Merhaba, Hepsiburada'dan indirimle aldığım Dell Se2417hgx monitör üzerine şekillendirmek istediğim bilgisayar için seçtiğim parçalar uygun mudur? Elimde WD blue 500gb nvme m2 SSD mevcut. HP x220 mouse mevcut. Diğer eksiklere de tavsiye verirseniz sevinirim. (Kasa,psu) ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrisked -- 11 Kasım 2020; 13:55:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1080p 75fps için bu sistem uygun mudur? (5000 TL bütçeli)

-
-
Rami çift kanal yapıp alabilirsiniz, güzel seçimler. Upgrade düşünmüyorsanız 600, düşünüyorsanız 750W psu alabilirsiniz.
Kasa için mesh olan ve fanları kaliteli herhangi bir kasa alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettsezis -- 11 Kasım 2020; 14:2:10 > -
Tam modelleri önerebilir misiniz?
PSU 600 ya da 650 bronze yeter herhalde?
Ram yakın zamanda bir adet daha almayı planlıyorum, anakartta 2 slot olduğu için şimdilik tekil almayı düşünüyorum.
Not:n11 kuponum var 5555 TL üzerine 555 indirim yapan. O sebeple n11 seçtim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrisked -- 11 Kasım 2020; 14:8:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Teşekkürler, kasa da önerebilir misiniz?
Zalman N5 Mf
Zalman i3 (edge olmayan, düz i3)
Aerocool Ore Saturn
Asus Tuf GT301
Coraaie iCue 220T
Aerocool AirHawk Duo
Dark Guardian
Corsair 275R
Aerocool Aero One
MSI MPG Gungnir 110M
Tavsiye edebielceğim uygun fiyatlı modellerdendir.
Ön Tarafı Kesinlikle Mesh Yapıda Olan Bir Kasa Alın. Örneğin Kendi Kasamın Her Şeyini Çok Seviyorum Fakat Önü Cam, Camı Takarsam 10 Derecelik Bir Fark Oluşuyor
Ama Zaten Bunu Bilerek Aldığım İçin Şaşırtmadı Beni, Öndeki Camı Çıkarıp Kullanıyorum
-
Hocam bütçe sorun değilse 2600 yerine bi tık daha yüksek 2600x alabilirsinizhttps://www.incehesap.com/amd-ryzen-5-2600x-fanli-islemci-fiyati-38895/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang2007 -- 11 Kasım 2020; 16:52:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X