteri Hizmetleri zaten tam bir facia bu arada .

AliExpress > Bu alemin kralı bu sene de şovunu yaptı. Gameland olsun tıkla kazan olsun çok iyi kampanyalardı. Ayrıca bazı ürünlerde özel fiyatlarla iyi satış yaptılar. İade konusunda pratikliği olsun Dünyanın girmesine rağmen çökmeyen altyapısı olsun Çinliler satış işini bizden daha iyi yapıyor. Tabi bunda yerli üretimden gelen gücün de etkisi var. Helal olsun valla adamlara.

Gearbest > Kardeşim 111 dolar kupon dağıtıyorsun 4 seansta alınamıyor . Bunu bir düzelt be. DH Çekilişi harici bir hareketlilik göremedim sende.

Trendyol > Koca bir balon kampanyası yaptı. Tanıtıma ayıracağınız bütçeyle indirim yapsaydınız zaten bu millet sizin reklamınızı yapardı. AliBaba nın firmayı satın alması pek işimize gelmedi gibi. Aliexpress gibi olmasa da e-ticarete yön verecek site olması lazım artık

Hepsiburada > Bindir bindir indir indir sonra tekrar bindir. Saat 23:35 aldığım ürüne bile zam yaptılar. İstedikleri ciroya ulaşamadıkları için herhalde saat 8den sonra kargoyu kaldırdılar ama daha önceden sipariş verenlere BÜYÜK AYIP ettiler. Onedio ya dünyanın parasını verdiler bana kalırsa hiç gereği yoktu orada saçma sapan şekilde hediye çekleri dağıtıldı. DonanımHaberle anlaşıp forumda bir kampanya düzenleselerdi yada kampanya için bir form oluşturup teklifleri alsalardı daha iyi kampanya olabilirdi. Altyapı konusunda n11 den daha iyilerdi ama yine de çökmeler oldu. Bir kaç ürün dışında sıcak bir şey yoktu. Araba satışlarını gözden geçirmeliler daha ekonomik modeller seçilmeli.

Amazon > 11.11 de telefon satışlarıyla krallığını yapan firma. Lotto ayakkabı gibi birçok üründe iyi bir giriş yaptı. Gelecek senelerde çok can yakacaklar gibi.

Turkcell > Bu kampanya döneminin büyük sürpriziydi bence. Çanta ve kulaklık kargo ücretsiz çok iyi satıldı.

• Bu yoğun kampanya döneminin aslında bariz bir lideri yok.

Amazon büyük umutlarla geldi boş da çıkmadı aslında ama değinmek istediğim bir nokta var.

Amazon stratejisi gereği büyük reklamlar yapmadan tvlerde gözükmeden o sırada kimin kampaanyası varsa onun hedef kitlesini elinden almaya oynadı ( 11.11 de yaptığı süpriz indirimler ve 23 kasımda HB’nin kampanyasını boşa çıkarması gibi)

Örneğin HB veya N 11 bir ürünü 100 liraya sattıysa Amazon hemen 95 e satarak müşteriyi kendisine çekti. İyi bir stratejiydi Ama maalesef HB ve N11 o kadar yetersiz indirimler yaptılar ki Amazon ONLARDAN DAHA UCUZA SATMAKTA HİÇ ZORLANMADI

Bu da bizim için negatif bir etki yarattı. Yani HB söz verdiği gibi telefonlarda 2000₺ indirimi yapmış olsaydı Amazon onu geçmek için çok daha büyük bir indirim yapardı bence.

N11 HB veya Amazon’a teşekkür ederiz gerçekten biraz olsun bütçemizi rahatlattılar ancak seneye biraz daha güçlü indirimlerle gelmelerini bekliyoruz
  • en uygun fiyatlar amazondaydı, diğer yerde indirime giren bi ürünü amazon hep daha ucuza sattı

hepsiburada sonradan kargo ücretsiz olayıyla sürümden avantajlı oldu, çerezlik ürünlerden bi kaç alım yaptım

aliexpresste fena değildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secovaleo -- 24 Kasım 2018; 0:33:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zara'nın LCW den dolu olduğunu ilk defa gördüm. Savaş alanı gibiydi...

video klibimhttps://www.youtube.com/watch?v=hovPcO52mXE
  • Turkcell in Kulaklık konusunu açtığımda bu kadar tutacağını bende tahmin etmemiştim. Neyse bolca hayır duası aldım :)

• N11 birinci Turkcell ikinci Amazon ve Hepsiburada olarak devam eder.

