Şimdi Ara

100w narva marka h4 ampül taktırdım bugün ama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
11.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar ampül konusunda üstündekiler 55 w idi ve aydınlatmasını sevmiyodum beyaz da sevmediğim için geceleri sıkıntı oldugundan 100w narva marka ampül taktırdım h4 arabada kendinden röle var yalnız forumlarda gezdim tesisarı kurutur yakar ek olarak
    bitane daha röle bağlanması lazım diyolar bu konuda görüşleriniz nedir daha parlak yanar ve daha iyi olur tesisata bişey olmaz diyolar 100w ampül kullanan varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

100 w ampül kullanan yok mu ya
  • quote:

100 w ampül kullanan yok mu ya

Alıntıları Göster
    Rakipsiz bir aydınlatma sağlıyor bildin tesine göre.Ancak ampulün oturduğu yer plastik olanlarda erimeye yol açabilir şeklindede not düşülmüş.

Bunu farın dışına dokunduğunda anlarsın,olayın diğer yönüde karşı tarafı fazlası ile rahatsız edeceğidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Rakipsiz bir aydınlatma sağlıyor bildin tesine göre.Ancak ampulün oturduğu yer plastik olanlarda erimeye yol açabilir şeklindede not düşülmüş.

Bunu farın dışına dokunduğunda anlarsın,olayın diğer yönüde karşı tarafı fazlası ile rahatsız edeceğidir.

saol dostum bişey daha sorcam röle kendinden var araçda farın oldugu yerede ayrı yetten röle bağla diyolar yaptırayım mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

saol dostum bişey daha sorcam röle kendinden var araçda farın oldugu yerede ayrı yetten röle bağla diyolar yaptırayım mı ?

Alıntıları Göster
    mevcuttan nerdeyse 2 kat fazla akım çekilecek, elbette ki, ek röleye ihtiyaç var. "araçta zaten röle var" demek mantıksız, zaten her türlü far tesisatında röle olmak zorunda, yani bu sizin aracınıza özel bir durum değil. ama mevcut röleler, standart donanıma göre hesaplanıp kullanılır. siz standartın dışına çıktığınıza göre gelen ekstra yükü karşılamalısınız. hatta röle eklendiğinde bile, kablo kesitleri yeterince kalın mı iyi bakmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: aya

mevcuttan nerdeyse 2 kat fazla akım çekilecek, elbette ki, ek röleye ihtiyaç var. "araçta zaten röle var" demek mantıksız, zaten her türlü far tesisatında röle olmak zorunda, yani bu sizin aracınıza özel bir durum değil. ama mevcut röleler, standart donanıma göre hesaplanıp kullanılır. siz standartın dışına çıktığınıza göre gelen ekstra yükü karşılamalısınız. hatta röle eklendiğinde bile, kablo kesitleri yeterince kalın mı iyi bakmak lazım.

anladım dostum o zaman ben farın orayada bir 100 w kaldıracak röle daha eklettireyim 2 tane daha kablolarıda kalınlaştırmak gerekecek biraz uzun iş olcak ama bilmiyom eskilerden cok iyi aydınlatıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    H7 ampul tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

anladım dostum o zaman ben farın orayada bir 100 w kaldıracak röle daha eklettireyim 2 tane daha kablolarıda kalınlaştırmak gerekecek biraz uzun iş olcak ama bilmiyom eskilerden cok iyi aydınlatıyor

Alıntıları Göster
    konnektörler ve bağlantı ekleri iyi ve çok sıkı olmalı. oralardaki en ufak bir gevşeklikte bile ark yapıp habire ısınır ve yanma yapabilir. konnektör kullanılan bağlantılarda konnektör uçları iyice sıkılsın, konnektör olmayıp kablo-kabloya bağlantılarda mümkünse lehim kullanılsın...

• quote:

konnektörler ve bağlantı ekleri iyi ve çok sıkı olmalı. oralardaki en ufak bir gevşeklikte bile ark yapıp habire ısınır ve yanma yapabilir. konnektör kullanılan bağlantılarda konnektör uçları iyice sıkılsın, konnektör olmayıp kablo-kabloya bağlantılarda mümkünse lehim kullanılsın...

Alıntıları Göster
    seneye far içi simsiyah olur muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

bide o varmış simsiyah yapar diyolar gerimi versem ne yapsam kararsız kaldım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: individual

bide o varmış simsiyah yapar diyolar gerimi versem ne yapsam kararsız kaldım

Alıntıları Göster
    Far içi siyah olunca araç "Spor Kasa" olur. Bence kalsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Far içi siyah olunca araç "Spor Kasa" olur. Bence kalsın.

dostum dalga geçme

bunları verip osram 65 devam edecem gibi bu gidişle adam geri alırsa eğer
  • Çıkartcam galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çıkartcam galiba
    Bende hafta sonu mevcut H7 55W Ampulleri Narva 80W ile değiştirdim.Şu an bi sıkıntı yok bende; sadece muayenede hafif kusur olarak farların parlak ve ayarsız olduğunu belirttiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sef_welder

Bende hafta sonu mevcut H7 55W Ampulleri Narva 80W ile değiştirdim.Şu an bi sıkıntı yok bende; sadece muayenede hafif kusur olarak farların parlak ve ayarsız olduğunu belirttiler.

Bende bunları verip 70 80 alcam galiba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sef_welder

Bende bunları verip 70 80 alcam galiba

Alıntıları Göster
    karşıdan gelenleri çok rahatsız edeceği kesin ama çakma xenon lar kadar rahatsız edici olacağını sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dionysos_07

karşıdan gelenleri çok rahatsız edeceği kesin ama çakma xenon lar kadar rahatsız edici olacağını sanmıyorum

Alıntıları Göster
    Bunların yerine 4300K xenon takın... Daha iyi aydınlatma sağlayabilirsiniz...
  • Xeon beyaz yağmurlu havalarda sıkıntılı o nedenle ondan vazgeçdim

• quote:

Xeon beyaz yağmurlu havalarda sıkıntılı o nedenle ondan vazgeçdim

4300 K xenonlar sarı renktedir ve yağmurda sıkıntı yaratmaz... K değeri yükseldikçe ve ışığın rengi değiştikçe yağmurdaki performansı düşer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

quote:

Xeon beyaz yağmurlu havalarda sıkıntılı o nedenle ondan vazgeçdim

4300 K xenonlar sarı renktedir ve yağmurda sıkıntı yaratmaz... K değeri yükseldikçe ve ışığın rengi değiştikçe yağmurdaki performansı düşer...

Alıntıları Göster
    Bugün çıkarttırmaya gidiyom 100 lükleri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.