Şimdi Ara

100gb akk yeter mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıklıkla dizi ve film izlenirse yeterli midir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 saat.

• Yeter. Sanki kotalı da

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsuda

2 saat.

?

• yetmez dizi ve film izlemdiğim halde ayda 400-500 gb gidiyor
  • Turknet e geç :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetmez en az 250-350 gb olması lazım sürekli dizi film izlemiyorum günlük 6-7 saat youtube vs gezmekle hiç download yapmadan giden kota 200 gb civarı zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaç mbit yeter?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yetmez 240p izlersen belki. Düzgün bir 720p film zaten 2-3 gb götürüyor. 100 gb nedir ki?
    Dolduktan sonra 720p izlemek ölüm zaten. Bizi bu duruma düşüren İSS'lerin Allah belasını versin diyeceğim de bela okumak istemiyorum.
  • Ben hergün dizi-film izlerim. 10.gün 100 gb'ı geçmiş oluyorum hep. Geçen ay 378gb kullanmışım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 100 GB kullanıyorum, 21.00 - 01.00 saatleri müsait olabiliyorum. Eğer günde 1, 2 bölüm izlersen ve sadece sen kullanacaksan ucu ucuna yetebilir. Eğer günde 5 - 10 bölüm bitirmeyi hayal ediyorsan 100 GB yetmeyecektir.
  • Eğer gün boyu dizi film oyun derseniz yetmez ama ben günde 3 bölüm breaking bad izler üstüne bide gün boyu oyun oynuyorum derseniz yeter.
    Şahsen benim 75 gb kotam var. günde en az 2 bölüm dizi izliyorum + oynadıgım oyun var bütün gün acık + arada youtubedan bişeyler bakıyorum max 70 gitti
  • pakediniz tam olarak nedir?mesela turksat 100mbit 100gb kota akn sonrası para yazmıyor örneğine bakarsak 100gb'den sonra 24mbit'e düşüyor.yani adamlar sınırsız 24 mbit satıyor 100gb'de 100mbit promosyon gibi bir şey oluyor.böyleyse mesele yok 24mbitle dizi izlenir ama yeni abone olanlardan kota aşımında para alıyorlar.100gb kimine yeter kimine yetmez önemli olan 100gb'den sonra ne olduğu?
  • Hocam evde interneti kullanan kaç kişi var ?

Bizde annem babam cep telefonundan kullanıyorlar / televizyonda film izleniyor bir de ben arada online oyun oynayarak günün 8-10 saatini 720p dizi izleyerek geçiriyorum 130 GB geçen ayki kullanımım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.