Şimdi Ara

1000 ytl yaz için iş buldum çalışcam :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar istanbulda 500 ytl+yol+ymek iş buldm. Ben lise öğrencisiyim. Maaş az geldi biraz bir de her gün 1-1,5 saat arası yol gidicem. uzakta yani. sizce değer mi? bir call center da çalışıcam.

edit: arkadaşlar bundan 1 hafta sora evime çok yakın 1000 ytl ye iş buldum ve orda çalışmaya başlıorm alahın izniyle bana şans dileyn kovılmıım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C@r@nthir -- 17 Temmuz 2007; 1:35:39 >

• Ayda 500 Ytl Baba oğluna vermez

İş İştir Herşey para değildir
  • cebinden yol ve yemek parası çıkmayacağı için lisede okumana rağmen eline yeterine bir miktar gelicek + alıcağın ücret asgari ücretten fazla olduğunu da düşünürsek bence iyi kaçırma
  • quote:

Orjinalden alıntı: nacde

Merhabalar istanbulda 500 ytl+yol+ymek iş buldm. Ben lise öğrencisiyim. Maaş az geldi biraz bir de her gün 1-1,5 saat arası yol gidicem. uzakta yani. sizce değer mi? bir call center da çalışıcam.

Telefoncu desene bu aynı eşyaları bir yerden alıp öbür yere teslim ediyoruz necisin ? Nakliyatçı :S aynı buna benzemiş

Lisede isen 500 sana yeter bence ? ama yine de sen bilirsin o kadar da yoksa ihtiyacın git 1 hafta dene gel geri foruma :D
  • gir gir. bulsam ben de çalışcam ama. evde yat nereye kadar
  • quote:

Merhabalar istanbulda 500 ytl+yol+ymek iş buldm. Ben lise öğrencisiyim. Maaş az geldi biraz bir de her gün 1-1,5 saat arası yol gidicem. uzakta yani. sizce değer mi? bir call center da çalışıcam.

Açık adresi bi yazıver sana zahmet
  • hocam nerdeydi bu iş yeri bi pm ha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Bu yaşta alacağın para değil, elde edeceğin iş tecrübesi (genel anlamda) önemli. İşe başlarsan o 500 YTLden çok daha değerli kazanımların olacak...
  • +1
  • Bence gayet güzelÇalış boş geçirme zamanını
  • üniversite mezunları iş bulamıyo sen 500ytl iş bulmuşsun soruyosun çalışayımmı die kaçırma bence
  • hangi call center nerde bu arada arkadaş nakliyatçısın demiş call centerın nakliyatçılıkla ne alakası var ya call ceneter müşteri temsilcisi olmuyor mu?
  • Call Center (Çağrı Merkezi) müşteri temsilcisi değildir. Yani sadece satış yapmaz. Teknik destek, bilgilendirme ve danışma olarakda görev yapar.Genelde Tele Marketing olarak adlandırılan birimde Müşteri temsilcileri bulunur.
  • puahhaha maaş az gelmiş ne verceklerini düşünüyodun 1-2 milyarmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: aKaSa

Ayda 500 Ytl Baba oğluna vermez

İş İştir Herşey para değildir

bi yerde herşey paradı bu devirde
    ama kafan rahat olmadıgı sürece ister 1 milyar al nafile
    o kadar zamandır çalışıyorum huzur yoksa para hiç

• SSK yokmu?
  • Lise öğrencisi olduğuna göre kaçırma bence. Edineceğin iş tecrübesi ileride çok işine yarayacak. Paradan daha önemli bence.
  • arkadaşlar yalnız Türkçe diil bu almanca. (o yüzden adres istiosanz almanca lazm )almancam mükemmel seviyede. günde 8 saat çalışcam. maaştan çok yol düşündürüo beni.
  • quote:

arkadaşlar yalnız Türkçe diil bu almanca. (o yüzden adres istiosanz almanca lazm )almancam mükemmel seviyede. günde 8 saat çalışcam. maaştan çok yol düşündürüo beni.

tamam at sen almanca bilmez miyiz ben bilmesem babm biliyo nas1l olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 10 Temmuz 2007; 0:09:53 >
  • o kadar para ha öpte başına koy.Biz 300 alioz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.