geçen sene indirimler güzel olduğu için araçlar çok hızlı bitmişti bu senede öyle olabilir hızlı olmak gerek.Özellikle de piyasa bu haldeyken böyle kampanyaları kimse kaçırmak istemiyor |
11.11.2020 n11 VW araç kampanyası (3. sayfa)

-
-
Gecen sene bayi teklifi aldiniz mi ayni model donanim burda ne kadar indirimliydi mesala
Burdaki kampanyadan dolayi bayiler 3-5 bin fazlasina birakiyor araci hatta sunrooflusu vs tecrübeyle sabit
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: iskocyaNe kadar süre içinde aldınız, saniyesinde bitti diyorlar.
Alıntıları Göster47 saniyede almıştım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: elliyedi
Satın alma süreci nasıl, sepete at onayla ve havaleyi tamamla şeklinde mi, bunu 47 sn de mi yapmamız gerekiyor, yoksa havale için ekstra vakit oluyor mu.tüm işlemlerim 47 saniye sürmüştü.
-
quote:
Orijinalden alıntı: davetsiz07
Nasil almıştınız detaylari paylasir misiniz webden mi mobil uygulamadan mi internet pc hiziniz ozellikleri ne onla mi alakali o zaman
Arac satisinda sayac olmuyor sanirim saatinde bile girsek sepete eklenmiyor yada odeme ekraninda sepetten dusuyordu ilk senesindecep telinden bilgisayara bağlanıp almıştım. tüm işlemlerim 47 saniye sürdü.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-72080500BKaça almıştın hocam ?
herşey dahil, 123bin. + ışık ve sürüş paketi de hediye idi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: davetsiz07
Nasil aldigini detaylandirsan bu senede mi alacaksin4.5g li turkcell cep telefonundan bilgisayara bağlanıp aldım. Arabam zaten çok yeni ve çok memnunum. Bu sene almayacağım merak etme :) zaten para yok ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darker -- 3 Kasım 2020; 19:40:14 > -
Dogru
İlla bu bankalar mı olmalı EFT ile olmuyor mu? Bir de gönderdik parayı ilk biz değilsek noluyor? Parayı ne zaman geri gönderiyorlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Illa bu bankalar oluyor. Odeme alindiysa araci aliyorsun. Senden once baskasi odediyae senden para alinmiyor ve odemen basarisiz oluyor.
saat kaçta açılacak belli mi gün içi random mu peki. halihazırda para da yok ki bilsem nasıl alcam o da var.
-
Arac fiyatlari ve satis detaylari henuz aciklanmadi. Gecmis yillarda saat belirtildigi zaman da oldu. Rasgele saatlerde de satisa acildigi oldu.
Takipte kalalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam. Bu hafta fiyatlar açıklansa da biz de durumumuza baksak
-
fiyatları şu anda 250 ve üstü vay beee
Aracımı satarsam 1.0 Midline Plus Golf veya 1.5 DSG Comfortline için şansımı deneyeceğim. Hangisi bütçeme uyarsa artık.
2. el aracını 11 Kasım'a özel fiyatları
görmeden alma!
8 Kasım’da Gösterimde
-
-
2 hafta sonra maslak doğuştan aldım ben. direk anahtar teslim, hiçbir şeyle uğraşmadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X