Şimdi Ara

1000 TL F/P TELEFON ONERİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SONY XPERİA Z1
    ZENFONE 2
    ONERİNİZ VAR Mİ ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Z1 ve G2 öneririm. Malzeme kalitesinden Z1 tercih ederdim. İkisi de iyi cihazdır.

• G2

• LG G2 kullanıyorum. Tavsiye ederim. Hala güncelliğini korumakta ve piyasadaki her oyunu uygulamayı açmaktadır. Zen2 de 4 gb ram var. İleriye yönelik daha iyi olabilir. Tabi diğer göze çarpan özellikleri de var araştırıp bulabilirsiniz. Z1 de ise su geçirmeme özelliği kamera performansı vs. Yönden daha iyi. Performans ve güncellik istiyorsan zen2 , kamera , su geçirmemezlik gibi özellikler önemliyse z1 ama tavsiyem z2 den yanadır. Lg g2 iyi de tavsiye ederim o da performanslıdir ama güncelleme alması senin için önemli ve lg düsünuyorsan en az g3 almalısın zira g2 ye en son sürüm andorid 5.1.1 diyorlar. Ama ben çok memnunum cihazdan. Asus zen2 de zen 5 deki gibi şarjı çabuk gidiyorsa hiç zen 2 almayın. Anroid lolipoplu bir cihaza 1.5 bilemedin 2 gb ram yeter artık anroid eskisi gibi degil. Ben bildigim kadarı ile yazdım karar senin.

• mi4

• z2 butcemi faxlasi ile asar hocam :(
    @nadir_en
    o tur cin bazli cihazlar istemiyorum.en son codegen gibi bir marka alarak hayatimin hatasini yaptim zaten :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkanda_ayu_var

LG G2 kullanıyorum. Tavsiye ederim. Hala güncelliğini korumakta ve piyasadaki her oyunu uygulamayı açmaktadır. Zen2 de 4 gb ram var. İleriye yönelik daha iyi olabilir. Tabi diğer göze çarpan özellikleri de var araştırıp bulabilirsiniz. Z1 de ise su geçirmeme özelliği kamera performansı vs. Yönden daha iyi. Performans ve güncellik istiyorsan zen2 , kamera , su geçirmemezlik gibi özellikler önemliyse z1 ama tavsiyem z2 den yanadır. Lg g2 iyi de tavsiye ederim o da performanslıdir ama güncelleme alması senin için önemli ve lg düsünuyorsan en az g3 almalısın zira g2 ye en son sürüm andorid 5.1.1 diyorlar. Ama ben çok memnunum cihazdan. Asus zen2 de zen 5 deki gibi şarjı çabuk gidiyorsa hiç zen 2 almayın. Anroid lolipoplu bir cihaza 1.5 bilemedin 2 gb ram yeter artık anroid eskisi gibi degil. Ben bildigim kadarı ile yazdım karar senin.

bu arada ekliyeyim;
    guncelleme onceligim var ve z1 e 6.0 gelecek diyorlar o yuzden ama tft ekrani da bir eksi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mi4
    oneplus one
    g2

• 2.el uyarsa temiz bi galaxy s5 al. En sorunsuz telefonlardandır. Donanımda dolu doludur.

• Zenfone 2.Ben Zenfone 5 kullanıyorum,şuana kadar sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Survival.

z2 butcemi faxlasi ile asar hocam :(
    @nadir_en
    o tur cin bazli cihazlar istemiyorum.en son codegen gibi bir marka alarak hayatimin hatasini yaptim zaten :(

xiaomi yi merdiven alti cin markalari ile bir tutma, aman... kalite olarak samsung lg den asagi kalir yani yoktur...

• G2 icin sunu soyleyebilirim isinmadan kaynakli ekranda sari leke olusuyor ve telefonla konusurken ses kesiliyor dandik geliyor konusmaktan sogursun.1 sene kadar kullandim.

Lenovo p70 800 tl piyasada bulabilirsen bir bak derim.

Asusdan bence uzak dur sorun cikartan bir cihaz ve uzaktan arkadaslarim memnun olmadiklarini soylediler.

Z1 konusunda birsey diyemeyecegim bilgim yok.

Cin mali bakmam demissin ama meizu ye de bir bak derim.

S5 konusuna gelince 6 ay kadar onu da kullandim.Taş gibi telefondur.Herseyiyle guzel bir tek sey haric o da on kamera.Camur gibi on kamerasi var ama su gecirmezlik sd kart degisebilir bataryasi guzel.Kasa kalitesi olarak da fena degildir oneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

G2 icin sunu soyleyebilirim isinmadan kaynakli ekranda sari leke olusuyor ve telefonla konusurken ses kesiliyor dandik geliyor konusmaktan sogursun.1 sene kadar kullandim.

Asusdan bence uzak dur sorun cikartan bir cihaz ve uzaktan arkadaslarim memnun olmadiklarini soylediler.

S5 konusuna gelince 6 ay kadar onu da kullandim.Taş gibi telefondur.Herseyiyle guzel bir tek sey haric o da on kamera.Camur gibi on kamerasi var ama su gecirmezlik sd kart degisebilir bataryasi guzel.Kasa kalitesi olarak da fena degildir oneririm.

S5 Butceyi zorlar zaten. Zenfone 2 de 1300 Tl ki o kadar etmez.
    Asil karasizlik g2 mi z1 ?
    g2 de sari leke olabiliyor
    z1 g2 ye kiyasla da ekrani soluk.
    nedense ikisinin de bataryasi cikmiyor neyse

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arkanda_ayu_var

LG G2 kullanıyorum. Tavsiye ederim. Hala güncelliğini korumakta ve piyasadaki her oyunu uygulamayı açmaktadır. Zen2 de 4 gb ram var. İleriye yönelik daha iyi olabilir. Tabi diğer göze çarpan özellikleri de var araştırıp bulabilirsiniz. Z1 de ise su geçirmeme özelliği kamera performansı vs. Yönden daha iyi. Performans ve güncellik istiyorsan zen2 , kamera , su geçirmemezlik gibi özellikler önemliyse z1 ama tavsiyem z2 den yanadır. Lg g2 iyi de tavsiye ederim o da performanslıdir ama güncelleme alması senin için önemli ve lg düsünuyorsan en az g3 almalısın zira g2 ye en son sürüm andorid 5.1.1 diyorlar. Ama ben çok memnunum cihazdan. Asus zen2 de zen 5 deki gibi şarjı çabuk gidiyorsa hiç zen 2 almayın. Anroid lolipoplu bir cihaza 1.5 bilemedin 2 gb ram yeter artık anroid eskisi gibi degil. Ben bildigim kadarı ile yazdım karar senin.

bu arada ekliyeyim;
    guncelleme onceligim var ve z1 e 6.0 gelecek diyorlar o yuzden ama tft ekrani da bir eksi

O zaman tercihini z2 den yana kullan. Veya rom falan işlerden anliyorsan g2 al lg güncelleme vermese de romla falan 2-3 sene idare edersin. Hem true full hd ips ekran var. Ve ekranı tatmin ediyor gercekten. Ama romdan roottan anlamam dersen z2 al biraz zorlayıp.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lemans

G2 icin sunu soyleyebilirim isinmadan kaynakli ekranda sari leke olusuyor ve telefonla konusurken ses kesiliyor dandik geliyor konusmaktan sogursun.1 sene kadar kullandim.

S5 Butceyi zorlar zaten. Zenfone 2 de 1300 Tl ki o kadar etmez.
    Asil karasizlik g2 mi z1 ?
    g2 de sari leke olabiliyor
    z1 g2 ye kiyasla da ekrani soluk.
    nedense ikisinin de bataryasi cikmiyor neyse

Açıkçası şunu söyleyeyim telefondan hayvan gibi oyun oynarım dersen g2 alma. Veya alcaksan şarjda falan hiç oynama. Cihazın performansı yüksek olduğu için doğal olarakta ısınacaktır. Ayrıca ısınmaması için hidden menuden yapılan bir ayar mevcut. Bende suan sari leke tarzi bir sorunum yok hatta android lolipop cok sıkıntılı dediler ama cihaz çok sağlam calisiyor. 1000-1300 tl arasında f/p canavarı telefondur g2. Ek olarak zen2 yede bak oda f/p ürünüdür.

• oneplusone
  • @arkanda_ayu_var
    Z2 Butceyi asar hocam bastan soyledim zaten. root ederim de g2 yi sari leke filan cikarsa garanti olmaz sonra 600tlye patlar.kafadan 2 sene garanti bitene kadar gitmesi gerek o yuzden diyorum ota diye.
    hayvan gibi oynarim hatta s2 nin ana karti yaktim bir kere :D g2 de sicak ile cikiyormus ki cihaz sicak olacak hep. leke olmasi artacak.
    zenfone 2 32-64gb almak lazim almisken. onun da fiyat 1300-1400 tl ki pahali max 1100 tl butcem

• quote:

Orijinalden alıntı: aerosm1th

oneplusone

baktim ama turkiye ye gelmemis yurt disindan alsak hem garanti sorun hemde zor. o yuzden vaz gectim peki beyler nexus 5 e ne dersiniz ?

• nexus 5 yerine g2 almak daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

nexus 5 yerine g2 almak daha mantıklı

nexus 5 vs g2 dersen nexus derim. guncelleme bende 1. oncelik ki google bunu basariyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.