Şimdi Ara

1024/256 KOTASIZA GECTİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 aydır gelen yüksek faturalara dayanamadım.bide +2 gb hediye güya.sınırsıza gectim download yapıcam ama baya yavas oluyo kotasızlar siz nasıl yapıyosunuz pmden veya burdan yazın lütfen neler yapayım rapid prem. mu alayım ya da diğer yollardan nasıl önerirsiniz.

• hocam sınırsızdan sınırlıya gecince hız yarıya düşüyor öyle bir şey oldu mu sende
  • Hayır arkadaş tam tersini yapmış Sınırlıdan sınırsıza geçmiş.
  • hayır olmadı.sorularıma cevap vercek yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimbomluevrim

Hayır arkadaş tam tersini yapmış Sınırlıdan sınırsıza geçmiş.

yanlış yazmışım kardes limitliden limitsize yazıcaktım
  • eğer devamlı download yapıcam diyorsan rapid premium alıcan
  • @by leon sınırlıdan sınırsıza geçince hız düşümü olmaz.Telekomun şu an verdiği en düşük hız 1024.Size telekom yetkilisi -kendi çapında- bir şeyler söylemeye çalışmış.
    @stonegiant hızın yavaşladığı yok.Sürekli download yapacaksınız ve bulduğunuz linkler r.apidshare'dan ise size tavsiyem bir rapid.share premium hesabı almanız.
    Bunun dışında emuleyi tavsiye edebilrim.Ayrıca bir kaç torrent sitesi ile bu işi de çözebilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    256 Kbps için dilekçe
    22 yıl önce açıldı
    25 Mbps 75 GB Fiber
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende senin gibi geçtim.rapid pre de yok torrentlerden somuruom. rapid e para verme boşuna bence yuklen torrente
  • @zikoo hocam cok yavas iniyo torrentten o yüzden rapid aklıma geldi pmden sölesen senin yöntemleri
  • Yawaşlık konusunda son derece haklısın.Bende premium aldım.Bugün sonunda geldi.2 dosyayı birlikte indirince anca hızlı iniyor.Premiumla bile yawaş indiriyorum yani.
  • ya ben 50kb ile indirsem razıyım bazıları var 4-5kb ile iniyo torrentte tabi seed olayı da var o yüzden pre. alıcam
  • hocam zaten torrentin en büyük avantajı hızıdır yahu..senin sanırım port açman lazım veya mininova gibi üyelksiz trackerlardan indirdiğin için yavaştır..yoksa torrentte işini bilirsen 90dan aşağı düşmen çok zordur..mesela bn ort olarak 105kble indiriyorum ne gerek var premium almaya asıl torrente(bence)
  • Eğer sende benim gibi kota tablosunu aşağıdaki gibi görmek istiyorsan emule'a yükleneceksin.
    FOREVER KATIR

1024/256 KOTASIZA GECTİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: rasalhague

Eğer sende benim gibi kota tablosunu aşağıdaki gibi görmek istiyorsan emule'a yükleneceksin.
    FOREVER KATIR

1024/256 KOTASIZA GECTİM

kardeşim senin neşişin var bu kadar downloadla ohohohoo işimiz var, daha dolu işlerle uğraşmak lazım.

• quote:

Eğer sende benim gibi kota tablosunu aşağıdaki gibi görmek istiyorsan emule'a yükleneceksin.
    FOREVER KATIR

1024/256 KOTASIZA GECTİM

Upload/Download oranını görünce etkilendim gerçekten...

• Olayın dolu iş olup olmadığına karar verecek kişi sen değil benim. Eğer ben bu işten mutluysam zaten sana laf söylemek düşmez.
    O zaman bende sana benim yazdığım mesaja karşılık verecek kadar boş işlerle uğraşma diyebilirim ama gereksiz.
    Birşey yazarken önce düşünelim sonra yazalım.
    "Sözcükler bumerang gibi,döner yaralarsa seni ağzın dilin gereksizdir;susarsın...."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasalhague -- 5 Şubat 2008; 23:36:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Algol

quote:

FOREVER KATIR

1024/256 KOTASIZA GECTİM

Upload/Download oranını görünce etkilendim gerçekten...

Teşekkür ederim arkadaşım. Zaten emule kullanıpta upload vermemek bence katırın mantığına terstir.
    O yüzden uploadu kesinlikle kısmam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.