Şimdi Ara

1000 tl ödüllü tavla turnuvası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ankarada bahçelievler 3.caddede kendi cafemde turnuva düzenliyorum afiş aşağıdadır.sorularınız varsa alabilirim.

http://j1305.hizliresim.com/19/5/msdfp.jpg

• Kız tavlasımı erkek tavlasımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Kız tavlasımı erkek tavlasımı

bunu bunu alın bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Kız tavlasımı erkek tavlasımı

erkek tavlası
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

ankarada bahçelievler 3.caddede kendi cafemde turnuva düzenliyorum afiş aşağıdadır.sorularınız varsa alabilirim.

http://j1305.hizliresim.com/19/5/msdfp.jpg

Hangi cafe?

• Adres cafe
  • ilgilenen yok mu arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ???
  • ?
  • gelebiliriz belki ne zaman olacak turnuva saatleri falan onun hakkında bilgi verirmisiniz eğer çalışmıyor olursak geliriz
  • antalyada olsa gelirdim
    hatta 20 kişi fazladan getirirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^Jazz

gelebiliriz belki ne zaman olacak turnuva saatleri falan onun hakkında bilgi verirmisiniz eğer çalışmıyor olursak geliriz

17 mayıs son başvuru fikstur yapılacak 20 mayısta başlıyor akşam 19.00 23.00 arası olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatblast

antalyada olsa gelirdim
    hatta 20 kişi fazladan getirirdim

üzüldüm gelememenize keşke ankarada olsaydınız.
  • Babam istanbulda carrefour'un düzenlediği tavla turnuvasında birinci olmuştu yıllar önce... Ben de tavlada babamı yendiğime göre rakibim yok demektir... İstanbulda olsa eline verirdim tüm rakiplerin... ama 1000 TL için ankaraya gelemem...
  • büyük başarı tebrikler varsa ödül neydi hatırlıyormusunuz
  • yok mu başka ilgilenen öğrenci için büyük para
  • sadece öğrenciler arası olmasını iyi yapmamışsın. öğrenciler kısa süre sonra okul kapanır gider ve civardaki yerli müşteriye kalırsın sadece yazın. herkese açık yap bence turnuvayı.

bu arada orada çok eskiden beri bir kahvehane vardı, oranın yeni ismi mi adres oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

sadece öğrenciler arası olmasını iyi yapmamışsın. öğrenciler kısa süre sonra okul kapanır gider ve civardaki yerli müşteriye kalırsın sadece yazın. herkese açık yap bence turnuvayı.

bu arada orada çok eskiden beri bir kahvehane vardı, oranın yeni ismi mi adres oldu?

öğrencilerden kastımız gençler arasında olması için şu an sınavlar bitti üniversiteler rahat olur diye düşündük zaten yaza kalmaz sonuçlanması

evet kemahlılar kahvehanesi vardı biz restore edip cafe yaptık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzdrk -- 8 Mayıs 2013; 0:22:52 >
  • Sen öğrenciye tavla turnuvası yaparsın ama okullar kapanııp öğrenciler gittiğinde kafene halk gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: brurak

Sen öğrenciye tavla turnuvası yaparsın ama okullar kapanııp öğrenciler gittiğinde kafene halk gelir

zaten halk geliyor biz fazladan öğrenci çekmek istiyoruz daha bilmeyenler var onlara tanıtmak istiyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.