Bildirim
1000 TL İkinci El DDR3 Sistem Toplama
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cinden xeon 5440 gibi bir islemci.
ddr3 destekli lga 775 anakart
2x4gb ddr3 ram
hd7850 ve muadili ekran karti.
hdd ssd ne bulursaniz uyguna. (hdd ikinci el tavsiye etmem ssd bi nebze.)
psu da ayni sekilde az kullanilmis guvendiginiz biriyse alin eski almayin ben aldim pisman oldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ There's a hunger still unsatisfied. -
bu sistem ile güncel oyunları oynatma şansım var mı ? _____________________________ -
Bence değmeyecektir . Malum herkes ikinci eline sifir fiyat cekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Mağlubiyete uğrayınca ümitsizliğe kapılma, her başarısızlıkta bir zafer arzusu yatar. Germaın Martın -
oynarsiniz ben gecen sene buna benzer bi sistem kullaniyodum dota2yi full ayarda 60fps oynadigimi bilirim. ama 1280*720 cozunurluk :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ There's a hunger still unsatisfied. -
yardımın için teşekkür ederim msı g41m-p26 intel g41 chipset li anakart var elimde buna o işlemciyi takabilir miyim ? _____________________________ -
takarsiniz xeon icin modlu bios konusu vardi ordan bakin anakartin modlu biosu var miymis diye.
daha stabil dusuk sicaklikta kullanirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ There's a hunger still unsatisfied.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt