Şimdi Ara

11.11 - Black Friday Değerlendirmesini Yapıyoruz (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
5
Favori
5.731
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yok artık:) Kulaklığın markası modeli neydi hocam link var mı?
  • Yerli firmalar bu işi bıraksın milleti düdüklemekten başka işleri güçleri yok. N11'de alt limitsiz kodun varsa bir işe yarıyordu diğer kuponlarında pek bir al benisi olmadı benim için. Sitenin çökmeside ayrı bir eziyet oldu. Bu sene amazon ve hepsi burada pc parçaları ve monitör üzerine indirimleri vardı sanırımm başkada ciddi birşey görmedik. İhtiyacım olan şeyleri aldım o ucuz bu ucuz diye birşeyler almadım gerekte yoktu. Yani siz ne düşünürsünüz bilmem ama bence beklenen indirimler gerçekleşmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Mitrovic

https://shop.samsung.com/tr/samsung-galaxy-s9-128gb-gece-siyahi-galaxy-tab-3-lite-wifi-siyah-sm-t113

anladığım kadarıyla şu kampanyadan faydalandınız? 1500 TL üzeri alışverişlerdeki 300 tl hakkını yine tablette kullandınız öyle mi?

yanlışsam düzeltin lütfen.

Alıntıları Göster
    Yok hocam dün gece bu ürün 4799 TL'ydi. Üstüne başka bir tablet ekleyerek 5000'e 1000 kupon kullandım. 1500/300 kullanmadım ekstra.

• en ucuz fiyatı n11'de olan bilgisayarı 450 lira indirim kuponu ve 480 lira hp geri iadesi ile aldım.
    n11den ayrıca 222 liralık altlimitsiz alışveriş yaptım.
    hbde her zaman olan indirimler vardı.
    amazonun stoğu az sanırım, denk gelmedim, ürünlerin bazıları en ucuzdu ama çabuk tükeniyordu.

Küçük bir kitle için n11, küçük bir kitle için amazon iyiydi bu yıl. Gerisi aynı terane. Denk getiren getirdi.

Seviyorum bu forumu.

• bu sene indirimler $ düşüşünü bile karşılayacak seviede değildi. ancak Allah'ı var yine verdiği çeklerle en dibi hep n11 de görüyoruz. hb, gg, trendyol falan tırt kalıyor. Amazon tektük sesi çıkıyor, yakalabilene aşkolsun. zaten çeşidi az, markasına yakışmıyor şuan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yanıyor

Amazon 11.11'de önce N11'i tokat manyağı yaptı, sonrada Hepsiburada gibi bir Türk amiral gemisini topa tutup batırdı. Amazon hep en ucuz olmayı başardı, bizim acemi Türk'ler de e-ticarette ne kadar beceriksiz olduklarını gösterdiler.

Bundan sonra amazon'u anasayfama alıyorum. Adamlar TV'ye gazeteye vs hiç reklam vermeden, iki önemli alışveriş gününe Türkiye'de imzayı koydu...

Bu arada vatan ve teknosa alışveriş günlerindeki etkisizlikleriyle artık Türkiye'de Bimeks gibi bayrak çekmeye yakın olduklarını gösterdiler.
    Hiç reklam vermeden evet. Bu tespit çok iyi. O reklamlara verdikleri paraları indirimlere ayırsalar daha iyi olurdu. Lakin bazı insanların aç gözlüğünü bir ırka yıkmazsan iyi olur.

| Xbox One Controller | Tt Challenger Ultimate |
    | Logitech F710 / Performance MX / MX Master 2s / G602 / G413 / Z-506 |

• Samsung Ssd 860 Pro Sata Iii 2.5 Inç 512 Gb çok iyi fiyattı milletçekirge sürüsü gibi stoğu bitirdi şimdi 9 yüz küsür lira
  • Amazonun piyasya bu denli agresif girecegini n11 ve ozellikle hb tahmin edememis. Farkina vardiginda hemen onlem almaya calisti, mesela kargoyu ucretsiz yapti. Ama bu seferde millet yuklenmeye baslayinca site coktu. Amazon hep daha ucuzdu. Telefon aksesuarlarinda, spor ayakkabilarinda ve diger pek cok urunde buna sahit olduk. Amazon zararina bile satsa kendisine koymaz, dunyanin en buyuk sermayeli sirketlerinden birinden bahsediyoruz. Hb , n11 bu denli agresif fiyatlandirma karsisinda tutanamazdi ve zaten tutanamadilar.

Amazonu hafife aldiklari anlasiliyor. Umarim seneye daha iyi hazirlanirlar.

