Şimdi Ara

105 Level Hakkında!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi martta 105 level gelicek söylentileri ortalıkta geziyor herkesin bildiği gibi. Şimdi 105 level gelirse eğer silah gelirmi yeni? Benim düşüncem

80 lv de en yüksek silahlar: 64 sun / son silah 72
    90 lv de en yüksek silah : 76 sun / son silah 85
    100 lv de en yüksek silah: 90 lv sun / son silah 98

arada dikkat ederseniz 8-9 level var hep fark olarak sun ile son silahın.

Şimdi 100 level gelirse yeni silah gelme imkanı yok saçma olur gelirse eğer. 110 gelmesi lazım en azıdan.
    Bunları neden sorduğuma gelince: Ben Malazgirtte 105 lve yeticek kadar sp kastım ve 1 hafta sonra levele geçiyorum kısmetse Nisan sonu 100 level olurum en geç.Vesilk alıp önce sun staffa sonra üst alt ve takılara MAGIC POP deneme düşüncesindeyim. Şimdi sun seti silahı düşürürüm ama 105 veya 110 gelirse saçma birşey olur elimde kalır düşüncesiyle hareket etmiyorum. Sizce nasıl olucak?

• Benimde merak ettiğim bi konu bu...Ayrıca 105le birlikte arap ırkı gelecek mi çok merak ediyorum...Bu soruları en iyi Ksro da oynayan arkadaşlar cevap verebilir lütfen yardım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: theagentzero

Benimde merak ettiğim bi konu bu...Ayrıca 105le birlikte arap ırkı gelecek mi çok merak ediyorum...Bu soruları en iyi Ksro da oynayan arkadaşlar cevap verebilir lütfen yardım :)

Sen antalyadanmısın acaba pacificten bu üyelik isminde eski bir arkadaşım var da
  • ben bu charı kasan adamım kaya abiye ben sattım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: theagentzero

ben bu charı kasan adamım kaya abiye ben sattım :)

Tamam anladım kaya abi ve volkan çok eski dostumtu pacificten ondan sordum
  • çok iyi adamlar ya bende cok severim onları :)
  • resimlerde gorum 105 lvl le ilgili 101 lvl normal silah vardı...

Magic pop a 11d sunları koyarlarmı bilemem ama bu joymax para kazanmak için koyarlar orası ayrı :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cat 6 Hakkında Bilgi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Ksro oynayan kimse yok mu yardım edebilecek bu konuda?Bize kesin bilgi verebilecek?
  • Bende Alexandria'nın ne zaman geleceğini merak ediyorum..105 Cap'ı ile birlikte mi gelecek acaba??
  • Arkadaslar Ben Gaiada oynuorum Ve Korede Yasayan Makina Mühendisi bi arkadasım Var kendısı Afislerın hazırlandıgını mart aında %100 105 lvl Alexsandiria Gelecek dedi :D Kolay glsın
  • Alexandria gelicek 105 le ama benim merak ettiğim araplar gelcek mi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.