Şimdi Ara

100k zor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yerleştiğim sene YGS'de Mat 22D-4Y Fen 20D-9Y Türkçe 32D-5Y'ti. Şimdi çalışmaya başlasam 80-100k yapabilir miyim? Geçen sene hazırlık okudum, şimdi bölümümdeyim, Çevre Müh. okuyorum, 1. sınıfım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-499F5BBE4 -- 21 Şubat 2018; 20:15:26 >

• Bence değil benim hedef de TM 90K
  • Koklasan yaparsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • What You Mean LPOOL FAN kullanıcısına yanıt
    internationalrelations kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 sene geçti ondan dolayı şüphelerim var biraz, bir de sistem değişti, kaynak yok falan ne yapıcam bilmiyorum.
  • Gene hiç calismamazlik yapma da 100k rahat yapılır

Peki eski basım kitaplar yeterli olur mu, yoksa yeni mi almalıyım?
  • 2016 ya göre çok şey değişti hocam

Peki fizik kimya matematik ne önerirsiniz kaynak olarak hocam?
  • Ben fizikte nihat bilgin tyt ayt soru bankası ve lys yayın denizi çözümlü soru bankası, kimya ve biyolojide palme a/b soru bankalarını öneririm. Ayrıca biyoloji için palme konu anlatımlıları ilahi kitap gibidir. Şu an matematik ve geometri için karekök çözüyorum baba kitaplardır. Yanına da üç dört beş çözüyorum arada zaman kaldıkça. Bu kitapları 4 ayda bitirebilir misin bilmiyorum ama eğer bitirebilirsen çok rahat 50k civarı yaparsın. Benim de hedefim bu zaten ben de 110k dan mezuna kaldım 40-50k arası yapmak istiyorum. Aynı kitapları kullanıyorum bu arada yayın denizi hariç.

• Biyoloji son ay bakmayı düşünüyorum, matematik,geo,fizik,kimya öncelikli benim için. Nihat bilgini herkes övüyor, nasıl hocam iyi mi baya? Konu anlatım olarak ne önerirsiniz?
  • Konu anlatım olarak ben umut öncülden dinliyorum hocam üstüne de direk nihat bilgin çözüyorum. Fizik adına sadece bu kitabı çözüyorum. Yorum ağırlıklı bir kitap özellikle lys (ayt) soruları ciddi benzerlik gösteriyor bence ösym ile. Bu sene de soru yakalama olasılığı yüksek. Şekilli sorular ve günlük hayattan sorular çok fazla. Bence konu anlatıma gerek yok ama maddi olarak sıkıntınız yoksa palme konu anlatımlı yeterli olacaktır bence. Eğer bulabilirseniz ve yetiştiririm derseniz Fem konu anlatımlı da sağlam kitaptır. Dediğim gibi temeliniz varsa fizikten bence kitaba çok da gerek yok.

• Hocam palme fem , fende

Matematik fasikül üzerinden gitmen daha iyi olur

• internationalrelations kullanıcısına yanıt
    Hedef gazi iibf mi hocam?
    Güray Küçük mü önerirsin hocam fasikülde?
  • Güray küçük kullan ama zaman kısıtlı tüm testlerini çözme her konusunun

• Ben kendi senemde 5 bininci oldum ve yerleştim. Ardından zevke girmeye başladım hiç çalışmadan. Sadece sınav vakt gidip sınava girdim.

İlk sene 12 bin

İkinci sene 22 bin yaptım

Bu sene de gireceğim 30-35 yaparım diyorum. Gözünüzde büyütmeyin sınavı bu kadar. Sorsan konuları tabiki hatırlamıyorum ama biraz bilgi kültür birikimiziz var. Soruların yarısı zaten mantık, zeka ile çıkıyor

• Haklısın hocam büyütmeye gerek yok üniversitede ders geçmesi falan daha sıkıntı ama sistem değişmesi, kaynakların eski olması falan sıkıntı oluyor. Bir de hocam 5k nerede, 100k nerede gözünü seveyim, senin temelle olur da benim temelle olur mu bilmiyorum.
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    Evet
  • UP
  • UP
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.