6 adet A4, harita metod 120 yaprak kareli defter 6 adet A4, harita metod 120 yaprak çizgili defter 6 adet A5, orta boy 96 yaprak kareli defter 6 adet A5, orta boy 96 yaprak çizgili defter 1 adet Faber Castell boyama çantası Çantanın içeriği: 12 adet kuru boya kalemi 1 adet 8 renk sulu boya 1 adet Goldfaber 2B dereceli kalem 1 adet metal kalemtraş 8 renk pastel boya 6 renk keçeli kalem 1 adet Candy HB kurşun kalem 1 adet Candy silgi 12 adet Faber Castell karışık kurşun kalem 6 adet Faber Castell renkli silgi 2 adet metal kalemtraş 2 adet Vege bant 2 adet UHU sıvı yapıştırıcı 7 gr. 2 adet Comix plastik evrak zarfı 3 rulo PVC kap kağıdı. Her rulo 40 cm x 2 metre. 30 cm. plastik cetvel 2 adet büyük resim defteri spiralli (35x50 cm, 15 sayfa) 12 adet etiket 1 adet Pritt 22 gr. yapıştırıcı
NOT: Bu seti bağış olarak gönderilebilir. Siparişinize not olarak, setin gönderileceği kişi veya okulun adı ve adresini yazabilirsiniz...
Hepsi KDV dahil 100.05 TL Kargo ücreti yoktur.
Yukarıdaki sitenin sahibi benim çok eski bir arkadaşımdır. Kendisi güvenilir ve ailesi Türkiye'nin en bilinen kırtasiye firmalarından BAYINDIR KIRTASİYE'nin kurucularındandır. Fiyatlar uygun mu hiçbir fikrim yok, yorumları uzmanlara bırakıyorum ben sadece foruma ve arkadaşıma yardımcı olmak amaçla yazıyorum.
Tüm ürünlerin markaları verilmiş olsa belki bir kıyaslama yapılabilirdi ama bu liste ile tahmin yapmak zor.