Şimdi Ara

10DOLARX15 MİLYON BJK TARAFTARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada ufak bir kıvılcım yaratarak ileride büyük bir slogan olur umuduyla bu konuyu açıyorum..
    "10 DOLARX15 MİLYON BJK TARAFTARI "
    sloganı adı altında para toplayarak Sn. Yıldırım Demirören'in BJK'ye verdiği borcu biz Türkiye'deki Büyük BJK Taraftarları olarak ödemeyi öngörüyorum.

Hesap adı olarak da BJK camiasının Onursal Başkanı Sn. Süleyman Seba'nın hesap numarasına ülkedeki her BJK'li en az 10 Dolar vererek BJK Kulübünü tarihinin en büyük borcu altına sokup BJK'nin geleceğine ipotek koyan Sn.Yıldırım Demirören'e en güzel cevabı verelim.

Forza'da hesabım yok, Forza'da hesabı olan arkadaşlar orada da bu konuyu açarsa sevinirim.

Benimki sadece bir umut, umarım bu slogan yankı bulur..BJK'nin mali tablosu gerçekten oldukça kötü, Beşiktaş'ı seven gerçek Beşiktaşlı taraftarların gerekli desteği göstereceğinden de hiçbir kuşkum yok.

• Beşiktaş'a bir şey olmaz, eğer son çare olarak para toplarlarsa ben de veririm.

Orijinalden alıntı: treabacks

Beşiktaş'a bir şey olmaz, eğer son çare olarak para toplarlarsa ben de veririm.

bende

METİN olun, CAN'ınızla oynayın, HAKKI'nızla kazanın!
  • takip.
  • bu sloganı düşünmemdeki temel amaç Yıldırım Demirören denen şahsa "alın bu parayı taraftarlar topladı ve sana borcunu ödedi" diyebilmektir. O anı düşünün..Yıldırım Demirören'in suratını düşünün..
    Beşiktaşı 8 senedir babasının çiftliği gibi yöneten, doğru dürüst sözleşme bile yapamayan, ona buna tazminat dağıtıp onların yedi cedlerini ihya eden, kulübü resmen hayır kurumuna çeviren, Beşiktaş'ı tarihinde görülmemiş borç batağına sokup kulübü ipotek ettiren bu şahsiyete cevabın alasını vermektir amaç.
    lütfen takip edelim..umarım yankı bulur..yankı bulması gerçek Beşiktaş taraftarının gayretleri ile mümkün olacaktır..
  • Düşünce güzel arkadaşlar da maalesef düşünülen sayılara hiç çıkılmıyor böyle şeylerde. FB şike davasını fırsat bilip FB Kart uygulaması yaptı. Hedef 15 milyon bir tarafa 1 milyondu ama onun bile ancak %25 i ancak yakalanabildi. Kartın fiyatı da 35 TL idi yani yaklaşık 20 dolar. Böyle bir kampanyada 500.000 kişi bulunması bile büyük başarıdır.

Sn S. Seba gelmiş geçmiş EN iYi BEŞiKTAŞ BAŞKANIDIR..
    Erol Büyükburç!
  • Beşiktaş'ın mal satmadan tüm borçlarını ödeyebilecek kapasitesi var. Son çare olarak para isterse bizden gider veririm ama ekonomiyi bilen birisi ne küçülür ne de taviz verir. Forma gelirini bile tgelirini falan unutun. Asıl para reklamdan gelir. Borçlarını taksitle öder Beşiktaş üzülmeyin.

Uludağ Üniversitesi
  • Hiçbir arkadaşım bana kızmasın ama bu konuda Fenerbahçe'nin tırnağı olamayız.Yazın twitter'da dönüyordu bu muhabbet, adam başı 5 lira atsak Demirören'e olan borç kapanacak diye millet kendi kendini gaza getiriyordu.Devamı gelmedi tabiki.

Daha Kartal Yuvasında 5 lira harcamamış adam bankaya gidip de 10$ yatırmaz, yatıramaz.Ha böyle bir uygulama ulusal kanallarda konuşulmaya başlanır, ünlü Beşiktaşlılar tarafından desteklenir ve planlı programlı bir şekilde örgütlenme olursa ben giderim 50$ yatırırım.Ama pek ihtimal vermiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeTeCiK

başkan seçiLsin..Fenerbahçesi öder :)

Sn S. Seba gelmiş geçmiş EN iYi BEŞiKTAŞ BAŞKANIDIR..

Haklısın mete ;)
  • İyi de arkadaşlar burada sizce bir mantık hatası yok mu? Adam başarılı olduğu için bu kadar para harcamadı ki, klübü kötü yönettiği için bu paraları harcadı. Ortada Avrupa kupalarında elde edilen ciddi bir başarı olsa neyse diyeceğim. Bence BJK taraftarının YD'ye para ödememesi, ödeyecekse de Del Bosque tazminatı, Tabata bonservisi, Ferrari'den gelecek tazminat, bu gibi rakamları düşerek ödemesi gerekir, yalnış mıyım? Türk futbolunun kurtuluşu paralı başkanlardan kurtulmaktan geçmektedir. Adam paralı ama para harcamaya gelmiyor, para kazanmaya geliyor.
    bu tarla bir şeydir, nasıl söyleyim, yani maçla ilgili bir şey değil yani, 3 tane tarla var işte, ekinler diyor suya çıktı, ya kurban kesiyor gidiyor. her hafta da eyüp sultan' a gidiyordu. her hafta gidiyor, bizim burada konuşmalar da var. hocaya gittik mi, camiye gittik mi, ne yaptın, tamer beye söylüyorum; " ne yaptın, gittin mi, hallettin mi?" diyorum. camiye gidiyor, eyüp sultan’a kurban kesmeye. biz deplasmana gittiğimizde tamer bey gidiyor, eğer deplasmanda değil içeride ise beraber gidiyoruz, kurban kesiyoruz. şimdi buradaki konuşmada da yani bu şeyi, tarla işini; maçları, tarla maçları sürmek de dilek anlamında kullanıyorduk. A.Y.
  • 3-5 amerikan doları veririm bende

Steady as she goes..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.