Araç İçi Kamera Bağlama
Merhabalar,
Arabam için 70mai A800S araç içi kamera aldım. Bunu ön camıma takmak istiyorum. Sanayiye gitmeden, kendim takabilir miyim? Yani döşeme altından kablolarını geçirebilir miyim? Bir diğer önemli sorum ise, sigorta kutusunda nereye takcağım ben bunu? Yani gece de sarsıntı olduğunda çekim yapsın istiyorum fakat sigorta kutusundan nereye takacağımı çözemedim. Olur da beni aşan iş ise bu, sanayiye götürdüğüm usta çırağına bunu taktırırken saçma sapan bir yere taktırmasın (kafasına göre taktırmasın) doğru olan yere taksınlar istiyorum.
Teşekkür ederim.
Aracım: Opel Corsa D (2008 model, 1.3 cdti)
İyi akşamlar herkese,
Amerika'dan bir ürün getirtmek istiyorum, linki bırakıyorum aşağıya. Ürünü sepete ekledikten sonra, kargo hesaplama kısmında, bedava olanı seçtiğim zaman "Free of Customs Tax" diyor. Acaba ben bu ürünü direkt eklediğim fiyata mı alacağım? Yani, Türkiye'de ek bir vergi ödemem gerekecek mi? Evetse, ne kadar öderim? İlgili ekran görüntüsünü ekledim, kargo seçenekleri kısmında bahsediyor bu durumdan.
şimdiden herkese hayırlı bayramlar.
Ani-Kısa Süreli İnternet Kaybı
İyi akşamlar,
Sorunum şu; online oyun oynarken ve surf yaparken internet bağlantım aniden ve kısa süreliğine gidiyor. Mesela CS:GO oynarken internet gidiyor (15 saniyeliğine) sonra geri geliyor. Veya indirme yaparken internet kopuyor veyahut normal dolanırken internette bağlantım kopuyor ve bi süre sonra geri geliyor.
Sürücülerim güncel.
Anakart: MSI B450M A PRO MAX.
ISP: Turkcell Superonline (gündüz 25 Mbp,18:00 - 06:00 arasında 100 Mbps)
Ne yapmam gerekir, çok can sıkan bir durum. Superonline böyle bir hata görmediklerini söylediler sistemde.
Teşekkürler
|
[ÇÖZÜLDÜ] RAMin hızı farklı?
|
Dizüstü bilgisayarım hangi SSD'ye uyumlu?
|
Silinsin
|
SuperOnline Teknik Arıza Yardımı
|
ram seçimi yardım
|
Balkon Kilidi Tamiri Yardım

Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 297
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 10.104 (Bu ay: 492)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 82 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar