Şimdi Ara

1000 tl Civarında ikinci el DSLR fiyat/performans!!(ÖNERİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
0
Favori
3.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alttaki mesajım ilk mesajdı. AMA bütçem 1000 tl ye çıktı pederin katkısıyla :D İkinci el düşünüyorum yine ? Önerileriniz nedir. Ben hala Pentax K-x den yana kullanmak istiyıorum oyumu ?Lütfen yorumlarınızı esirgemyin. 550D hoş duruyor ama fiyatı yüksek oldukça ikinci eli bile. 1000 tl nin üzerine çıkamıycam ne yazıkki. Onun dışında Nikonda alabilirim ama onunda body fiyatları biraz tuzlu galiba. Pentax fiyat/ performans olarak en iyi marka gibi duruyor yine ? bu arada sevdiğim resim tarzları ve çekktiklerim genelde insan portreleri, insan yüzleri, arakanın çok puslu yani bokehli fotoları seviyorum

Arkadaşlar 600 tl civarlarında önerebileceğiniz S6500fd den daha iyi bir makine varmıdır yine fiyat performans ürünü olan. Dslr-like da olabilir dslr de olabilir.Değiştirme gibi bir fikrim var gibi aslında ama alettende çok memnunum.Değiştirmeye değer dediğiniz bir ürün var mı ?( İKİNCİ EL İSTİYORUM )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eediz -- 25 Nisan 2011; 16:47:47 >

• kimse yok mu yardım edicek ?
  • s6500 den aman aman daha iyi kompakt makine olacağını sanmıyorum. Dslr alın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

s6500 den aman aman daha iyi kompakt makine olacağını sanmıyorum. Dslr alın bence.

hmm anladım verdiğim paraya değmez yani. Bunu 350 ye almıştım çünkü
  • İlla makineyi değiştirecekseniz Pentax 100d ve 100d super kit lensleriyle 500-600 arası rahatlıkla bulunuyor.
  • 2.elde 600 TL'ye çıkmışken DSLR-like veya kompakt makine gereksiz harcamadan başka birşey değil bence. Canon Eos 400D de düşünülebilir, Pentax k100d super'in yanında. İkisinden birini alırsanız fotoğrafın çamurdan ibaret olmadığını anlayacaksınız. Veya sıfır olsun ama kaliteden biraz ödün verebilirim derseniz 666 TL şu ürün;

http://www.vatanbilgisayar.com/olympus-e-450_14-42-mm-e-450-slr-dijital-fotograf-mak.-(14-42-mm-lens-ile-birlikte)/productdetails.aspx?I_ID=51476

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perikard -- 24 Nisan 2011; 22:01:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Perikard

2.elde 600 TL'ye çıkmışken DSLR-like veya kompakt makine gereksiz harcamadan başka birşey değil bence. Canon Eos 400D de düşünülebilir, Pentax k100d super'in yanında. İkisinden birini alırsanız fotoğrafın çamurdan ibaret olmadığını anlayacaksınız. Veya sıfır olsun ama kaliteden biraz ödün verebilirim derseniz 666 TL şu ürün;

http://www.vatanbilgisayar.com/olympus-e-450_14-42-mm-e-450-slr-dijital-fotograf-mak.-(14-42-mm-lens-ile-birlikte)/productdetails.aspx?I_ID=51476

kaliteden ödün vermek istemiyorum. birazda auto mod olan bi alet istiyorum. tamamen manuel kullanmaayacağım. Ben ne zmandır pentax k-x düşünüyorum.Birazdaha biriktirip onu alabilirim . Sizce nasıldır pentax. Canon 400D den iyidir herhalde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. EL ARAÇ ALCAM BÜTÇE 750
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pentax k100d süper al tadından yenmez
  • Bütün DSLR'larda da otomatik mod var zaten. Mod tekerleğine bakın, göreceksiniz. Pentax kullanmadım hiç o yüzden kullanıcılarına sormanız daha faydalı olur. Fakat 400d fiyatının hakkını veren bir cihaz, video çekmeye ihtiyacım yok diyorsanız düşünebilirsiniz. Bu arada kaliteden ödün vermekteki kastım Fuji'ye göre değil, Canon'a göre ödün vermeydi. Kısacası Canon Eos 400d > Olympus E-450 > Fuji şeklinde.

Ben olsam bir Hayyam'ı dolaşırım, bütçeme göre temiz cihaz bulabilirsem onu alırım. Ama baktım yok, Olympus'u alır geçerim, sıfır cihaz sonuçta.
  • quote:

Bütün DSLR'larda da otomatik mod var zaten. Mod tekerleğine bakın, göreceksiniz. Pentax kullanmadım hiç o yüzden kullanıcılarına sormanız daha faydalı olur. Fakat 400d fiyatının hakkını veren bir cihaz, video çekmeye ihtiyacım yok diyorsanız düşünebilirsiniz. Bu arada kaliteden ödün vermekteki kastım Fuji'ye göre değil, Canon'a göre ödün vermeydi. Kısacası Canon Eos 400d > Olympus E-450 > Fuji şeklinde.

