Şimdi Ara

1000 TL'ye Kadar Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1000 TL'ye kadar kamerası iyi bir telefon arıyorum. Siz bu fiyata ne tavsiye edersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: herkesinherkesi

wp8e sıcak bakarsan lumia 925 önerilir

Hocam öneriniz için teşekkür ederim. Ben wp8'i daha önce kullanmadım. Bu yüzden de biraz korkuyorum.WP8 ve WP8'in marketi beni ne kadar tatmin eder bilemiyorum? Ama yine de listeme aldım telefonu.

Android olarak ne tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRX -- 9 Mart 2014; 23:28:15 >
  • Xperia sp veya xperia m2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sp alma dostum kamera konusunda ciddi sıkıntıları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana_

sp alma dostum kamera konusunda ciddi sıkıntıları var.

yorumlar için teşekkür ederim.Evet kamera konusunda sıkıntılardan bahsediliyor.Benim için kamera önemli olduğu için SP'yi seçenekler arasından elemek üzereyim. Siz ne tavsiye edersiniz?

Hocam WP'8den memnun musunuz?Daha önce android deneyiminiz oldu mu? Oldu ise bir kıyaslama yapabilir misiniz? @herkesinherkesi
  • o fiyata en iyi kamera s4 zoom da diğer telefonlar hikaye kalır kamera konusunda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

o fiyata en iyi kamera s4 zoom da diğer telefonlar hikaye kalır kamera konusunda

o telefon da çok kaba hocam. Lumia 925'i araştırıyorum şu an. Onun kamerası da fena değil gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

o fiyata en iyi kamera s4 zoom da diğer telefonlar hikaye kalır kamera konusunda

o telefon da çok kaba hocam. Lumia 925'i araştırıyorum şu an. Onun kamerası da fena değil gibi.

L925 8mp,s4 zoom 16mp iki telefonunda çekimlerini biliyorum L925 iyidir ama s4 zoom telefondan da öte kamera bildiğin eğer kamerayı çok kullanacaksanız s4 zoom

• Hocam elbette zoom ile l925'in kameraları karşılaştırılamaz bile. Biri tabiri caizse kamerali telefon diğer telefonlu kamera. Ama zoom çok kaba bir telefon. L925 hem şık hem de kamerası -zoomdan kat kat kötü olsa da- iyi.Şu an listemin başında L925 var gibi. @castraelectro

Hocam siz hangi telefonu kullanıyorsunuz?Ben de L925 alacağım gibi. @herkesinherkesi
  • windows phone düşünmelisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana_

sp alma dostum kamera konusunda ciddi sıkıntıları var.

yorumlar için teşekkür ederim.Evet kamera konusunda sıkıntılardan bahsediliyor.Benim için kamera önemli olduğu için SP'yi seçenekler arasından elemek üzereyim. Siz ne tavsiye edersiniz?

Hocam WP'8den memnun musunuz?Daha önce android deneyiminiz oldu mu? Oldu ise bir kıyaslama yapabilir misiniz? @herkesinherkesi

sizin için şuanki seçeneklerde en uygunu 925 gibi.
  • Nexus4 kullanan var mı? O nasıldır?
  • General Mobile sıcak bakarsanız GM Discovery derim
  • Sp,nexus 4,925

• Sp arkasindan nxs4 sonrada 925

• Kamera önemliyse l925 alınır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • wp8 lumia 925
    android lg g pro lite-nexus 4

Bana kalırsa wp8 almalısın.Tek sorun market ve kişisellik.Ama kişisellik güncellemeyle halledilcek.
    Sp kamerası kötü vs diyolar.Sen Lg g pro lite al bence,yada nexus 4.
  • bencede l925 alin sp ileriye donuk sorun cikarir kamerasida iyi

• Peki arkadaşlar üstüne biraz daha para koyup LG G2 almaya değer mi?
  • l925 alsak bizi tahminen ne kadar götürür? Bende 1000 tl civarı almayı düşünüyorum ama şöyle bataryası iyi nette dolaşırken rahat gezebileceğim birşey istiyorum. oyun ile pek işim olmayacak açıkçası.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.