Şimdi Ara

1000 ve 500 tl'lik TEKNOSA HEDİYE ÇEKİ ( SATILIK )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar.Elimde Teknosa 1000 ve 500 tl lik hediye çeki bulunmakta..Daha öncede forumdan arkadaşlara satış gerçekleştirdim.İlgilenen arkadaşlar için 1000 tl lik çek 800 tl,500 tl lik çek ise 430 tl dir.
    Özelden irtibata geçebilirsiniz.İstanbul içi uygun olduğu taktirde elden teslim edebilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• astanovka kullanıcısına yanıt
    Dikkat etmekte fayda var alacak arkadaşlar elden teslimi tercih etmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_starr

Almak isterseniz önce kodu vereyim sonra parayı yollayın.......He istemiyorsanızda burda eski üyesiniz referanslarınız var diye karalama içine girmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: astanovka

quote:

Almak isterseniz önce kodu vereyim sonra parayı yollayın.......He istemiyorsanızda burda eski üyesiniz referanslarınız var diye karalama içine girmeyin.

Yanlış anladın kardeş. Karalama değil tedbir amaçlı kimsenin canı yanmasın diye dikkat edilmesi gerekildiğini belirttim.
  • quote:

quote:

quote:

Yanlış anladın kardeş. Karalama değil tedbir amaçlı kimsenin canı yanmasın diye dikkat edilmesi gerekildiğini belirttim.

Duyarlisiniz. Tabiki kimsenin cani yanmasin. Amac yardimci olmak. Bende acikcasi para yollayin ceki vereyim demiyorum hicbir zaman :) yani karsilikli guven meselesi. Elden en garantisi oluyor ama uzak olan arkadaslar icinde biseyler dusunup yardimci olmaya calisiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu hediye ceki cep telefonuna sms şeklinde kod olarak gönderiliyor değilmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: trsayko

bu hediye ceki cep telefonuna sms şeklinde kod olarak gönderiliyor değilmi ?

Evet

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: trsayko

bu hediye ceki cep telefonuna sms şeklinde kod olarak gönderiliyor değilmi ?

Evet

gidip bimeksten bi kagit parcasimi verecekler diye merak ediyordum bilgilendirdingin için teşekkürler :)

• quote:

Merhabalar arkadaşlar.Elimde Teknosa 1000 ve 500 tl lik hediye çeki bulunmakta..Daha öncede forumdan arkadaşlara satış gerçekleştirdim.İlgilenen arkadaşlar için 1000 tl lik çek 800 tl,500 tl lik çek ise 430 tl dir.
    Özelden irtibata geçebilirsiniz.İstanbul içi uygun olduğu taktirde elden teslim edebilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

PM attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starkan -- 18 Nisan 2014; 9:00:29 >
  • pm attım
  • pm
  • Çek satıldı mı?
  • pm
  • KULLANICININ SATTIĞI ÇEKLER SIKINTILIDIR. MAĞDURLARINDAN BİRİ DE BENİM. ÇEK BİR VAR BİR YOK. ADAMSA 2 AYDIR HİÇ YOK.
    BAKINIZ:
    http://forum.donanimhaber.com/m_90218884/f_//tm.htm#90243465
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.