109,89 TL Qcy T5 Bluetooth 5.0 Kulaklık Siyah https://www.hepsiburada.com/qcy-t5-bluetooth-5-0-kulaklik-siyah-p-HBV00000PKRW1?magaza=Hepsiburada Bolca bluetooth kulaklık incelemesi yapan bir kanalın önerdiği kulaklıklar: https://bluetoothrehberi.com/konu/tavsiye-ettigim-tuem-kulakliklar-tek-liste.225/ Kulaklığı kendim de kullanıyorum hem ses kalitesi, hem görüşme performansı olarak memnunum. Dışarda rüzgar varsa sesi tam anlamıyla iletemiyor bunun haricinde belirgin bir eksisini görmedim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heamvivna -- 21 Ocak 2021; 10:46:57 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben 7 ay önce 140 liraya almıştım ve hala kullanıyorum, tavsiye ederim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu tür kulaklıklarla pc oyun deneyimi yapan oldumu arkadaşlar, sonuç nasıl? Telefon görüşmesi vs. benim için önemli değil. Kablosuz kulaklık bakıyorum, bu tür kulaklıklar pratik oluyor ve yer kaplamadığından merak ettim. |
Aldım alalı kulaklığın birini hiç kullanamadım arızalı çıktı ve gönderme ile uğraşamadım zaten kulaklığın iadesi olmuyor. (bu şikayeti de bi çok yerde okudum) Tek kulaklık için konuşmak gerekirse Fiyat / Performans olarak iyi yani diğer teki de çalışsa tam memnun kalacaktım.. |
Ben de merak ediyorum. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. Eksilerin, kutuda şarj göstergesi hariç, hiçbirisi ile karşılaşmadım. Görüşme yaptığım zaman karşı taraftan olumsuz bir tepki aldığımı hatırlamıyorum ama arkadaşın da belirttiği gibi çok rüzgar varsa, gürültülü bir ortam ise vs. gibi durumlar için bir fikrim yok. Onun dışında eksiler hangi ürün ile kıyaslandığına göre değişir, burada en önemli etken bütçedir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aquess -- 21 Ocak 2021; 13:19:55 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 21 Ocak 2021; 13:47:50 > |
Wifi'lı mouse/kulaklık kullanan e-sporcular var. Kablolu olacak diye bir şey yok. Tabi adamların kullandığı cihazlar 100-200 liralık şeyler değil. |
cohannan hocama teşekkür ederim. Bende sipariş geçtim. |