Şimdi Ara

1000TL civarı masaüstü tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar aslında Doların düşmesini bekleyecektim ama düşmeyecek gibi buyüzden şimdi almaya karar verdim

Kendime 1000TL civarı bir bilgisayar toplamak istiyorum hangi sistemi tavsiye edebilirsiniz?
    -Amdyi tercih ederim hernekadar intel daha iyi denilsede
    -8gb ram olursa iyi olur
    -ssd kullanmıyorum hdd tercihimdir
    -daha çok oyun ve ödev için kullanacağım
    -Monitör dahil değil

Birde 1-2 sorum olacakı
    -Verdiğiniz İşlemcilerde soğutucu varmı yokmu?
    -İnternettende sipariş edebilirim vatandanda alabilirim hangisini tavsiye edersiniz? (sayfada verebilirsiniz)

Bukadar bilgi yeter sanırım, acemiyim ama toplayabileceğime inanıyorum şimdiden teşekkür ederim, sezer.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• 1000tl ye suan pek iyi bir sistem zor alınır 2.el düşünürsen iyi birşey bulabilirsin
  • intel pentium g3258 İŞLEMCİ

MSI H81M-P33 ANAKART

Gt420 2 gb 128 bit EKRAN KARTI

WD 3.5″ 1TB Caviar Blue HARD DİSK

8 GB RipjawsX Kit RAM

al sana mis gibi kasa o kadar ugraşıp yazdım bence değerlendir.(+İşlemciye O.C Yapabilirsin düzgün bi soğutucu alıp)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mykerem

intel pentium g3258 İŞLEMCİ

MSI H81M-P33 ANAKART

8 GB RipjawsX Kit RAM

al sana mis gibi kasa o kadar ugraşıp yazdım bence değerlendir.(+İşlemciye O.C Yapabilirsin düzgün bi soğutucu alıp)

o ekran kartıyla oyun oynamak pek güç...Ram şimdilik 4e düşürülebilir. Artan para ekran kartı bütçesine eklenir. Bence sonra bir 4gb daha takar 8e tamamlarsınız. Bu şekilde oyun performansı daha yüksek olacaktır. Ve öneri isteyen arkadaşın kasası ve psu su var mı acaba ? He diyeceksiniz ki arkadaş 1000 lira bütçe vermiş. Ben ikinci el bileşenlere yönelmesi taraftarıyım... Forumdan ve diğer 2. El ilanlar olan sitelerden 300 liraya hd7850 alinabilir...

• Kasa psu yokda 2ini el pek istemiyorum zten yukarıdada tercihim amd yazmıştım amdyle değiştirsek sağlam ekran kartı çıkmazmı kasave psu ayrıyetten 200-300 verebilirim sorunyok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum amd i?lemciler cöp forumu okumuyorsun galiba cöp cöp cöp deyip duruyor millet.
  • xG4M30V3Rx X kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım milletin dediği gibi o ekran kartıyla oyun oynayamazsın. Ayrıca intel amd'ye 10 çakar. Ama bu fiyata (sıfır) intel mi amd mi diye soracak olursan tabiki amd. 1000 TL civarı sıfır oyun için çok saçma doğrusu. 2.el tercih edebilirsen pm at CANAVAR DELİ GİBİ bir pc ayarliyim (bu fiyat segmentine göre yani) - ayrıca iyi bir intel işlemcili. PC toptan olmazsa parça parça ayarlarız sıkıntı yoq Toplayamam diyorsan yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Norm- -- 18 Eylül 2015; 17:19:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • APU sistem dizilebilir ama 2. elde daha iyi sistemler bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mykerem

intel pentium g3258 İŞLEMCİ

MSI H81M-P33 ANAKART

8 GB RipjawsX Kit RAM

O ekran kartı olduktan sonra 8 GB Ram ne işe yarayacak
  • Yok kardeş o kadar da değil
    Yani intelin yanından geçmez ama daha düşük miktarda para veriyorsun yani, bunuda göz önünde bulundurmak lazım.
    AMD - ısınır
    AMD - overclock için alınır. Çünkü overclock performansı intel den kaç ve kat daha iyi
    AMD - düşük bütçe tercihidir. Ama bana sorarsanız geçmiş de bir AMD fanboyu olarak şunu söylerim AMD A10 7850k yerine intel core i3-4330 tercih ederim
    AMD - ayrı bir cpu soğutucusu gerektiren markadır
  •  1000TL civarı masaüstü tavsiye
    ekran kartıhttp://www.webdenal.com/msi-msi-r7250-2gd3oc_627448.html?gclid=CNG0tsXjgMgCFVG6GwodkHcNiw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 18 Eylül 2015; 17:21:06 >

• Saolunda tavsiyesi olan yokmu tartışmak yerine yardım etseniz?

• Bütçeni biraz artırabilirsen AMD Athlon II 860K işlemci ve MSI A68HM-E33 anakartla sistem kurulabilir
  • xG4M30V3Rx X kullanıcısına yanıt
    bütçeni arttırmalısın. yani en azından bi i3-4160 ve gtx750ti li bir sistem kurmalısın ki ilerde başına dert olmasın. şimdi 1000tl ye sistem olmaz değil. amd apu bir sistem kurarsın. oyunları lowda oynarsın ama sonra eline para geçince birşeyi yükseltme şansın olmayacak. hem ölü yatırım hem mutlu etmeyecek bir sistem olur
  • factorexh F kullanıcısına yanıt
    Peki nekadar gider ona göre bi sistem söylermisin kasalı psulu falan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.