Şimdi Ara

107.TOPÇU ALAY KOMUTANLIĞI URFA SİVEREK (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
1
Favori
87.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Urfa dan bildiğim kadarıyla Diyarbakır a giden otobüsler siverek ten geçiyor. Ama sen genede sorarsın. Urfa siverek arası biraz daha uzaktır bu arada.
  • heryönden orada rahat edermiyiz? namaz falan sıkıntı olmaz herhalde. acemilikte zorluyolar mı. mehmetçik dersanesi var mı orada. teşekkürler
  • Yani tabiki sıkıntı çekeceğiniz durumlarda olacaktır ama genel olarak güzel bir askerlik süreciniz olacak. Namaz kılma durumu için bizim arkadaşlar genelde koğuşlarda kılardı. Mescid yoktu maalesef. Mehmetçik dersanesi alayın hemen yanında var evet.

    Acemiliğe gelirsek paso yüreyeceksiniz. İlk hafta yanaşık düzen eğitimi. İkinci hafta silah verirler ve silahı kullanma, hakimiyet esasları ve silahlı hareketleri öğretirler. Üçüncü hafta atışa gidersiniz. Son hafta ise yemin töreni provaları ile geçer. Acemilikte daha çok yorulacağınızdan emin olabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 10 Ağustos 2010; 12:46:04 >
  • teşekkür ederim rahat ederiz inşallah
  • botlar için kilit götürelim mi vallaha böyle parça parça soruyoruz ama kusura bakma
  • hayirli olsun , gule gule gidin gule gule gelin.
    is bankasi karsisi kadayifcida burma kadayip yiyin carsilarinizda :))
    ben 325 jandarmaydim , semaver basinda gecti bizimki...
  • bu toplama merkezleri hakkında ne diyorsunuz...diyarbakır havaalanından nasıl ulaşabiliriz toplama kampına..yoksa havaalanında inzibat görünce yapışalım mı onlara ? :)
  • Diyarbakır havaalanından direk siverek de alaya giden minibüsler varmış kardeşim onlarla gidicez zaten ktm ler şırnak hakkari gibi riskli bölgeler içinmiş...
  • ters bi durumla karşılaşmayalım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fiencheta

    benimki sunexpress miş 6:55 yanlış oldı :S


    demekki biz aynı uçaktayız ozmn :)

    ya bu arada herkes bi terlik alın diyo terlik vermiyolarmı acaba orda ... ?
  • Arkadaşlar internetten açıklanan sonuçlarda KTM yazmıyorsa direk alaya gideceksiniz. Sakın KTM ye katılmayın. Büyük ihtimalle yazmıyordur. Benim zamanımda yazmıyordu KTM.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: planck_1985
    bu toplama merkezleri hakkında ne diyorsunuz...diyarbakır havaalanından nasıl ulaşabiliriz toplama kampına..yoksa havaalanında inzibat görünce yapışalım mı onlara ? :)

    sakin ha sakin inzibata filan yapismayin.
    KTM gitmeyin , direk alaya gidin.
    KTM gitmeyin , direk alaya gidin.
    KTM gitmeyin , direk alaya gidin.
    KTM gitmeyin , direk alaya gidin.
    KTM gitmeyin , direk alaya gidin....
  • herkes terlik diyo da esas don da problem slip mi alacaz boxer mı herkes farklı söylüyo kimi o yasak diyo kimi bu yasak anlamadım gitti
  • bankamatik olarak hangi banka var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehyas
    bankamatik olarak hangi banka var

    alayin icini bilmiyorum ben jandarmaydim ama siverekte is bankasi var.halkbankasi var.yapikredi de var sanirim.
    don onemli degil kimse donunuza bakmaz , slip rahatsiz eder boxer alin.
    corap ordan alaydan alin cok kaliteli ucuzdur , uzun boyunlu olmasi lazim piyasada yok oyle corap.
  • arkadaşlar bende sabah thy uçağıyla urfaya gidiyorum.. mehyas bana ulaşabilirsin.. telefon numaramı veriyorum kardeş.. 0506 236 21 40 adım emrah..
  • merhabalar benim nişanlımda kısa dönem urfa siverekte kısa dönemlere dağıtım oluyor mu acaba oluyorsada nereye gönderiyorlar yada dağıtım neye göre yapılıyor bilgilendirirseniz sevinirim iyi akşamlar..
  • Merhaba

    Öncelikle nişanlınıza hayırlı teskereler. Benim de kardeşim Siverek te şu an. Kısa dönemler yakın yerlere, il sınırlarına dağılıyorlar genelde ki bu Siverek için Diyarbakır oluyor sanırım. Ama genel kanı Siverek te kalınması iyi olur yönünde.

    quote:

    Orijinalden alıntı: dolphingirl

    merhabalar benim nişanlımda kısa dönem urfa siverekte kısa dönemlere dağıtım oluyor mu acaba oluyorsada nereye gönderiyorlar yada dağıtım neye göre yapılıyor bilgilendirirseniz sevinirim iyi akşamlar..
  • benim de 331. dönem askerlik yaptığım yer. oldukça güzel bir kışla. yalnız orada askerlik yaptığını söyleyip içerde mescit olmadığını söyleyen bi arkadaş var burda. yani farklı yerlerde mi yaptık acaba askerliği. üstelik "malesef yok" şeklinde manidarca cevap vermiş. arkadaşlar mescit olduğu gibi mescidin imamı bile var. gelen kısa dönem arkadaşlardan ilahiyat veya imam hatip kökenli birine bu görev veriliyor. bilgilerinize rica olunur.
    askerlik yaptığım yerin adını şöyle bir arama motoruna gireyim dedim öyle de bi katkımız olsun dedim.
  • nişanlısı olan arkadaşa;

    ben de askerdeyken nişanlıydım. o günler geldi aklıma. aman nişanlınızı askerdeyken ihmal etmeyin. bizimkisi de sağolsun benimle askerlik yaptı neredeyse.

    önceleri bu alayda 200 e yakın kısa dönem acemi oluyodu. bunların yaklaşık 4 de 3 ü yani 150'ye yakını aynı yerinde kalıyodu. diğerlerinden özellikle seçtikleri varsa, böyle müzikal ya da farklı nitelikleri olan kişileri, onları diyarbakır kolorduya gönderiyolardı. tahmin edebileceğiniz gibi kolorduda ortam güzeldir. kalan diğer kısmı ise devegeçidi denilen yine diyarbakırda bir yere gönderiliyolardı. devegeçidi nispeten daha zorlu bir yerdir. zannedersem hala az sayıda da olsa bazı kişileri diyarbakırda bu söylediğim yerlere gönderiyolardır. çoğunluk aynı yerinde kalır. hadi allah kavuştursun inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.