Arkadaşlar bilgisayarımı satacağım yaklaşık 1500 2000 TL civarı bir miktara. Acaba bu parayı nasıl yükseltebilirim? Bir şeyler alıp satayım diyorum büyük ihtimal böyle yapacağım fakat başka bildiğiniz bir yol var mı? Yoksa Letgodan vs. mal alıp satmayı düşünüyorum. |
1000 TL'yi 10.000 TL yapmak

-
-
up
-
10'a böl, sıfırı bol coinlere 100'er TL at
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Reis 1500 lira coin işi için çok az değil mi? Bir de bu metaverse için olan popüler coinler var. Bunlar eğer metaverse ilerlerse illa ki yükselecek. Örneğin bir binaya topraktan girmek gibi bu coinler de yüksek ihtimal değere binecek. Bunlara yatırmak ne kadar doğru olur? 5 Tanesine yatırsan 4ü batsa 1i çıksa bile yüksek çıkar diye düşünüyorum ben. Bir de hocam hisse daha garanti fakat coinlere göre daha az kazandırdığından mı çok yatırım olmuyor? Yani yüksek atarsan kazanıyorsun fakat 1500 ile hisse girilmez herhalde. Bir hissenin yükseleceğini tahmin etmek coine göre daha kolay değil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyacun Çekmezoğlu -- 1 Kasım 2021; 20:5:28 > -
Öncelikle naçizane bilmediğin bir iş deneme. Deneyeceksen tamamını riske etme.
-
Reis Haluk Tatar öğrenci olupta elinde para olana diyor ki 200 TL ile 3 ay öğrenin ondan sonra oynamaya başlayın diyor. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum da 200 tl ile 3 ay öğrensem 1200 lira kalıyor. 1200 lira ile de kriptoda katlamak zor ve riskli. Onun yerine bir şeyler alıp satsam daha çok kar yaparım ve daha az riskli olur gibime geliyor.
-
kurban kes
-
Shibaya yatır 1 ay sonra 10 bin olur, yatırım tavsiyesi değildir.
-
Kardeş şuan en karşısı coin ama tabiki tavsiye etmem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X