Şimdi Ara

1024 e yükseltmeyle aşılan kotalar!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim asla kotam aşılmadı . bilisayaırmda herhangi virüsde yok. bu ay 3.5 gb olmuş kotam. ögrenci oldugum için beni etkiliyor.

sanrıım telekomun oyunu işliyor.

neden olmuş olabilir. 3.5 gb ık bieşy indirmedim. zaten ayın yarısı tatilde gecti ...

başka kimelrin aşdı arkadaşlar . bu yükseltmelerin kotanızda bi etkisi oldu mu ?

• aynısı bendede var daha once yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum 2,5 ustune geçmedi bu ay şu an 3,2
  • 5 gb a yakin oldu benim kotada hemde goz acip kapayincaya kadar.yapacak birsey yok.
    windows update,virus update,oyun moyun sorf derken doluyor malesef.burda telekoma bok atmamak gerek :)
  • tamam da telekomda gaz veriyor doldur doldur diyor veriyor hızlı motoru ahanda 3 km sürecen diyor. biliyor türükn sınır tanımadıgını sınırlı adsl koyuyor
  • benim başımada geldi bu olay. 32,25ytl ödedim. bence telekom 3 gb olan kotayı 4-5 gb cıkarsın
  • webcam açıyorsanız, görüntülü konuşma yapıyorsanız ya da youtube'da fazla takılıyorsanız durum normal arkadaşlar Artık download hızınız maksimum 108 kb/s, kotanız da 3 GB. 512 gibi kullanmaya devam edin derim. Farkında olmadan veri hızı fazla olduğu için 512 ye göre sayfada açılacak materyal sayısı artıyor kısa süre içinde. Hepinize geçmiş olsun...
  • 1 mps hızla günde yaklaşık 2 saat online oyun ve azımsanmayacak derecede sörf yaparak kota aşıyorum.
    Bu yüzden kendimi 3 gb kotaya göre 4gb kotaya göre sınırladım.Bir nevi yeni bir tarife.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10 ytl fazlası 60 GB kotalı Ne tür online oyun oynuyorsunuz bilmiyorum ama kardeşim Knight oynuyor sürkeli 256 ile bildiğim kadarıyla lvl62 oldukça rahat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz

10 ytl fazlası 60 GB kotalı Ne tür online oyun oynuyorsunuz bilmiyorum ama kardeşim Knight oynuyor sürkeli 256 ile bildiğim kadarıyla lvl62 oldukça rahat.

Hocam valla SWAT 4 oynuyorum, min 512 lazım onu rahat oynamak için. 256k da atıyorlar serverdan "high ping" diye
  • ahah orasını bilemem tabii Türkiye şartlarında bir oyun oynamak lazım demek ki, tavla okey gibi
  • msnde bile 30 dk da 3 mb kotamı yiyo
    cam açmadan
  • Arkadaşlar zaten telekom bu oyunu bilerek yaptı. 1024'e bunları çıkartalım ama kotalara dokunmayalımki limitlerini aşsınlar. Daha sonra gelsin paralar aşılsın kotalar. Hem bunlar 1024 olunca daha çok hızlı aşacaklar ve bizde daha hızlı kazanacağız düşüncesindeler. Yakında 2048 çıkarıpta kotaları aynı tutarsalar hiç şaşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansar61 -- 29 Ağustos 2006; 16:35:49 >
  • Geçenlerde açılan bir konuda artmayan kotadan şikayetçi olan arkadaş vardı.Sırrını sordum ama silindimi ne bi daha bulamıyorum konuyuO konuyu okuyanlar varsa nasıl gelişti?

@why_living Konu dışı oldu özür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xadvancedx -- 29 Ağustos 2006; 17:21:15 >
  • ben hayatım boyunca kotayı ilk kez aştım o da 1024 çıkınca, 6.2 gb kotam:D
  • ya nasıl 60 gb çekiyorsunz ? ben 25 gb ı aşamadım hala
  • Bi dolaplar dönüyor ama
  • Ya bir de 1024 ü doğru düzgün verse 512 k iken daha rahattık valla. Şimdi kopmalar,yavaşlamalar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar yüksek pingler. Çok kötü çok
  • öyle demeyin arkadaşlar..ne demiş ünlü düşünür bi bakanımız..6gb kotalıya geçin sınırsız gibidir beyler telekom amacına ulaşıyo sonuçta sen itiraz etsende bişey elde edemezsin...onlarda bahane çok...yapcak bişey yok 256 sınırsız tarifesi de kalktı artık geçme şansınız da yok..baştan bütün 3gb kotalılar uyarıldı 256 ya geçin ya da gidin kablo net e geçin diye..suç biraz da sizde..dikkatlice gözden geçirmeniz gerekirdi olayları..yapcak bişey yok olan olmuş..update lerinizi kapatcaksınız ve boyutu fazla olan sitelere girmiceksiniz..msn de kamera açmıcaksınız...kısaca kendinizi sıkmanız gerek yoksa siz daha çooookk kota aşımına uğrarsınız..yerinizde olsam kablo net e geçerdim 3gb kota yı hiç kullanmasan 1 gb dolduruyo..yazık paranıza...iyi düşünün ilerde hız yine artarsa yanarsınız bence şimdiden 3gb kotayı bırakın geç kalmış olsanızda

• internet kullanımımda hiçbişey değişmedi. 2 gb az biraz aşarken bu ay 3 ü geçti. 1024 faydalı gelmedi galiba
  • Bence kotaların değerlendirilmesinde (saptanmasında) bi gariplik yada üçkağıt var.Hız arttıkça kota artar diye bi şey olamaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.