Şimdi Ara

1024 ten 256 sınırsıza geçeceğim fakat!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bağlantı hızı değişince modem i ayarlamak gerekiyor mu? ayarlaması zor bir modem de her format attıktan sonra bilgisayarcıya ayarlatıyordum yardım lütfen.

modem casper adsl usb modem

• bişey ayarlaman gerekmiyor gidip bi form dolduruyorsun bidahaki ay başı geçersin.
  • bağlantıyı kesip tekrar bağlanman yeter

internetten ara nasıl kurulduğunu niye bilgisayarcıya gidiyon
  • yok kardeşim ne ayara nede başka bişiye ihtiyacın war sadece türk telekoma gidip limitsiz 256 k ya geçmek istiyorum diye form dolduruyosun en fazla 7 gün içnde (bnm 2 günde) bağlantını 256k ya dönüştürüyolar we ne bir ücret ne de modem de bir deişiklie gerek yok
  • bende mi 256ya geçsem acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yves Montand

bende mi 256ya geçsem acaba

ya walla şöle söliiim eger böle yüklemelere filmdi oyundu şuydu buydu çok düşkün diilsen 3-6 gb kota bana yetio diosan hiç geçme!! ama diosanki oyun du filmdi yüklicem geç derim ama genede bi düşün! çünkü e-mule acıkken bilgisayarında gözle görülür bi yawaşlama oluyo yükleme manasında we nerdeyse bilgisayarın tüm gün acık kalmalı çünkü saatte 90 mb max hızla inio toplamda....
  • Ben 256 sınırsızdan sınırlıya geçmeyi düşünüyorum.

Modeminizi ayarlamanız gerekmez, kendisi hızı algılayacaktır. Çünkü ağ ve ethernet ayarlarını karıştırırsanız "Dedect Connection: Auto" seçeneceğini görürsünüz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTnet 8 mb'te kadar derken!...
    16 yıl önce açıldı
    256 Kbps için dilekçe
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Ben 256 sınırsızdan sınırlıya geçmeyi düşünüyorum.

haydaa neden acaba? olumsuz birşey varsa söyleyin
  • Bu sıralar fazla Internet'i kullanmadığım için ve daha az veri indirdiğim için böylesinin daha iyi olacağını düşünüyorum.
  • peki birşey sorayım 1024 te 40mb'lık bir video klip yaklaşık 10-15 dk'da iniyordu.256'da süre nekadar olur?
  • Modem ayarları ile oynaman gerekmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: earl26

peki birşey sorayım 1024 te 40mb'lık bir video klip yaklaşık 10-15 dk'da iniyordu.256'da süre nekadar olur?

oran orantı abi başka bişi diil 1024 ün 4 te biri 256 yani 15dk desen 1 saatte iner
  • 4 ile çarp çıkar sonuç

256 da video indirmek başa bela

quote:

peki birşey sorayım 1024 te 40mb'lık bir video klip yaklaşık 10-15 dk'da iniyordu.256'da süre nekadar olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lykian

quote:

oran orantı abi başka bişi diil 1024 ün 4 te biri 256 yani 15dk desen 1 saatte iner

aynen öyle *4

• sonuç olarak 9 gün daha 1024'ün hızının keyfini çıkarayım.sonra duraklama dönemi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.