http://www.emlakhaberleri.com/emlak-haberleri/bomonti-de-yapilan-konut-projeleri.html Dağılın gençler.
quote:Orijinalden alıntı: radressss üç dört ay önce 5 tl yazıyodu adam parasını ikiye katlamış Oradaki hangi hisse sahibi ikiye katlamış adamın kafası çalışıyor
O: Anne xxx marketten aldığımız hisseler battı bittim ben A: XXX'ten market mi olurmuş evi satarız Bim'i alırız hem dh oldukça ona hiçbişeycik olmaz
quote:Orijinalden alıntı: MooNLiGhT1925 O: Anne xxx marketten aldığımız hisseler battı bittim ben A: XXX'ten market mi olurmuş evi satarız Bim'i alırız hem dh oldukça ona hiçbişeycik olmaz
quote:Orijinalden alıntı: GoldPunch quote:Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek Benden 40tl Adamın verdiğinin 4 katını veriyor. pişman olbilirsin. büyük paralarla oynuyosun
quote:Orijinalden alıntı: Kobebeko 90 liram var şuan acaba kaçta kaç hisse alırım? Gel gücümüzü birleştirelim
quote:Orijinalden alıntı: fuckulteli Bin liralık hisse yılda ne kadar değerlenir ki? adam 4 ayda 5 lirayı 2 katına çıkarmış ne diyosun