Orijinalden alıntı: djangobjk

Turkcell in Kulaklık konusunu açtığımda bu kadar tutacağını bende tahmin etmemiştim. Neyse bolca hayır duası aldım :)
    çok iyi yaptınız hocam ama herkes gerçekten ihtiyacı olan kadar alsa iyiydi ihtiyacı olup da alamayan çok oldu. Hatta bazılarının 9-10 adet aldık diye ss atması ayıp oldu.
  • Bunun önüne geçmek mümkün değil. Esas ayıp olan insanlar orada yardım isterken pişkin pişkin satışa çıkartmak ama bunun önünde de engel yok. O yüzden yapacak bir şey yok. Yeni fırsatlara bakmak lazım. Böyle giderse kimse paylaşmaz burada doğru düzgün bir fırsat

• HB'de aslında iyi fırsatlar vardı ama genel olarak sönük geçti gün. Fırsatları iyi takip eden, az çok pazarlama ve web algoritmasını bilenler iyi fırsatları kaptılar.

Black friday'de çokta efsane indirimler olmadı. Diğer günlerden farklı olarak %10 belki %15'lik bir indirim vardı.

Turkcell çanta ve kulaklık en iyisiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GasiOr -- 24 Kasım 2018; 0:40:30 >

blok ata ata adam kalmadı forumda.

• 11.11 leş Amazon gelsin de indirim yapsın dedik ama o gün bu günden daha fazla indirim vardı. Amazon rekabet arıyormuş demek ki. Hepsiburada ne koysa 100 lira aşağısına verdi daha da inmedi. Şahsen aldığım tüm ürünler Amazon dışı oldu. samsung.com.tr bile telefonlarda Amazon'dan iyiydi kupon ile. Çok anlamsız bir black friday geçirdik Amazon üstüne düşeni yapmadı. Benim için bu dakikadan sonra böyle günler için anlamı yok Amazon'un. Diğer siteler zaten facia ona bir şey demeyeceğim. Gözüme birkaç indirim takıldı hepsiburada ve amazon ekran kartlarında sağlam indirimler yaptılar. Bunun dışında fazla bir şey görmedim.

Amazon büyük umutlarla geldi boş da çıkmadı aslında ama değinmek istediğim bir nokta var.

Amazon stratejisi gereği büyük reklamlar yapmadan tvlerde gözükmeden o sırada kimin kampaanyası varsa onun hedef kitlesini elinden almaya oynadı ( 11.11 de yaptığı süpriz indirimler ve 23 kasımda HB’nin kampanyasını boşa çıkarması gibi)

Örneğin HB veya N 11 bir ürünü 100 liraya sattıysa Amazon hemen 95 e satarak müşteriyi kendisine çekti. İyi bir stratejiydi Ama maalesef HB ve N11 o kadar yetersiz indirimler yaptılar ki Amazon ONLARDAN DAHA UCUZA SATMAKTA HİÇ ZORLANMADI

Bu da bizim için negatif bir etki yarattı. Yani HB söz verdiği gibi telefonlarda 2000₺ indirimi yapmış olsaydı Amazon onu geçmek için çok daha büyük bir indirim yapardı bence.

N11 HB veya Amazon’a teşekkür ederiz gerçekten biraz olsun bütçemizi rahatlattılar ancak seneye biraz daha güçlü indirimlerle gelmelerini bekliyoruz

• honor play 2300

JBL C100 45

Kingston 16GB USB 3.0 DataTraveler 50, Metal/Yeşil (kargo parası ödememek için)

aldım ve black friday benim için bitti

Orijinalden alıntı: zero-man

ya yeter şu konuları konu dışına açın!

blok ata ata adam kalmadı forumda.
    1 tane konunun sana ne zararı hocam ? Konu dışına bakılmıyor ve herkes burada diye açtım. Yönetimden ricam en azından 1-2 gün konu dursun sonra ben silinmesi için başvuracağım zaten. İnsanlar nasıl bir kampanya olduğunu yazsınlar ki HB n11 filan belki görür de eksiklerini anlar.

DonanımHaber le işbirliği yapmalarını tekrar söylüyorum bu forumun gücünü arkasına alsalardı uçardı hangi site olursa olsun. Onedio da çok saçma şekilde çek dağıtıldı.

• konu boş yere yer kaplıyor! 1 tane de değil üstelik her önüne gelen üye böyle konu açıyor.

gerçek sıcak fırsatları kaçırıyoruz sizin yüzünüzden

• 1. N11 2.amazon 3. HB aldığım en fazla değerdeki alışverişde üçündende aldığım ürünler oldu fiyat düşüklüğü açısından iyi geldi

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.