Şimdi Ara

256 Kbps için dilekçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bağlantımı 128 den 256 ya yükseltmek için cuma günü dilekçe verdim ama hala yükselmedi. 288 li numaraları arıyorum çıkan yok. ne yapıcam arkadaşlar? hızını yükselten var mı dilekçe verip??

• Ben 1hafta önce dilekçeyi verdim,hala bekliyorum.Gidip sorduğumda yoğun başvurular nedeniyle bir kaç gün daha zaman alabileceğini söylediler.
  • Galiba telefon ediyorlarmis hattiniz 256 ya yukseltilmistir hayirli olsun giblerinden. Sure genelde 2 haftayi asmiyor.
  • 1-5 gun arası max. bu bana yetkili tarafından soylenenler.Fakat benimki yarım gunde yükseldi.Biraz ilce telekomdakilerin verdigin dilekce basvurusunu isleme ne zaman soktugu ile ilgili zaman isleme girdikten sonra 1-5 gun icinde muhakkak yukselme oluyor.Ayrıca telefn filan da etmediler bana baglı iken baglantım kesildi ve tekrar baglandı bi baktım 256 olmus.
  • abi ben 288 den bi kere bile dusuremedim...gece bile mesgul calıyor zaten cogu...
  • az önce aradım ve ilk defa bi erkek çıktı. telefonda halletti ve şu an 256 yla bağlıyım.
  • hangi numara?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 288 22 32
  • Şöyle bir şey anlatayayım,geçen cuma günü iştahımı kabarttığınız için telekom ataköye gidip bir dilekçe verdim 128 lik hızımı 256ya yükseltmek istetiğimi belirttim oradaki adam dilekçemi aldı alırken de bak bunun haziranı da var ha diyip beni ayaktaki sinirlerimi iyiyice kaldırdı orada masanın üstüne koydu, herneyse beklemeye başladık hafta sonu zaten işlem yapılmaz devlet kuruluşu ,pazartesi, salı, çarşamba habire hız testi yapmaktan hız delisi oldum.dün akşam tam mesai saati bitimide yakın telekomu aradım, bu arada numarası 288 2232 değil o numarayı düşürmem asla mümkün olamadı bugüne kadar.Telefona bir bey çıktı pop numarası ve adımı verdim bi saniye dedi, masanın üstünde birşeyler karıştırdı telefondan duyuyorum sonra telefonu aldı beyefendi dilekçenize işlem yapılacak ancak şu anda sistemlerimizde bir aksaklık var açılmıyor,(zaten cuma dilekçeyi verirken de işlem yapmıyor sistemleri tek kisi 20 kişiye sistemleri(!) olmadan hizmet vermeye çalışıyordu)ilerleyen zamanda işlem yapacağız dedi . Ben hah tamam cuma gene ararım diye düşünürken akşam 11 de internetten birşeyler okumaya çalıştım bi acaiplik vardı.Hızım 256 olmuştu. Nasıl ama? Bu arada telekom çalışanlarını asla suçlamıyorum ve kesinlikle de iyi niyetli olduklarını biliyorum çünkü babam eski bir PTT nin telefon bölümünde çalışan biriydi(o zamanlar Tyi koparıp postadan ayırmamışlar ve postacılar üyev çocuk gibi kaderlerineterk etmemişlerdi), ömrüm içlerinde geçti.Ama yani bu kadar bozuk, kötü organize olmuş ve aksak bir çalışma yapısıyla nasıl özelleşecek bu kuruluş ve özelleşince bu çalışanlar olacak?Bu kötü sistemin faturası tamamen çalışanlarına çıkarılmamalı.Bir çok devlet kuruluşunda da sistem alabildiğine kötü ve bir çoğumuz bunun suçunu çalışanlarına yıkıyoruz ama aranızda eminim birçok devlet memuru olanlarınız vardır ve işleyişi biliyordur BENCE bir kabahat varsa bunun ÇOĞU çalışan garibanlarına ait değil..

• Umit hangi bölge seninki?
  • ATAKÖY İSTANBUL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.