Şimdi Ara

1000W Subwooferi Anfiyle birlikte Pc'ye bağlamak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
13.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende 38"'lik 1000w 250Rms Subwoofer var, Anfim olmadığı için Creative 2+1 Ses Sisteminin Kutusuna bağlıyorum, Maksimum 4 e kadar açabiliyorum yakarım diye korkuyorum

Şimdi geleyim esas soruma, Ben Anfi alsam Subwooferide anfiye bağlasam, Anfiyi nasıl çalıştırabilirim? Bu sorunun'da cevabını biliyorum Trafo lazım ama hayatımda hiç trafo görmedim nasıl bişey, Ayrıca bu Bass'a ve alacağım 800 yada 1000w lık anfiye kaçlık trafo gerekebilir ? Birde Trafoların ortalama fiyatı ne kadar ?

• sen bence 2+1 in amfisinde dinlemeye devam et yoksa evde ne kapı kalır nede cam. 250w rms az bir güç değil
  • trafo demiyelim biz onada adaptör diyelim kısaca
    200watt ve yukarısında bir adaptör alman gerekir düşük çıkışlı bir adaptör alırsan sesini açtıgında yeterli güç olmadıgı için verim alamazsın
    amfi içinse bir oto müzik işiyle ugraşan birisine gidip sor derim ayrıca sana adaptörde bulabilirler
    amfinin rca girişini kulaklıga çevirip pc ye baglarsın
    sadece bas sesi dinlemek istiyorsan pc nin ses çıkışını 5.1 e göre ayarlayıp sub çıkışının oldugu jaka takman gerek aksi halde hem normal sesler hemde bas alırsın
    bass hapörlerinden normal ses ne derecede iyi gelir bilemiyorum
    umarım yardımcı olabilmişimdir
  • bence hiç oto anfisiyle uğraşma git bi ev anfisi al masrafsız ve daha ucuza gelir
  • Normal adaptör alırsan pahalıya gelir.
    Tek woofer beslemek için 2 tane FSP300W güç kaynağı paralellesek yeter.30A felan lazım rahat çalışması için.
    Gerçek 30A olan adaptörler de oldukça pahalı....

Daha önce bu tip paralel cihazlardan satıyordum,eğer ilgilenirseniz PM atın.
  • 38" 96 cm ediyor bu çapta bir sürücü için sana en az 5 kw. güç amplisi lazım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: leeon

bence hiç oto anfisiyle uğraşma git bi ev anfisi al masrafsız ve daha ucuza gelir

kesinlikle katılıyorum oto alpli sinden istediğin verimi alamazsın hiç uğraşma, elektronik bilgim de yok diyorsun, kaliteli bir ev amplisi alabilirsin, bir de o bas hop. tiviter falanda eklemen lazım ki ses de istenilen kaliteyi yakalayasın

ayrıca bi açıklama yapayım o 1000W dediğin hop. kesinlikle 1000W değildir bunu da bil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 8.5A lik switchmode ile 25cm pioneer spl 1200watt(sözde) amfiyi bağladım sorunsuz çalışmıştı tabi bas vurdukça sm un ledi sönükleşiyodu
  • Woofer 38cm arkadaşlar...
    Ayrıca,asıl ev amplisi ile tat alamazsınız çünkü oto wooferı var burda.
    Ev amplileri alt bastları rahat vermek için değil,sesleri net verebilmek için üretilmiştir.
    Woofer besleyecek kadar güçlü ev amplilerinin maaliyeti de oldukça yüksek zaten.
  • adam akıllı bir power senin o hoparlörüne göbek attırır biz sadece senin elektronik bilginin olmadığı için ev amplisi önerdik

TAMAMİYLE SENİN ALIM GÜCÜNE BAĞLI

oto amplisine verdiğin para kadar da beslemesine harcama yaparsın (hatta daha da fazlası)

az para az köfte

tercih senin
  • ben dede ev amfisi var (sony strdg500) ama sub çıkışı rca yani ayrıyetten amfili bas baglıyorsun bunun için 2 tane 5.1 bası buldum 2 si birden baglı şimdilik yetiyor 2 basla bagaj amfisiyle sistem yapacaktım sordum toplamda 400 ytl dedi tanıdıgım para biriktirince yapıcam artık 2 tane jbl taktın mı ne cam kalır ne çerçeve ama ses güzel oluyor
  • arkadaşım bas ın marka ve modelini yazarsan daha iyi fikir verebiliriz

