Bildirim
10maçın 8ini kazandm bronza attı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Geçen sezon bronzmuşsun demek ki ondan atmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Brooda
hayır silverdım ayrıca madem önceki sezonun liginden başlıyoruz neden 10 maç atıyoruzki -
quote:
Orijinalden alıntı: k3vin
quote:
hayır silverdım ayrıca madem önceki sezonun liginden başlıyoruz neden 10 maç atıyoruzki
Oha aynen lan biz niye hiç düşünemedik, boşu boşuna oyun atıyoruz biz de
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
hayır silverdım ayrıca madem önceki sezonun liginden başlıyoruz neden 10 maç atıyoruzki
Gümüş olsan bronza atmaz 8 galibiyetle. Yüksek ihtimal sezon bitince yükselmişsindir gümüşe. Bir de o 8 maç geçen sezondan etkileniyor mantığı şöyle geçen sezon iyi bir ligte olan birisi kaldığı yerden yaklaşık olarak devam etsin diye.
quote:
quote:
quote:
Gümüş olsan bronza atmaz 8 galibiyetle. Yüksek ihtimal sezon bitince yükselmişsindir gümüşe. Bir de o 8 maç geçen sezondan etkileniyor mantığı şöyle geçen sezon iyi bir ligte olan birisi kaldığı yerden yaklaşık olarak devam etsin diye.
yok hayır silverdaydım profilim:http://www.lolking.net/summoner/tr/523464#profile
bende seviniyordum golda atar diye ama bronzu görünce şaşırdım sormak istedim saolasn
-
Mmr dusukmus yanlislik yok. Boostladigim hesap 10 da 9 ile b5 atti.
simdi sana 27-30 puan falan gelir onu degerlendir
quote:
Orijinalden alıntı: Raiden.
beterin beteri varmış demekki saolasn normal bişey olduğnu öğrendm en azından :) -
quote:
quote:
beterin beteri varmış demekki saolasn normal bişey olduğnu öğrendm en azından :)
Plat 5 bitimiştim,10/9 yaptım altın 2 atamıştı -
quote:
Orijinalden alıntı: Rift
quote:
quote:
beterin beteri varmış demekki saolasn normal bişey olduğnu öğrendm en azından :)
Plat 5 bitimiştim,10/9 yaptım altın 2 atamıştı
Bende p5 bitirdim 5 5 yaptim g2 atti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Unrank hesap satın aldım, tabii satan arkadaş geçen sezonlarda bronz olduğunu belirtme gereği duymadı 8 win aldım 10 maçta bronz4 attı, 2 lose neden aldın derseniz lowum, 25 lirayı yaktım yaktıııııımm nedense yazasım geldi hala içim acıyor
-
quote:
quote:
quote:
Dlift gold, gosu plat 5 başladı bu sezona :D . özellikle dlift'le ne dalga geçtiler var ya. Meme(mim) ler yapıldı dlift ile ilgili :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 17 Mayıs 2015; 22:49:10 >
-
10 macın 2 sini kazandım bronz 1 e attı -
quote:
Orijinalden alıntı: wreckittralph
Unrank hesap satın aldım, tabii satan arkadaş geçen sezonlarda bronz olduğunu belirtme gereği duymadı8 win aldım 10 maçta bronz4 attı, 2 lose neden aldın derseniz lowum, 25 lirayı yaktım yaktıııııımm nedense yazasım geldi hala içim acıyor
Getyoursmurften alsaydın ta 10 tl ye temizinden
-
quote:
Orijinalden alıntı: Affection and Hatred
quote:
Orijinalden alıntı: wreckittralph
Unrank hesap satın aldım, tabii satan arkadaş geçen sezonlarda bronz olduğunu belirtme gereği duymadı8 win aldım 10 maçta bronz4 attı, 2 lose neden aldın derseniz lowum, 25 lirayı yaktım yaktıııııımm nedense yazasım geldi hala içim acıyor
Getyoursmurften alsaydın ta 10 tl ye temizinden
Oradakiler daha pahalıydı ya hatırladığım kadarıyla, bakmıştım çünkü. 43 champ var aldığım hesapta ama rünler ve mmr cinayet sebebi
-
2 hafta önce 30 oldum . 7/10 = GOLD 5 -
4 maç kazandım s1 atti g5 bitmisti. Bal.dll
10/4 Plat1 atmıştı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
3 win 7 lost aldim gumus 2 atti benide
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- lol euw hesap açma
- qq ne demek
- valorant pre isimleri
- scrim ne demek
- lol mmr öğrenme
- riot mmorpg
- league of legends sistem gereksinimleri
- afk ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X