• Amazon karşısında n11 falan tutunamaz bu kafayla. kuponla muponla çocuk gibi milleti peşinden koşturmakla olacak işler değil. Kuponla yaptıgı indirim ve altını adamlar bu işlere hiç girmeden yapıyor zaten.

Hb ve n11 dersine iyi çalışsın seneye.

N11 - Hepsiburada - Amazon - Trendyol hepsi de iyiydi. Bunların yanında Turkcell gibi ufak piyangolar da eklenebilir.
    Neden iyiydi diyorum çünkü bu 4'ünde de aradığım ürünü piyasanın gerçekten çok altına mal ettim.

Sizin koşturduğunuz takip ettiğiniz ürünlerde kayda değer bir şey göremeyince site tü kaka oluyor.
    Bir kere N11'in altlimitsiz kuponları ayrı bir efsane, tam 11.11'de takip ettiğim birçok ürünün beyaz eşya, ayakkabı dahil geniş yelpazede indirime girmesi oldu. Kendime kuponlar için hazırladığım excel tablomu fiyatlar düşünce yeniden hazırlamak zorunda kaldım

Amazon'un hepsiburada'ya nazire yapmaları birçok üründe fiyatın altına inmesi efsaneydi. Lakin RX580'i maalesef hb'den ucuza veremedi

Trendyol'da takip ettiğim giyim markasının 2 farklı ürünün mağazaların resmen yarı fiyatına aldım yeni sezon ürünleriydi.

Sonuç olarak ben önceden ihtiyaç belirledim, fiyat araştırmaları yaptım takipte kaldım şansıma da ilgilendiklerim iyi fiyatlara çıkınca tam isabet oldu.

Hiçbir siteye çamur atmanın anlamı yok. N11'de de inanmayacaksınız ama Amazonda'da ve diğerlerinde fiyat bindirmelerinin olduğu ürünler de vardı. Beklentide olduğunuz ürünler bu talihsizliğe maruz kalınca siteyi silip attınız.
    Türkiye'nin şartları belli. İthalata bağımlı üretmeyen bir ülke. Kaynağı yok her şey dışarıdan alınıyor. O nedenle Amerika'daki gibi çılgınca indirimler beklenmez ama yine de hepsi iyi iş çıkarttı. Açıklarını kapatmak için ufak tefek fiyat hilelerine de başvurdular. Gerek platform satıcıları gerekse platformun sahipleri..

• 3500 alt limitli 320 tl indirim kuponu baya işime yaradı n11 de teşekkürler n11

• Öncelikle burda çok saçma bir kıyas dönmüş onu söyleyeyim. Binbir alışveriş grubu kurup forumdan, Telegram dan şurdan burdan saniye ve saniye indirim takip eden kurtlar Amazon’un 5-10-20 bilemedin 50 stoklu ürünlerini kaptıkları için, burda Amazon övücülüğü yapmışlar. Sanırsın Amazon 100 bin tane S9 plus sattı ucuza veya başka bir ürün. Sen 5 stoklu ürünü yetişip kaptın diye halkın tamamına hitap etmiş olmuyor o şirket.

Amazon buradakilerin birçoğu gibi aç kurt şeklinde anlık olarak indirim peşinde koşan kitleyi memnun eden bir site. Yarın öbür gün müşteri sayısı artıp, o az stoklu ucuz ürünlere talep arttıkça sizler anlık indirimleri kaçırmaya başlayacak dolayısıyla memnuniyetsizliğiniz artacak Amazon bozdu falan demeye başlayacaksınız en geç 1 yıl içinde.

Halkın geneline hitap eden en Güzel indirimi yapan site N11 dir. Sitenin çökmesinden de açık bir şekilde belli ne kadar çok ilgi gördüğü. Hm evet çoğu üründe Amazon bir tık alt fiyat verir ama Amazon’un o fiyatı 30 dk geçerliyken, N11 de 24 saat geçerli olur ve isteyen herkes yararlanır.

Hepsiburada ise eskiden çok sevdiğim e-alışveriş deyince ilk akla gelen site olmasına rağmen son zamanlarda kendini çok bozmuştur. Bindirim- indirim şeklinde çalışan sevimsiz bir firmaya dönüştü.

Teknosa, Vatan, Media Markt bunların ise alayı çöp. Sitelerine girip indirimde bir şey var mı diye bakıp netini harcamaya bile gerek yok.

• Amazonu bence çok abartınız. Tamam ürün bazlı indirimler yapmış olabilir ama herkesin işine yaramadı.N11 çekler ile oransal olarak solladı. Ve istediğin her ürüne indirim alabildik. Zaten 1 tl lik çekleri alabilen kesim çok daha şanslı. Ben amazon dan beklentimizi karşılaması için daha büyük şeyler bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.