1099 TL MSI MPG X570 Gaming Plus AM4 DDR4 4400 mhz (OC) 2x M.2 USB 3.2 HDMI RGB ATX Anakart
-
-
Dünden beri indirimde lakim amazon gerçek kullanıcı yorumları hiç iyi değil.
_____________________________ imza mimza yok şikayet var kardesiimm.BÖZE KÖSKANEYÖRLERRR -
-
Soygun düzeni bu dünyanın başına bir felaket gelmeden bi şey düzelmeyecek.Ekran kartı parasına anakart mı olur anlamıyorum , bütün yük işlemci de kuzey köprüsü kalmadı diye biliyorum kupkuru kart...
_____________________________ imza mimza yok şikayet var kardesiimm.BÖZE KÖSKANEYÖRLERRR -
amazon
ASUS TUF GAMING B550M-PLUS (WI-FI) AMD B550 AM4 DDR4 4400 DP HDMI Çift M2 USB3.2 AX WiFi + BT ARGB 2.5Gbit LAN mATX PCIe 4.0 ECC RAM Desteğihttps://www.amazon.com.tr/dp/B089HFNL38Peki bu kart nasıl acaba?
_____________________________ -
1000 liraya ekran kartı mi var....quote:
Orijinalden alıntı: nirvanhaSoygun düzeni bu dünyanın başına bir felaket gelmeden bi şey düzelmeyecek.Ekran kartı parasına anakart mı olur anlamıyorum , bütün yük işlemci de kuzey köprüsü kalmadı diye biliyorum kupkuru kart...
fiyat oldukça Uygun ama Kart sıkıntılı bir model, tamamen şans işi...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ English fun clup, sadece ingilizce konuşuyoruz ve dünyanın her yerinden arkadaşlarla eğleniyoruz, facebook grubumuz
https://www.facebook.com/groups/362852221195241/ -
Sen olayı yanlış almaşsın dost , 4 bin 5 binden aşağı güncel eli yüzü düzgün anakart mı var ? Hadi ekran kartı ile madencilik yapılıyor ondan pahalı bu anakartlara ne oluyor.Yabancılar bile ucuza aldığı halde ( bize göre ) bu durumdan şikayetçi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ imza mimza yok şikayet var kardesiimm.BÖZE KÖSKANEYÖRLERRR -
Asla eski nesil çipsetli anakart almazdım oemci değilsem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ imza mimza yok şikayet var kardesiimm.BÖZE KÖSKANEYÖRLERRR
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X