diabloxt
    ist te bolcana disko anfisi bulabilirsin sıfır 200 ytl , 2x350 w 10 input lusunu ben arkadaşa aldım (350 ytl)
    asıl dikkat çekmek istedigim konu bu şimdi 200ytl gidip bi oto anfisi alıcak 80 90 üzerine harcıycak (psu)
    ve görüntüden yoksun bişi çıkıcak ortaya ki uğraştıgı cabası hazır bi ev anfisi bağla gitsin

bence
  • Arkadaşlar elimde sadece 38lik Subwoofer ve creative 2+1 ses sistemi var, ben bunu anfi alınca nasıl psu'larla besleyebilcem , artı olarak anfiyi bilgisayara nasıl bağlıycam, hadi creative bilgisayara bağlanıyo ses alabiliyorum öteki türlü anfi nasıl bağlanıcak

• quote:

Orjinalden alıntı: mrtozer06

Arkadaşlar elimde sadece 38lik Subwoofer ve creative 2+1 ses sistemi var, ben bunu anfi alınca nasıl psu'larla besleyebilcem , artı olarak anfiyi bilgisayara nasıl bağlıycam, hadi creative bilgisayara bağlanıyo ses alabiliyorum öteki türlü anfi nasıl bağlanıcak

Yalnışlıkla kardeşimin Kullanıcısından Cevap yazmışşım.
  • Bende bu oto amplilerine olan takıntılı insanları anlayamıyor ve kendimce bunu bilinçsizliğe yoruyorum.

Bir amplinin inebildiği minumum frekans ile çıkabildiği maksimum frekans ton devresine bağlıdır oto amplileri övülüyor el üstünde tutuluyor gel gör ki burda pioneer ın bir oto amplisinde LM-1036 ton devresi kullanıldığını bile gördüm ev amplisiymiş oto amplisiymiş teorik olarak hiç bir fark yok teknik olarak olan tek fark sürücü katı.Beğenmediğiniz ev amplisini oto teyibi ile sürmeyi denediğinizde emin olun kulaklarınıza inanamayacaksınız çünkü burda rölü güç katı değil ton katı oynuyor bakınız Equalizer katı herkes ne olduğunu sesin nasıl boyut değiştirdiğini çok iyi biliyor.

Size önerim tabiki ev amplisi olacaktır dilerseniz kaliteli bir Equalizer katı ile ampliyi sürebilirsiniz.Aksi takdirde arkadaşında dediği gibi oto amplisine kayıplarıda göz önünde bulundurulacak olursa net 1.3 kw civarı besleme katı yapmanız gerekecektir bunun maddi hesabınıda siz yapın.Nasıl bir görünümü olacağı zaten büyük bir muamma !

Yinede siz bilirsiniz,kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnarKin -- 24 Temmuz 2008; 10:19:09 >

• Ne var sende MTX jackhammer falanmı resim koyarmısın merak ettim
  • Bende Jvc 38Cm Subwoofer var hocam.

• vala bunu çalıştırsanız bile bence pc nin ses çıkışını bi 5-10 w kaliteli bi amfi ile yukseltip bu çıkışı amfiye girmenizi tavsiye ederim oto teyplerindeki hesaba geliyo ha evde bunu tam verimle kullanmanızıda tabiki onermem cam kapı pencere vs ...

tam verimde kullanılmayacaksa eğer yani ses yuzde 40-50 yi geçmeyecekse kaliteli power suplyyler yeterli olacaktır kanısındayım... 2 tane paralelden

bende jameson200w çift kanal küçük bi oto amfisini bisikletimde kullanıyorum tabi üstünde 200 w yazıyor ama tda 2005 kullanılmış yani 22-44 w civarında bi ses...
  • vala evde kullanmak için ben hala sana oto anfisi yerine git bir ev anfisi al diyorum

200 ytl ye 300 watlık bir anfi işni görür ki bu senin için evde çok fazla olacaktır
  • Bence 300-400 ytl ye güzel bir ev amfisi alsan daha iyi olur.Ben 60 wattlık AIWA ev amfim ile Sunny 30cm wooferi çalıştırıyorum.60 watt resmen wooferi çıldırtıyor.Klavye mause felan hep yerinden oynuyor.Bence oto amfisi ile uğraşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EECFCE0DC -- 26 Temmuz 2008; 11:18:28 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.