Ben olsam bir Hayyam'ı dolaşırım, bütçeme göre temiz cihaz bulabilirsem onu alırım. Ama baktım yok, Olympus'u alır geçerim, sıfır cihaz sonuçta.

ahh istanbulda olsam keşke :D ama değilim ne yazıkki :(

• O zaman Olympus'u alın geçin, kafanız rahat olur. Gittigidiyor veya sahibinden gibi alternatifler var, fakat makine işi şaka değil bence, 600 TL gibi bir parayı riske atmazdım ben. Olympus E-450'yi detaylıca inceleyin;

http://www.dpreview.com/products/olympus/slrs/oly_e450

Bence fiyatını sonuna kadar hakeden bir cihaz. 1200 TL gibi korkunç rakamlara DSLR-like'lar varken özellikle.
  • quote:

O zaman Olympus'u alın geçin, kafanız rahat olur. Gittigidiyor veya sahibinden gibi alternatifler var, fakat makine işi şaka değil bence, 600 TL gibi bir parayı riske atmazdım ben. Olympus E-450'yi detaylıca inceleyin;

http://www.dpreview.com/products/olympus/slrs/oly_e450

Bence fiyatını sonuna kadar hakeden bir cihaz. 1200 TL gibi korkunç rakamlara DSLR-like'lar varken özellikle.

fiyatını hakediyor olabilir ama şarjı çok az gidiyormuş ayrıca fazla küçük gibi. hafif olması çok önemli değil. Canon400D de çok tutulan bir modelmiş galiba zamanında. Biraz para biriktirip bütçemi 800 900 tl ye çıkarıcam. Ayrıca yurtdışındanda getirtebilirim. Seçeneğm çok yani. Biraz bekleyip S6500fd ile devam edicem. Ayrıca belirtmeyi unutmuşum genel olarak insan fotoları çekmeyi seviyorum. Özellikle yüz odaklı resimlerini. f değerleri bu yüzden önemli benim için.

• f değeri lens ile ilişkili bir değer, lensinizi zaman içerisinde değiştirirsiniz. Kit lenslerin diyaframı genelde f3.5a kadar açılır, haliyle arkaplanı konudan istediğiniz gibi ayıramazsınız. O halde sizin için en uygun set EOS 400/450/500D + 50mm f1.8 lens gibi duruyor. 900 TL'ye çıkarsanız veya yurtdışından getirtme imkanınız varsa bu seti alabilirsiniz diye düşünüyorum. Şimdiden güle güle kullanın o zaman.
  • önerileriniz için teşşükkerle canon güzel alet gibide :D pentax kx varken canon almam galiba. Artısı çok daha fazla kx in sanki ?
  • Dediğim gibi, Pentax hakkında bilgim yok malesef o yüzden yorum yapamıyorum. Daha iyiyse onu tercih edin tabi ki, elinizdeki parayı ne kadar değerlendirebilirseniz o kadar iyi
  • @eediz,
    Ne gibi mesela? 400-450D 'yi anlarım. En azından video fonsiyonları yok. 500D zaten Canon' un bence alınırken 40 defa düşünülmesi gereken bir makina ama 550D ve 600D K-x' i yamultur resmen.
    Diğer taraftan S6500FD' ni bir üstü olsaydı hiç merak etmeyin ilk ben alırdım. Şu ana kadar tek yaklaşan alınabilirliği olan S100FS idi ben kaçırdım bazı terddütlerim nedeniyle.
    quote:

Orijinalden alıntı: eediz

önerileriniz için teşşükkerle canon güzel alet gibide :D pentax kx varken canon almam galiba. Artısı çok daha fazla kx in sanki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bipekkan
    @eediz,
    Ne gibi mesela? 400-450D 'yi anlarım. En azından video fonsiyonları yok. 500D zaten Canon' un bence alınırken 40 defa düşünülmesi gereken bir makina ama 550D ve 600D K-x' i yamultur resmen.
    Diğer taraftan S6500FD' ni bir üstü olsaydı hiç merak etmeyin ilk ben alırdım. Şu ana kadar tek yaklaşan alınabilirliği olan S100FS idi ben kaçırdım bazı terddütlerim nedeniyle.
    quote:

Orijinalden alıntı: eediz

önerileriniz için teşşükkerle canon güzel alet gibide :D pentax kx varken canon almam galiba. Artısı çok daha fazla kx in sanki ?

Sizin yorumlariniz cok onemli benim icin oncelikle tesekkurler cevap icin.550d guzel alet tabiki hatta baya guzel benim demek istedigim fiyat performans olarak pentax i tercih edicem bence piyasadaki en iyi marka bu konuda. Canon ile pentaxin ayni fiyattaki urunlerini karsilasstirarak pentax daha ii dedim. Maksimum 800 900 arasi bisey verebilirim. K100D super ve k-x su aralar akilmda olan modelllerden. Sizin yorumlariniz nedir pentax ve canon icin

• bide K100d super ile k-x arasında 350 tl lik bi fark var mıdır ?? Sizce K100d super almalı mıyım
  • Yukarıdaki bir arkadaş gibi bende olympus e-450 öneririm. Vatan bilgisayar'da 753TL. pişman olmayacaksın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

Yukarıdaki bir arkadaş gibi bende olympus e-450 öneririm. Vatan bilgisayar'da 753TL. pişman olmayacaksın...

Öneriniz için teşkkürler. sıfır almak istemiyorum . 7500 çekimde temiz bi ikinci el almak istiyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.