leon hocam cıkmadan yakalayayımseni :) ASUS M4A87TD/USB3 DDR3 --- 177 TL (Sata 3, Usb 3.0, Raid, X6 cpu destekli AMD ATHLON II X4 635 2.9GHZ 2MB --- 177 TL HI-LEVEL 4GB (2*2) DDR3 1333MHZ (Soğutuculu) --- 165 TL
bu sisteme bu ekran kartımı GIGABYTE GV-R585OC-1GD ATI HD5850 1GB 256BİT DVI 16X
gtx260 yapsammı daha iyi ?
AEROCOOL VS-9 550W MIDT ATX SİYAH KASA
İkisi denk değildir, HD5850 daha üstündür ve alırsan HD5850 al tabi.
acaba eylülü beklemek ne kadar avantaj saglar ??
işlemci baya eskidi bilmiyorum performansı nasıl ama phenom x4 e geçebilrsen geç bence.anakartın iyiymiş ama.ramde cl9 olmasına rağmen idare eder işte.ha ekran kartına gelince 5850 yi öneririm.ama işlemciyle darboğaz yapar mı bilmem.
Eylül'e kim öle kim kala kardeşim, her gün bir şeyler değişiyor, alacağın zaman bence bakarsın, şuan alıyor olsan HD5850 ya da GTX460 1GB olur.
@DaRKDaRe_00
X4 635 eskimedi, eskimezde belli bir süre, Athlon II ile Phenom II arasında da öyle aşırı bir fark yoktur, L3 cache farkı vardır o kadar, bu yzüden de Phenom II alınacağına, X6 cpu kullanımı yaygınlaşıncaya kadar Athlon II X4 yeterli gelir, ekran kartına da dar boğaz yapmaz, Sempron değil bu işlemci sonuçta.
L3 cache farkı için imzamdaki testlere bakabilirsin, HD5770 + Phenom II almaktansa, Athlon II + HD5850 almak daha iyidir.
leon-x senin imzandaki detayları inceledim. gayet iyi düşünmüşsün basarılı olmuş çok teşekkür emeğine sağlık. Aslına bakarsan benimde çekindiğim konu ram ve işlemci yeterli gelecek mi sorusu ?? tabi sen sorun değil diyorsun fakat bu sistemi kullanan arkadaslar varmıdır merak ettim?
eylülü beklememin amacı belli bu sistemin daha ucuza mal olması ve yerine sistemde degişiklik vs gibi seyler sizce deggermi beklemeye ???
Yakın zamanda , en azından eylül'e kadar beklediğinize değecek kadar büyük bi yenilik gelmeyecek. AMD 8XX chipsetii yeni piyasaya sürdü , keza HD5XXX serileri de yeni , Nvidia da GTX 4XX serilerini yakın tarihte piyasaya sürdü , intel'den yakın zamanda yeni işlemci mimarisi beklenmiyor. Sonuç olarak eylülü beklemenize değecek bir durum yok..
Eylülü Beklemenizin Hiç 1Faydası Yok Zaten çoğu Firma Yeni Kartlarını İşlemcilerini VS çıkardı.
Zaten HD5850 GTX 260'dan Çok Çok Daha iyi 1Kart. Kesinlikele ATI almalısın.
amd ise 5850
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme