Şimdi Ara

1000 TL-TERTEMİZ MACBOOK PRO MİD 2010 (SIFIR PİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba arkadaşlar,

Karşınızda her zamanki gibi tertemiz ve uygun fiyatlı ürünlerimle yine ben

Bu seferki ürünüm;

MACBOOK PRO MİD 2010 ALÜMİNYUM KASA 13,3"

Kısaca özellikleri

İşlemci: 2,4 GHz Intel Core 2 Duo

Bellek: 4 GB 1067 MHz DDR3

Disk: 250 GB HDD

Grafikler: NVIDIA GeForce 320M 256 MB

- TR Q klavye

Cihazın genel durumu:

- Kozmetik olarak 10/9 temizlikte.

- Kapağın üstünde (kapak açıldığında sol üstte kalan köşede) 3-4 milimetrelik gri bir leke; kapağın alt tarafında (kapak açıldığında sağ en alt kısımda) 2-3 santimetrelik hafif bir çizik var. Çantaya koyup çıkarırken oluştu. Kapak açıkken alt taraftaki çizik en altta kaldığından belli olmuyor. Zaten hafif bir çizik, yakından bakılınca belli oluyor.

- Ekranda nokta çizik, leke, ölü piksel, kusur yoktur.

- Orijinal pil takılmıştır, faturası mevcuttur. Şuan pil döngüsü daha 5'tir. Ortalama kullanımda şarjı 5-6 saat gidiyor.

- Klavyede leke, soyulma vs yok. Tertemiz sıfır klavye gibi. Klavye ışıkları sorunsuz.

- Gövdenin alt kapağında dikkatli bakılınca belli olan birkaç kılcal çizik var, masada kullanımdan kaynaklı.

- Eşe dosta gidecek temizlikte bir ürün.

- Performansından bahsetmiyorum bile. Harici ekran kartı ile Photoshop veya video edit gibi işlemleri rahatlıkla yapabilirsiniz.

- Her türlü upgrade imkanı vardır. Çift slot Ram'e sahip, 16 GB'a kadar destekler. SSD takabilirsiniz. DVD yuvasına ayrı HDD takabilirsiniz vs vs. Siz nereye çekerseniz oraya gelir yani.

FİYAT: 1000 TL (KEMİKSİZ, NET, DÜZ FİYAT. İNDİRİM VE TAKAS YOK. BU YÖNDE MESAJLARA CEVAP VERİLMEYECEKTİR.)

ÖZELDEN TEL NO VERİRSENİZ WHATSAPP'TAN FOTOĞRAFLARI YOLLAYABİLİRİM.

GÖNDERİLECEKLER:

* MacBook Pro 13,3"
    * Orijinal, hasarsız ve hatasız şarj adaptörü
    * Şık bir taşıma çantası

İZMİR İÇİ ELDEN TESLİM, DİĞERE İLLERE ÖNCE HAVALE SONRA KARGO İLE GÖNDERİM.

SANALPAZAR, SAHİBİNDEN VS YOK.

Herkese hayırlı alışverişler dilerim.

Siyah Nur
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

TÜM ÜYELERE ÖNEMLİ NOT: YÖNETİM DENEN ADAM(!)LARIN DOLANDIRICILARI KORUMASINDAN, ÜYELERİ ÖNEMSEMEMESİNDEN, KAFALARINA GÖRE HAREKET ETMESİNDEN, İNSANLARI ALDATAN-KAZIKLAYAN-YANLIŞ YÖNLENDİREN CİĞERSİZLERE DESTEK OLMASINDAN, YÖNETİMİN İYİCE İŞİ TİCARETE BAĞLAYIP SAYFALARI MOBİLDE DAHİ REKLAMA BOĞMASINDAN MÜTEVELLİT; ARTIK BU FORUMDA HİÇBİR ŞEKİLDE BİLGİ VE TECRÜBE PAYLAŞMAYACAĞIM. HİÇBİR BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAYACAĞIM. BEN DE ARTIK FİYATI TUTTUĞUMA GEÇİRECEĞİM. KAMUOYUNA SAYGIYLA DEĞİL, BİLDİĞİN DUYURUYORUM. VE DH YÖNETİMİNİ BOYKOT EDİYORUM.
    [ ilterish (Tertemiz dediği üründe 2 çatlak ve alabildiğine derin çizik vardı, üstüne laf yedik bir de) -- girisimci zenci (Nâm-ı diğer Selim Şahin. Bu ismi forumda araştırırsanız nasıl karaktersiz biri olduğunu anlarsınız.)oasikhan5 (Yalancı, oyalayıcı, 5 kuruş para için 4-5 kişi ile aynı anda anlaşmaya çalışmayan ticaret ahlâkı olmayan biri)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.