Şimdi Ara

100tL ye Gamepad Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Skyrim , witcher3 gibi oyunları oynamak için gamepad alacağım. 100 TL bütçem var. Xbox 360'ın kablolu versiyonunu 100 TL ye buldum bir dükkanda. Orjinal vs. ondan eminim garantisi falan da var. Ama acaba daha ucuza satın alabileceğim yerler var mıdır? Eski forumlarda 60-70TL ye alanlar varmış (bkz:https://www.technopat.net/sosyal/konu/xbox-360-kablolu-gamepad.136978/ ) hala satışta olup olmadığını bilmiyorum. Daha ucuza bir yer bilen var mı? ( not. Kablolu olması şart , kablosuz da pil sıkıntısıyla uğraşmak istemiyorum )

bir tane buldum ama orjinal mi bilemiyorum
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-xbox-360-pc-kablolu-oyun-kolu-kapida-odeme-takas-olur-217776074/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi concortt -- 21 Haziran 2015; 15:12:30 >

• Logitech f710 al . Bunları bulmak zor ama bulursan bunun kablosuz modelini al .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkovic kullanıcısına yanıt
    Kablosuz alsam f710 alırım zaten de pil sıkıntı gibi geliyor ? 2,5 3ay ömrü var diyorlar ama bilemedim :S
  • concortt kullanıcısına yanıt
    Kablosuz alırsan da yine Microsoft Xbox windows versiyonunu al , çok ergonomik ve kullanımı oldukça keyifli.Kesinlikle pişman olmazsın.
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    onu kesin alırım da millet 2012-13 de daha ucuz rakamlara almış (60-70) ben bulamıyorum sizce değer mı 100?? Yoksa 60 daha koyup Xbox one kolu falan mı alayım :((

Tabi o dönem dolarda bu kadar uçuk değildi.Ben bu sene başında aldım 130 civarı birşeydi.

Şahsi fikrim değer bir ürün, yinede sen bilirsin.
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    peki sıkıntı çıkarıyor mu her oyunda direk takar takmaz tanıyor mu? yani sorunlarınız oldu mu hiç?? bir de bunlarda Bluetooth var mıdır? Android e bağlayalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000 TL'YE KADAR FARE ÖNERİSİ
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
    Evet benim oynadığım tüm oyunlarda direk taktığım gibi hiç bir ayar yapmadan otomatik tuşları atayıp oyuna girdim.

Oynadığım oyunlar : The Crew-Shadow of Mordor -Fifa 15 -Gta V-Grid daha birkaç oyun vardı deneme amaçlı takıp oynadığım hepsinde otomatik tanıdı.Ben zaten genelde Third person yada Futbol tarzında çok kullanıyorum.

Geri bildirimi titreşim olarak çok iyi , iki farklı titreşim motoru var.Top kale direğinden sektiğinde korkabilirsin :)Kablosuz çekim gücüde baya sağlam.Bluetooth mevzusunda tam emin değilim netten bir araştır istersen.
  • alabilirsen xbox one kolu al. ama ben sana xbox 360 kolunu tavsiye ederim. cok ergonomik ve titreşim fonksiyonu cok iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.