Şimdi Ara

1080p avatar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 45gb 1080p avatar filmi bilgisayar acar mı acaba 2600 pro pci ekran kartı var hd
    şuana kadar bluray film izlemedim baya fark var mı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknown!! -- 11 Mayıs 2010; 9:09:27 >

• Bilgisayarın kaldirmaz. Görüntüler kare kare olur arada

ekleme: fark mi? Bir izle sonra konuşuruz DVD filan benzemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NighWest -- 11 Mayıs 2010; 9:10:38 >
  • buarada yeni aklıma geldi birkere izledim 1080p bilgisayar 3-4dk sonra actı filmi bekledim yani sonra hiçbir sorun cıkmadı görüntüsüde normal gibiydi film 2gbdı
  • 2 GBlik Blu-Ray olmaz.. Bendeki filmlerin cogu Bluray.. Artık BR indiriyorum ve bir dizinin bölümü (mesela 24 dizisi 45 dk sürüyor) 3,6 GB.. Ama ses ve görüntü olaganüstü..

Avatar filminde görüntüyü kaldirir ama cok cok zorlanir ve arada görsel efek girdigi an bilgisayarin bitti andir.
  • bilgisyarin kaldirip kaldirmamasindan çok buna uygun monitorun var mi? 1920x1080 çözünürlügünü destekleyen bir monitorun varmi bu önemli. bu yoksa zaten hd versiyonlarindan hepsi sana uyar zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

bilgisyarin kaldirip kaldirmamasindan çok buna uygun monitorun var mi? 1920x1080 çözünürlügünü destekleyen bir monitorun varmi bu önemli. bu yoksa zaten hd versiyonlarindan hepsi sana uyar zaten.

evet var...
  •  1080p avatar
     1080p avatar

720p bluray 4.5 gb 1080p'n keyfi 42' lcd' de çıkar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PC de izlemek için 45gb indirmeye gerek yok bence LCD televizyonunuz varsa baska tabıkı 1-2 gb boyutunda brripler PC için yeterli
  • Bluray filmleri için TV media cihazi olmasi gereklidir ve tabi ki LCD TVnizin Full 1080p olmasi gerekmektedir.

Bunun en iyi örnegi WDTV cihazini gösterebilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NighWest

2 GBlik Blu-Ray olmaz.. Bendeki filmlerin cogu Bluray.. Artık BR indiriyorum ve bir dizinin bölümü (mesela 24 dizisi 45 dk sürüyor) 3,6 GB.. Ama ses ve görüntü olaganüstü..

Avatar filminde görüntüyü kaldirir ama cok cok zorlanir ve arada görsel efek girdigi an bilgisayarin bitti andir.

. Ya abi o değil de. Ben dizi indirmiştim bir ara DivX formatında. Boyutu 600MB civarında bir şeydi. Ama görüntü kalitesi YouTube'daki ile aynıydı yemin ediyorum. Pikselleri falan görünüyordu. Sadece o bölüme özgü bir şeydi sanırım. Diğer bölümleri öyle değildi çünkü. Ama görüntü kalitesi YouTube'dakiyle birebir aynıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

2 GBlik Blu-Ray olmaz.. Bendeki filmlerin cogu Bluray.. Artık BR indiriyorum ve bir dizinin bölümü (mesela 24 dizisi 45 dk sürüyor) 3,6 GB.. Ama ses ve görüntü olaganüstü..

. Ya abi o değil de. Ben dizi indirmiştim bir ara DivX formatında. Boyutu 600MB civarında bir şeydi. Ama görüntü kalitesi YouTube'daki ile aynıydı yemin ediyorum. Pikselleri falan görünüyordu. Sadece o bölüme özgü bir şeydi sanırım. Diğer bölümleri öyle değildi çünkü. Ama görüntü kalitesi YouTube'dakiyle birebir aynıydı.

600-700 MB filmleri download etmemeye çalişin.. O zaman gercekten filmin tadina varmiyorsunuz. Sadece "izledim" oluyorsunuz.. Filmin sizi alıp götüremez sadece bişelere bakarsiniz o kadar.. 2-3 film indirecegine gercekten iyi bir film indir ve 2-3 GB olani indir (BRip).. En güzeli budur.

• avatar 1080p indirdim yaklaşık 12gb.. LG LH 5020'de izledim..mükemmel görüntü kalitesi var! Tek sorun indirmek biraz zaman alıyor..ttnet sağolsun hızlarımız çok düşük! Divx falan izlenmez arkadaşlar.. herkese 720p yada 1080p tavsiye ediyorum!
  • Sırf zevk olsun diye 45gb'lık Bd eureka'nın 12gb'lıkğı bide d-z0n3'ünkünü indirdim ttnet'im sağolsun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

600-700 MB filmleri download etmemeye çalişin.. O zaman gercekten filmin tadina varmiyorsunuz. Sadece "izledim" oluyorsunuz.. Filmin sizi alıp götüremez sadece bişelere bakarsiniz o kadar.. 2-3 film indirecegine gercekten iyi bir film indir ve 2-3 GB olani indir (BRip).. En güzeli budur.

YouTube'da pikseller görünüyor diye indirmiştim. Yoksa görsel şölen falan yaşamak değildi amacım.

• kardeş ben dede 720p var 8 gb yaklaşık bir arşivci olduğum için yaklaşık 3 tb lik 720p film var kaliteli ekran olması lazım acer marka 23 inç full hd li aynı zamanda sistem de sağlam olması lazım birde boşa indirmişsin kardeşim o kadar gb boşuna gitmiş
  •  1080p avatar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.