Şimdi Ara

1066Mhz Ram Takılı Olan Notebook'a 1333Mhz Ram Taksam Sorun Olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar PackardBell TJ75 Model bir laptopum var 2 adet 2GB ram takılı ben bunları çıkarıp 2 adet 4GB ram takmayı ve 8GB yükseltmeyi düşünüyorum fakat 1066Mhz ramler artık piyasada kalmamış ve pahalı acaba 1333Mhz taksam bir sıkıntı olurmu desteklermi diye tereddütdeyim

Yardmcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Bilgisayarımın teknik özellikleri şöyle;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagonur -- 3 Ağustos 2014; 0:23:40 >

• Sorun olmaz arkadaşım ddr3 ram alırsan kullanabilirsin yalnız anakartın maksimum kaç gb destekliyor ona bakman gerek ayrıca 1333 mhz desteği varmı ona bakacaksın yoksa yine çalışır ama 1066 mhz değerinde çalışır..
    Donanımın hakkında detaylı bilgin yok isr Aida64 programı ile tüm bilgileri öğrenebilirsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

Sorun olmaz arkadaşım ddr3 ram alırsan kullanabilirsin yalnız anakartın maksimum kaç gb destekliyor ona bakman gerek ayrıca 1333 mhz desteği varmı ona bakacaksın yoksa yine çalışır ama 1066 mhz değerinde çalışır..
    Donanımın hakkında detaylı bilgin yok isr Aida64 programı ile tüm bilgileri öğrenebilirsin..

Dostum anakartım 8GB Kadar destekliyor onu biliyorum fakat 1333Mhz Ram'i destekleyip desteklemediğini öğrenmek istiyorum tek sıkıntı bu şu an benim için..onu nereden nası öğrenebilirim bilmiyorum Aida64 programını kurup tam olarak nereden öğreniyoruz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagonur -- 4 Ağustos 2014; 14:56:44 >
  • programda solda anakart bölümünde Bellek yolu özellikleri kısmından öğrenebilirsin ayrıca program kurmadan anakartının üretici sitesindende öğrenebilirsin bu bilgileri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.HAWK

programda solda anakart bölümünde Bellek yolu özellikleri kısmından öğrenebilirsin ayrıca program kurmadan anakartının üretici sitesindende öğrenebilirsin bu bilgileri..

Burada hangisi mesela? bu örnek şu an iş yerimdeki laptop. bunun kaç mhz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagonur -- 4 Ağustos 2014; 16:18:51 >

• ana kart destekliyorsa sıkıntı olmaz ama düşük olanın hızında çalışır yüksekte çalıştıramazsın çalışmıyor
  • Şu an kullanılan ram ve etkin saatin resmi bu..
    resimde solda SPD nin altında Çipseti tıkla Kuzey Köprüsünde anakartını Desteklenen bellek türlerini görebilirsin..
  • düşük olanın hızında çalısır ve anakartın desteklemesi gerekir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.