Şimdi Ara

1080p,720p,420p BR rip, dvd rip,Mp4,Mkv,Rmvb. hangisi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
4.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pspfreak

Ben ilk MKV ile başladım 300 mb daha premium'umuz yoktu bişeyimiz yoktu sonra mp4 dedim 400 500 mb oldu hala premium yok :)

Sonra premium aldım DVD riplere başladım 700 MB

Ondan sonra kalite dedim 720p **** dedim onun boyutu 2,50 ile 4-5 arası değşiyo

Sonra DVD ye yazalım DVD payerda izlensin dedim bi DVD film 4,83 gb

Sonra napıyorum ulan ben dedim bi dayak yemiş gibi oldum affaladım , kendime gelene kadar 1080p indirdim ki onda da bi film 80gb

Artık bıktım ben indirmekten bıktım adamlar upload'tan bıkmadı,ben isimlendirip arşivlemekten bıktım adalar rip lemekten bıkmadı..........

• 720p
  • 720p ve 1080p arasındaki fark bilgisayar monitöründen elbet anlaşılmaz. 50'' üstü full hd plazmalarda deneyin bir de 720p'ye dönüp bakmazsınız bir daha
  • 720p
  • Tüm buları nereden buluyorsunuz? PM e bir kaç link atabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

quote:

Orijinalden alıntı: Eh®imeN

720P tavsiye ederim. Kalitesi tartışılmaz. Filmin süresine göre değişir boyutu. Bazıları bir DVD'ye sığar, bazıları 8 GB'ı aşar.
    Benimde baya bir DVDRip arşivim var. Hepsini 720P ile değiştiriyorum. DVDRip bırakmayacağım arşivde.

O'na hardisk mi dayanır hocam

DVD'ye sığan 720P'leri DVD'ye atıyorum.
    Sığmayanlar haricide duruyor.
    1 TB WD, 500GB Philips harici var.
    Yakında 2 TB'da gelecek inşallah.

• camrip tek geçerim
  • 300 mb MKV (Beklemeyi sevmem.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armanius

Tüm buları nereden buluyorsunuz? PM e bir kaç link atabilirmisiniz

Tecrübe + Google'da araştırma + forum + pratik.
  • Bende elimden geldiği kadar 720p arşivlemeye çalışıyorum ama 20tane film oldu.Harddisk doldu ,durdurdum mecbur
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

camrip tek geçerim

aynen elimden geldiğince camrip indiriyorum hem mbı az hemde güzel
  • Tabiki en iyisi 1080p indirmek. Hatta komple Blu-Ray Disc olarak indirmek. Ancak boyut/performas olarak sorarsanız tabi işler değişiyor: Görüntü kaynağınız (1080p, 720p), bağlantı hızınız, veri saklama kapasiteniz, zamanınız, bütçeniz (dvdler, harici diskler...), sabrınız (hd film indirirken en çok buna ihtiyacınız oluyor.). Plazma tv'den bahsetmişsiniz. TVnizin boyutu ve çözünürlüğü nedir bilmiyorum ama sizi en az 720p kurtarır gibi geliyor bana. Arkadaşlar bahsetmişler 4,5 gb boyutunda 720p filmler boyut/performas olarak harika işler çıkartıyorlar. Onları tercih edebilirsiniz. Diyelim bunada vaktiniz yok, yada uğraşmak sitemiyorsunuz, prodji, d-zone, santi gibi bdrip gruplarını tercih edebilirsiniz. BRRipler her ne kadar özellikle renk olarak çok güzel görüntü sunsalar da bazen çözünürlüğün düşük olmasından dolayı oluşan tırtıklanmalar insanın gözünü rahatsız edebiliyor. Bence bunlara kadar inmeyin. Plazma veya LCD'niz varsa an aşağı formatınız 720p'dir. Tabi sonuç olarak tercih yapmak size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G-Vo -- 25 Ağustos 2009; 15:33:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Orijinalden alıntı: jamez

camrip tek geçerim

aynen elimden geldiğince camrip indiriyorum hem mbı az hemde güzel
  • .mkv uzantilari cok iyi.. Matrooska file diyolar galiba.. goruntu kalitesi ile boyutu arasinda oranti yaparsan en iyisi bu bence
  • Evimde dark media player kullanıyorum. Genellikle izlediğim filmler 1080p ve DTS 5+1 ses formatında. Genellikle mkv dosyası olarak indiriyorum.
    720p ile 1080p arasında fazla bir fark yok diyen arkadaşların yorumları beni hayretler içinde bıraktı. Evet, 720p yayın, standart kalitedeki görüntülere göre devrim niteliğindedir, çok çok net hakikaten.. Ama 720p çözünürlüğü 1280x720 piksel'dir. Yani bir kare görüntüde 921,600 adet piksel bulunur. 1080p görüntü ise 1920x1080 piksel çözünürlüktedir yani bir kare görüntüde 2,073,600 adet piksel bulunur. Piksel sayısını oranladığınızda 1080p görüntüler 720p görüntülere kıyasla 2,25 kat daha nettir. Gözünüz bunu ayırt etsin veya etmesin bu kayda değer bir farktır. Televizyonunuz ve arabiriminiz 1080p (Full HD) destekliyorsa, o TV'nin hakkını ancak 1080p görüntü ile verebilirsiniz. Arabiriminizin HDMI olması gerekir. 1080p bir filmi hele ki 30 fps hızda izlerseniz, artık gerisi sizi tatmin etmeyecektir düşüncesindeyim. Ancak, benim depolama anlamında yerim dar veya 1080p filmi 1 megabit hızla ancak 5 günde indirebiliyorum diyorsanız, o zaman sizin için tek HD alternatifi 720p kalıyor demektir.

• Genellikle 720p ve BRrip tercih ediyorum..
    [D-ZON3]

quote:

720p çok iyi, 1080p gereksiz.

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 19 Kasım 2009; 15:33:25 >
  • BRrip ve 720p
  • BRrip+720p
  • En kötü artık 480P
    yada MKV

gerisini millet atıyor nasıl inidireceksin 8-10-15 GB filmleri film dolu ve insan izlemek istiyor,filmle alakam yok arada sırada indirim diyorsa o zaman 720 P uyar ama ben gibi günda 15-20 film indirene uymaz MKV indiriyorum görüntüleri harika.
  • 1080p Dts esir/wiki/eureka gördünmü dayanamayıp indiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 19 Kasım 2009; 19:33:45 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.