Teğmen
24 Ağustos 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 69 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhabalar,

Arabam için 70mai A800S araç içi kamera aldım. Bunu ön camıma takmak istiyorum. Sanayiye gitmeden, kendim takabilir miyim? Yani döşeme altından kablolarını geçirebilir miyim? Bir diğer önemli sorum ise, sigorta kutusunda nereye takcağım ben bunu? Yani gece de sarsıntı olduğunda çekim yapsın istiyorum fakat sigorta kutusundan nereye takacağımı çözemedim. Olur da beni aşan iş ise bu, sanayiye götürdüğüm usta çırağına bunu taktırırken saçma sapan bir yere taktırmasın (kafasına göre taktırmasın) doğru olan yere taksınlar istiyorum.

Teşekkür ederim.

Aracım: Opel Corsa D (2008 model, 1.3 cdti)

İyi akşamlar herkese,

Amerika'dan bir ürün getirtmek istiyorum, linki bırakıyorum aşağıya. Ürünü sepete ekledikten sonra, kargo hesaplama kısmında, bedava olanı seçtiğim zaman "Free of Customs Tax" diyor. Acaba ben bu ürünü direkt eklediğim fiyata mı alacağım? Yani, Türkiye'de ek bir vergi ödemem gerekecek mi? Evetse, ne kadar öderim? İlgili ekran görüntüsünü ekledim, kargo seçenekleri kısmında bahsediyor bu durumdan.

şimdiden herkese hayırlı bayramlar.

move-shoot-move rotator
Preorder-Easy to use MSM Rotator for Astrophotography - Happy 2023 Milky Way Season??????
https://www.moveshootmove.com/collections/move-shoot-move-rotator/products/msm-rotator-for-star-tracking-time-lapse-panorama-photography?variant=31440247357517

İyi akşamlar,

Sorunum şu; online oyun oynarken ve surf yaparken internet bağlantım aniden ve kısa süreliğine gidiyor. Mesela CS:GO oynarken internet gidiyor (15 saniyeliğine) sonra geri geliyor. Veya indirme yaparken internet kopuyor veyahut normal dolanırken internette bağlantım kopuyor ve bi süre sonra geri geliyor.

Sürücülerim güncel.

Anakart: MSI B450M A PRO MAX.

ISP: Turkcell Superonline (gündüz 25 Mbp,18:00 - 06:00 arasında 100 Mbps)

Ne yapmam gerekir, çok can sıkan bir durum. Superonline böyle bir hata görmediklerini söylediler sistemde.

Teşekkürler

İyi akşamlar,

Sorunum basitçe şu: laptopumu tvye bağlayınca görüntü gelmesine rağmen ses gelmiyor. ses laptopun hoparlöründen geliyor. daha önceden böyle değildi normal şekilde çalışmaktaydı (başka laptop ile de denedim, onda sorun yok). laptopu güncelledim ve böyle oldu. ne yaptıysam olmadı; driverları kaldırdım/kurdum. driver booster isimli program ile tüm driverleri güncelleştirdim. intetntteki hemen hemen tüm çözümlere baktım olmadı. gözden kaçırdığım ne var anlamadım. yardımlarınızı bekliyorum.

teşekkür ederim.

TV: Philips 43PFS4132/12
Laptop: Casper Nirvana F600
İyi günler,

Birkaç ay önce sahibinden.com üzerinden bir satıcıdan sıfır RAM almıştım iki adet ( Corsair Vengeance 8GB 1600MHz ). Hiç bakmak aklıma gelmemişti bugün CPU-Z üzerinden kontrol edeyim dedim ve görünen hız 798.1 MHz. Dolandırılmış mıyım? Yoksa anakartım mı bu kadar destekliyor?
işlemcim: i5 3230m (https://ark.intel.com/content/www/tr/tr/ark/products/72164/intel-core-i5-3230m-processor-3m-cache-up-to-3-20-ghz-rpga.html )
İyi günler herkese,

Bu şekilde konu çok. Forumda arama da yaptım, konu açan kişilere özel mesaj da attım ama bir sonuca ulaşamadım.

Sorum başlıktaki gibidir. Çok anlamıyorum bu SSD işinden. Ne almam lazım bilgisayarıma? HDD'yi depolama aracı olarak kullanmak istiyorum Bunun için DVD-ROMmu sökmem mi lazım? Harici şekilde de kullanabileceğimi gördüm internette. O şekilde nasıl kullanabilirim DVD-ROMu kaybetmeden? Çünkü ara ara CD/DVD kullanıyorum.

Aşağıda dizüstü bilgisayarımın özelliklerini bulabilirsiniz.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

Lenovo ThinkPad E531 (https://www.lenovo.com/us/en/laptops/thinkpad/e-series/e531/ )
i5 3230m işlemci (https://ark.intel.com/content/www/tr/tr/ark/products/72164/intel-core-i5-3230m-processor-3m-cache-up-to-3-20-ghz-rpga.html )
chipset: intel ivy bridge / hm77
silinebilir
İyi akşamlar herkese,
İnternet hızım oldukça düşük ( 2.5 3 alıyorum). Servise bunu bildirdim servis de kontrol etmiş ve binaya kadar olan kablolamada sıkıntı olmadığını, bina içinden modeme kadar olan kısımda bir problem varmış. Bunun için herhangi bir elektrikçiden yardım alabilirsiniz diyor.
Kafam karıştı. Ben bunu kendim nasıl çözebilirim? Veya superonline'ın kendi teknik ekibinden yardım istesem kaça mal olur?
Teşekkürler.
iyi günler,
laptopuma ram eklemek istiyorum. eski bi laptop ama hala işimi görüyor. fakat programların güncel sürümlerini kullandıkça yetersiz kalıyor (4gb ram ile gelmişti). hangi ramin uygun olduğunu nasıl anlarım?
ayrıca ddr3 ile ddr3l arasında nasıl bi fark var? son olarak da vengeance 204-Pin DDR3 SO-DIMM DDR3 1600 uyar mı laptopuma?
teşekkür ederim.
işlemci: i5 3230m (https://ark.intel.com/tr/products/72164/Intel-Core-i5-3230M-Processor-3M-Cache-up-to-3-20-GHz-rPGA )

İyi günler herkese,
Bizim balkon kapısı bozuldu. Parmağımızla anahtar sokulan yeri içeri ittik ve kapı böyle kaldı, kapı kolu inmiyor. Usta çağırmak istemiyoruz çok pahalı olur. Kendimiz yapabilir miyiz bunu?
Teşekkürler şimdiden.
Hakkında
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 297
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 10.104 (Bu ay: 492)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 82 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.