Bildirim
1024 ten 256 sınırsıza geçeceğim fakat!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bişey ayarlaman gerekmiyor gidip bi form dolduruyorsun bidahaki ay başı geçersin. -
bağlantıyı kesip tekrar bağlanman yeter
internetten ara nasıl kurulduğunu niye bilgisayarcıya gidiyon -
yok kardeşim ne ayara nede başka bişiye ihtiyacın war sadece türk telekoma gidip limitsiz 256 k ya geçmek istiyorum diye form dolduruyosun en fazla 7 gün içnde (bnm 2 günde) bağlantını 256k ya dönüştürüyolar we ne bir ücret ne de modem de bir deişiklie gerek yok -
bende mi 256ya geçsem acaba -
quote:
Orjinalden alıntı: Yves Montand
bende mi 256ya geçsem acaba
ya walla şöle söliiim eger böle yüklemelere filmdi oyundu şuydu buydu çok düşkün diilsen 3-6 gb kota bana yetio diosan hiç geçme!! ama diosanki oyun du filmdi yüklicem geç derim ama genede bi düşün! çünkü e-mule acıkken bilgisayarında gözle görülür bi yawaşlama oluyo yükleme manasında we nerdeyse bilgisayarın tüm gün acık kalmalı çünkü saatte 90 mb max hızla inio toplamda.... -
Ben 256 sınırsızdan sınırlıya geçmeyi düşünüyorum.
Modeminizi ayarlamanız gerekmez, kendisi hızı algılayacaktır. Çünkü ağ ve ethernet ayarlarını karıştırırsanız "Dedect Connection: Auto" seçeneceğini görürsünüz.. -
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
Ben 256 sınırsızdan sınırlıya geçmeyi düşünüyorum.
haydaa neden acaba? olumsuz birşey varsa söyleyin -
Bu sıralar fazla Internet'i kullanmadığım için ve daha az veri indirdiğim için böylesinin daha iyi olacağını düşünüyorum. -
-
peki birşey sorayım 1024 te 40mb'lık bir video klip yaklaşık 10-15 dk'da iniyordu.256'da süre nekadar olur? -
Modem ayarları ile oynaman gerekmiyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: earl26
peki birşey sorayım 1024 te 40mb'lık bir video klip yaklaşık 10-15 dk'da iniyordu.256'da süre nekadar olur?
oran orantı abi başka bişi diil1024 ün 4 te biri 256 yani 15dk desen 1 saatte iner
-
4 ile çarp çıkar sonuç
256 da video indirmek başa bela
quote:
peki birşey sorayım 1024 te 40mb'lık bir video klip yaklaşık 10-15 dk'da iniyordu.256'da süre nekadar olur?
-
quote:
Orjinalden alıntı: lykian
quote:
oran orantı abi başka bişi diil1024 ün 4 te biri 256 yani 15dk desen 1 saatte iner
aynen öyle *4
-
sonuç olarak 9 gün daha 1024'ün hızının keyfini çıkarayım.sonra duraklama dönemi..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X